QUOTE(flight @ 2012 09 10, 18:31)
Tris metus gyvenote kitu žmogumi. Tuo tarpu tas kitas gyveno savo gyvenimą ir jūs buvote tik jo dalis, ir dar klausimas, ar pati svarbiausia.
nesutinku

man is pateiktojo pirmo autores posto, kaip tik atrodo kad vyriskio meile buvo sveika, labai sveika. sveiko zmogaus meile. jis turejo savo veiklos/draugu, o jo drauge norejo paskui ji sekioti, pati rase, kad buvo nepatenkinta , jei jis kurs nora dalyvaudavo be jos

forume esu spilkuojama, kad kabinu diagnozes, bet tai tikra neurozes pozymis bendraja prasme - neleisti kitam zmogui nei zingsnio zengti, gyventi nuolatiniame nerimastingume.
kai as myliu, neisikabinu i kita, nuolat issaugau tapatybe visom prasmem. ir turejau toki gerbeja, kuris, kaip ir temos autore - mane dusino, smauge, spaude, vien negatyvas. 10sms per diena, ir as butinai 10sms turedavau jam atsakyti lygiai taip pat patetiskai kaip ir jis. bet cia tik ziedeliai. giliai giliais psichologiskai traumuotas zmogus, o jau metuose vyras, apie 45m, zinomas garsus savo mieste meninkas, ne koks 21metu vaikelis-studentas.
nepyukit, autore, bet pati buvot savikritiska, tai jau zingsnis gijimo link. bet jums labai LABAI reikia dirbti su savimi. nes puolusi i kita rysi, nusmaugsite ir ta nauja rysi, ir nauja zmogu.
kodel autores vyras nenorejo sugrizti? busiu labai ziauri. as irgi nepasitikeciau serganciu zmogumi. todel kad tokio tipo kompleksai viens du neisnyksta. mane net nupurto mintis apie taikymasi su neurotisko tipo vyru, tai kodel vyriskis noretu taikytis su menkos vertes moterimi?
pavariau, ar ne? autore, tikrai jums yra visi sansai isgyti, bet laukia labai labai juodas darbas.
ir kaip fligth sake, prisiminkite savo gyvenima. o gal jus jo neturejote?
ir ieskodama naujo rysio, ginkdie nedarykite is zmogaus stabo.
linkiu sekmes sveikstant