Įkraunama...
Įkraunama...

Praradau savo gyvenimo žmogų

ale tai ilgai pučiate šita muilo burbula
jau net temos autore gal reikėtu pagirti už norą kažka irodyti na ir gal kažkokį principingumą
žinote versle sakoma
kad jai jus paliko žmonės jie buvo ne jūsų žmonės wink.gif
Atsakyti
Tikrai jau, kad kitaip, kaip 'muilo burbulu' neina pavadinti. Nenuosirdumas tiesiog liejasi per krastus sioje temoje. Vaidenasi man, kad eilini karta merguces bus priblokstos, kai autore pasakys - na gerai, prispazistu - man cia reikejo tik informacijos straipneliui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 13 rugsėjo 2012 - 07:59
QUOTE(Suomi @ 2012 09 12, 19:27)
Juokingas visgi tas SM biggrin.gif Kai kurios čia tiek šaknis įleidusios, kuria intrigas, pačios džiaugiasi jas "išrišusios"... Prieš kelis metus irgi buvo panaši tema, kurios daugiau kaip pusę užėmė spėlionės, ar tik nebus autorė kokia žurnalistė, savų kančių sufabrikavus. Tai va, teko man su ja vėliau kitais keliais susipažinti - tikrai buvo žurnalistė, bet tema visgi buvo "iš gyvenimo" biggrin.gif
Man, pvz., jokio skirtumo - tikra tema ar ne. Nori rašyti - rašai. Atsakinėji arba ne, dalijiesi "patirtim" arba ne. Tokios žaidimo taisyklės. O piktintis čia kažkuo, stengtis "demaskuoti"... doh.gif

Taip, šaknis "įleidusios" na ir ką-ne jums mus "išraut"..
Kažkam patinka pezalus rašinėt, o mums įdomu ant žemės nuleist..
Gal kažkas susimąstys, kad ne visos ašaringos istorijos tokios jau ir tikros..
Taip gyvenime būna visko-kartais tokių dalykų nutinka, kad jokiam filme nepamatysi..Bet retokai tie dalykai taip lengvai "į eterį" paleidžiami...dažniausiai žmonės tokią patirtį pasilieka sau, netyčia praslysta tik artimoj aplinkoj..
O čia-suka suka ramunę, ale to skausmo ir kančios kažkaip nesijaučia ir tiek..
Žodžiu, nežinau kodėl, bet manęs neįtikina..
Bet rašyt aš nedraudžiau-iš esmės man netrukdo-vat neturiu ką veikt, tai ateinu ir paskaitinėju..O kai pasidaro juokinga, tai tą ir pasakau-negi juoktis pasislėpus.. biggrin.gif

QUOTE(burbanti @ 2012 09 12, 19:36)
Tai visdelto mes teisios buvom  biggrin.gif
O tas pasakojimas, kad vot jus tai sedit cia ir plepat- man juokingas .Atrodo jos cia nesedi ir neplepa, jos cia rutu darzeli priziuri  biggrin.gif
Papildyta:

O vat kodel gi as negaleciau issakyti nuomones savo sia tema? Todel, kad ji kitokia nei jusu?
Baikit jus viena karta reikalauti vienodos nuomones. Kas cia do per  bandos instinktas?

Man cia nekvepia begaline meile ir tiek.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 13 rugsėjo 2012 - 08:05
QUOTE(burbanti @ 2012 09 12, 22:36)
Tai visdelto mes teisios buvom  biggrin.gif
O tas pasakojimas, kad vot jus tai sedit cia ir plepat- man juokingas .Atrodo jos cia nesedi ir neplepa, jos cia rutu darzeli priziuri  biggrin.gif

O žurnalistams nelaimingų meilių nepasitaiko? bigsmile.gif

Plepam plepam drinks_cheers.gif Tik gal taip įsijaust nereikia biggrin.gif

QUOTE(burbanti @ 2012 09 13, 08:58)
na gerai, prispazistu - man cia reikejo tik informacijos straipneliui  biggrin.gif

Tarkim, pasakys. Kaip manai, kokios ji čia vertingos info gavo tam genialiam straipsniui? Kad nuo nelaimingos meilės galimai nemirštama?
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2012 09 13, 09:11)
O žurnalistams nelaimingų meilių nepasitaiko? bigsmile.gif

Plepam plepam drinks_cheers.gif Tik gal taip įsijaust nereikia biggrin.gif
Tarkim, pasakys. Kaip manai, kokios ji čia vertingos info gavo tam genialiam straipsniui? Kad nuo nelaimingos meilės galimai nemirštama?

Bet kad zurnaliste - buvo atspeta. Ir nereikia cia lia lia.

Neisijaustumet, eitumet i skirtingas temas po viena karta.

O nera straipsniu, kuriuose parasoma- vieno forumo dalyviu nuomone..., dauguma moteru galvoja, kad..., lietuves labiau linkusios...ir t.t. Rasineliuose gi galima tai panaudoti plano kurime. Nejau ne?
Atsakyti
taigi...ir viena iš tų daugelio moterų galvoja,kad jei taip blogai-tikrai neisi skųstis į SM,o geriau paverksi ant geriausios draugės peties ir gausi padoriai velnių iš jos... rolleyes.gif
Ir man priešingai visai neįdomu pasirodyt "nuostabiai",kaip padarė išvadas Elodie...tfu,kad tave...nuostabi-nejuokinkit...viena žliumbia,kitos prijaučia schmoll.gif
Dirbt eikit,kad ir senukų prižiūrėt-išrūks visos nesveikos fantazijos...pasimatys tada, kad gyvenimas yra visoks ir tikrai nesisuka apie vieną galbūt niekada nesubręsiantį žmogų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 09 12, 18:40)
Sirdgelos palaustas zmogus niekada nelakstys cia ieskodamas atsakymu i kluasimus trecioj palikimo savaitej .Nebent  ta sirtgela labai jau netikra.

Rašot visiškas nesąmones. Ir dar su pradinės mokyklos lygio gramatinėm klaidom..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 rugsėjo 2012 - 08:57
QUOTE(flight @ 2012 09 13, 09:52)
Rašot visiškas nesąmones.

O jau jus rasot , tai kaip dainuojat.

-----------------

Juokina mane nesubrendeles- autorei nueje i AZ pasakoja kokia as tokia ir ankokia bloga, kaip autorei neatsakineti reikia i mano uzduotus klausimus biggrin.gif
Priedurnes, gydykites. biggrin.gif
Cia as bandau ispesti is zmogaus slapciausias jo, uzsleptas netgi nuo saves, dalis ir sudelioti bendra vaizda, o jos -verkia ant suoliuko susede i rutu darzeli ziuredamos.
Chrienovos is jusu pagalbininkes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 13 rugsėjo 2012 - 08:59
Knyga perskaityta ir uzversta.Pradeta skaityti nauja knyga. Pakeista.
Praeitis.Reikia ziureti i ateiti, laikas gydo ir uzgydo.Daryti isvadas, nebekartoti klaidu.
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2012 09 13, 10:02)
Knyga perskaityta ir uzversta.Pradeta skaityti nauja knyga. Pakeista.
Praeitis.Reikia ziureti i ateiti, laikas gydo ir uzgydo.Daryti isvadas, nebekartoti klaidu.

Bet tai kai butu nuobodu gyventi nedarant klaidu g.gif
Atsakyti
Su adekvačiais, sveikai forume reaguoajnčiais žmonėmis kartais smagu padiskutuoti, net jei nuomonės kardinaliai nesutampa. Nes įdomus, protingas, savo nuomonę turinti pašnekovas irgi dovana.
Kitas atvejis, kai 'diskusiją' provokaciniais metodais bando išlaužti tam tikrų rimtų vidinės sveikatos problemų turintis žmogus, iškreiptai suvokiantis aplinką ir save patį. Tokiais atvejais diskusija būtų nelygi, beprasmė, nereikalinga ir visiškai neįdomi. Be to, juk gulinčių nemuša. Taigi, nemanau, kad turėčiau dar kaip nors atreaguoti, atsakinėti į nelabai adekvačius provokacinius postus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 rugsėjo 2012 - 09:05
QUOTE(flight @ 2012 09 13, 10:05)
Su adekvačiais, sveikai forume reaguoajnčiais žmonėmis kartais smagu padiskutuoti, net jei nuomonės kardinaliai nesutampa. Nes įdomus, protingas, savo nuomonę turinti pašnekovas irgi dovana.
Kitas atvejis, kai 'diskusiją' provokaciniais metodais bando išlaužti tam tikrų rimtų vidinės sveikatos problemų turintis žmogus, iškreiptai suvokiantis aplinką ir save patį. Tokiais atvejais diskusija būtų nelygi, beprasmė, nereikalinga ir visiškai neįdomi. Be to, juk gulinčių nemuša. Taigi, nemanau, kad turėčiau  dar kaip nors atreaguoti, atsakinėti į nelabai adekvačius provokacinius postus.

Dazniausiai tokios labai jau apeliuojancios i sveika prota, turi giliai uzsleptas depresijas.
Atsakyti