Įkraunama...
Įkraunama...

Praradau savo gyvenimo žmogų

QUOTE(burbanti @ 2012 09 12, 17:22)
Autores prasyciau  dabar atsakyti i visus mano uzduotus klausimus, kuriu nenorejote atsakineti, nes matau, kad, tamista, prisijungus esate savoje temoje. Ir tik ne paklodemis, prasyciau. Buciau labai dekinga. Aciu.

Tikrai, autore biggrin.gif Prasom greiciau ataskaita, kokius triusikus devit ir ka sendien pusryciavot. Audinio sudetis ir maistine verte nesvarbi, prasom be paklodziu biggrin.gif
Burbanti, mergaite cia pasipasakot atejo, o ne issirengti nuogai pries savo valia.
Atsakyti
QUOTE(Elodie* @ 2012 09 12, 19:27)
Tikrai, autore biggrin.gif Prasom greiciau ataskaita, kokius triusikus devit ir ka sendien pusryciavot. Audinio sudetis ir maistine verte nesvarbi, prasom be paklodziu biggrin.gif
Burbanti, mergaite cia pasipasakot atejo, o ne issirengti nuogai pries savo valia.

Istvirkele tu, man net minties nebuvo kokiais triusikais ji vaiksto ir ar apsidepilaivus, kaip zmogus.
Visai kitokie klausimai buvo uzduoti ..pamastymui ,paanalizavimui .Giu ji taip nori paanalizuoti sita situacija. Tai ko nusimuilina nuo konkreciu klausimu?
Papildyta:
QUOTE(Elodie* @ 2012 09 12, 19:24)
Lyginu, nes autore rase, kad tai pirmieji jos rimti santykiai, pirmoji meile jos gyvenime.
Burbanti, ar is dangaus nukritus, nugis XXI amzius, kad mergina i lova nusitemptum, siais laikais nebereikia investuoti tiek savo laiko ir pastangu ar imituoti suzadetuviu, tam reikalui dazniausiai uztenka nupirkti kokteili ir voila  cool.gif O ne kurioms turbut uztenktu ir alaus bonkikes ir semkiu pakelio tarpuvartej biggrin.gif

Nu tygi anoji pati labai akcentuoja ,kad karalaitis priklaupe ant vienos kojos ir uzmove jai ant pirstelio 3'ju karatu deimantini zieda suzadetuviu .Nu tai as ir sakau, arba jis tik uzmove zieda ir nesipirso ,arba pasipirso ,bet ziedo su deimantais neuzmove.
Atsakyti
QUOTE(praradau_savo_zmogu @ 2012 09 07, 14:09)
Gal kažkas turi panašių patirčių ir galėtų jomis pasidalinti.

Turiu. Atleiskit, visos temos neskaičiau, šiuo metu tiesiog laiko nėra. Tačiau pirmi keli puslapiai man - kaip vėlyvas pavasaris prieš keletą metų biggrin.gif Labai daug panašumų, gal tik nekaltinau aš savęs taip labai (gal ir reikėjo smile.gif ). Faktas tas, kad gyvenimas atrodė kone pasibaigęs. Dabar gi manau, kad "mano gyvenimo vyras" buvo visai ne tas, kuris man tąsyk atrodė smile.gif To ir Jums palinkėsiu.

QUOTE(Moonte @ 2012 09 07, 22:31)
Kam naudinga si agonija?

Vienintele manipuliacijos galimybe, kuri, mano galva, verta demesio tai Virgos issakyta - abejingumas ir visiska nuo jo izoliacija.

Agonija ne dėl naudos, ji yra arba nėra smile.gif Manąją sėkmingai po bemaž trijų savaičių nutraukė draugė, šaltai paklausus, kiek aš dar ketinu žemintis (laiškus rašinėdama ir pan.).

drinks_cheers.gif Puikiai veikia. Sveika tiek jam, tiek autorei.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2012 09 12, 06:10)

Jūs esate iš tų preciziškai nusigrimavusių vaškinių žmonių kategorijos.

vajezau doh.gif kazkas mane perspjove blink.gif blink.gif nu jau tokios diagznoes negirdejau lotuliukas.gif ...ir atsiprasau temos autores uz ja. nekreipkite i tokia demesio.

o sia diagnozes parasiusios gal galima vertini i lietuviu kalba? kaip jums patiktu: jus esate is pedantisko zombizmo kategorijos. kazkas aiskiau? g.gif
Papildyta:
QUOTE(burbanti @ 2012 09 12, 06:53)
Praejo dar tik trys savaites ,o jau skausma pakeite tustuma???????????????????????

tau - dar tik, o berods sahrazad parase autorei - NET TRYS SAVAITES, uztenka verkti...
nenorekir grusti visko pagal stampus ir isakyti, kada ka jausti ir ne.
ir isvis, biggrin.gif pasikeisite jus savo avatara i normalesni, ar ne? uztenka to smurto ir taip aplink. o jus dar ir megaujates tuo. jau nn metu to klausiu. rolleyes.gif
tuo laukiu atsakymo: izeidimas...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 09 12, 22:00)

tuo laukiu atsakymo: izeidimas...

Provokacija! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 09 12, 07:57)
su liguistais neurotikais susidurti neteko,

o visi kiti - nesveikai sulipe. tai irgi ne kazi koks dziaugsmas. patikekik. ta pati patirtis per aplink, kiek akys uzmato. o po to raudojimai, kad be jo nieko neturiu. neturi, nes pacios issparde, atsisake visko ir visu.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 09 12, 22:06)
nes pacios issparde, atsisake visko ir visu.

Tai moterys/merginos, kurios savo gyvenimo prasme mato vyruose.
Papildyta:
Klausimas: kada prie vyru nesveikai prisirisama ?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 09 12, 15:46)
Tu galetum sitaip smegenis esti sau ir kitiems tik ka budama palikta? As tai ne ,as tai dar verkciau kur kampe ir nenoreciau ,jog kas  trukdytu man susistyguoti.

tu esi tu doh.gif blink.gif ne visi turi reaguoti kaip tu. viena gers du metus, kita verks dvi dienas, o kita ne valandos neverks po skyrybu. kas cia per bandymas pritempineti visa pasauli pagal burbanti jausenas??????????????????????????????????????????????????????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 12 rugsėjo 2012 - 21:16
Na man irgi taip buvo: uzgrauziau mylima zmogu. Kai praejo visos soko busenos, lukesciu ir vilciu etapai, supratau, kad tai ne mano zmogus buvo,kad nemylejau jo is tikro, turbut del to ir grauziau. Geras zmogus, bet ne man.
Atsigauti prireike 9 men, o zaizdas isgyde tik nauja meile. Ir dabartinio artumo, santykiu gilumo net nera ko lyginti.
Gerai rasai, isnaudok tai kuryboje, o ne paklodziu rasyme buvusiam. biggrin.gif tiesiog nieko is to nebus, uzsiimk tais dalykais, kurie tau idomus, kuriuos buvai uzgozus gyvendama jo gyvenima.
Atsakyti
Juokingas visgi tas SM biggrin.gif Kai kurios čia tiek šaknis įleidusios, kuria intrigas, pačios džiaugiasi jas "išrišusios"... Prieš kelis metus irgi buvo panaši tema, kurios daugiau kaip pusę užėmė spėlionės, ar tik nebus autorė kokia žurnalistė, savų kančių sufabrikavus. Tai va, teko man su ja vėliau kitais keliais susipažinti - tikrai buvo žurnalistė, bet tema visgi buvo "iš gyvenimo" biggrin.gif
Man, pvz., jokio skirtumo - tikra tema ar ne. Nori rašyti - rašai. Atsakinėji arba ne, dalijiesi "patirtim" arba ne. Tokios žaidimo taisyklės. O piktintis čia kažkuo, stengtis "demaskuoti"... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2012 09 12, 22:27)
Juokingas visgi tas SM biggrin.gif Kai kurios čia tiek šaknis įleidusios, kuria intrigas, pačios džiaugiasi jas "išrišusios"... Prieš kelis metus irgi buvo panaši tema, kurios daugiau kaip pusę užėmė spėlionės, ar tik nebus autorė kokia žurnalistė, savų kančių sufabrikavus. Tai va, teko man su ja vėliau kitais keliais susipažinti - tikrai buvo žurnalistė, bet tema visgi buvo "iš gyvenimo" biggrin.gif
Man, pvz., jokio skirtumo - tikra tema ar ne. Nori rašyti - rašai. Atsakinėji arba ne, dalijiesi "patirtim" arba ne. Tokios žaidimo taisyklės. O piktintis čia kažkuo, stengtis "demaskuoti"... doh.gif

Tai visdelto mes teisios buvom biggrin.gif
O tas pasakojimas, kad vot jus tai sedit cia ir plepat- man juokingas .Atrodo jos cia nesedi ir neplepa, jos cia rutu darzeli priziuri biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 09 12, 22:16)
tu esi tu  doh.gif  blink.gif ne visi turi reaguoti kaip tu. viena gers du metus, kita verks dvi dienas, o kita ne valandos neverks po skyrybu. kas cia per bandymas pritempineti visa pasauli pagal burbanti jausenas??????????????????????????????????????????????????????????

O vat kodel gi as negaleciau issakyti nuomones savo sia tema? Todel, kad ji kitokia nei jusu?
Baikit jus viena karta reikalauti vienodos nuomones. Kas cia do per bandos instinktas?

Man cia nekvepia begaline meile ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 09 12, 22:00)

tau - dar tik, o berods sahrazad parase autorei - NET TRYS SAVAITES, uztenka verkti...

Nu kokie cia gali buti jausmai, jei pasibaigia jie ipusejus antrai savaitei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 12 rugsėjo 2012 - 21:34
QUOTE(Pareigyte @ 2012 09 12, 22:24)
Gerai rasai, isnaudok tai kuryboje, o ne paklodziu rasyme buvusiam.  biggrin.gif  tiesiog nieko is to nebus, uzsiimk tais dalykais, kurie tau idomus, kuriuos buvai uzgozus gyvendama jo gyvenima.

OK, taip ir stengsiuos!
Atsakyti