Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 22 tema

QUOTE(tyli upė @ 2012 09 19, 12:10)
hihihi.gif Oi..
Lyja pas mane.. niekur neisiu šiandien cool.gif

Nu, žinok, beveik rimtai.. katę ant kilimuko, pratinamą prie klasikos, visai smagu būt pamatyt.. kažkaip apie wc dėžę praleidau.. perskaičiau tik kilimukas.. katė.. klasika  bigsmile.gif biggrin.gif
Mh, reiks atkreipt dėmesį į tuos kilimukus.. kaip tik vakar čiupinėjau kelis tokius gėlėtus.. nu, bet kokybė man jų labai nepatiko.. kažkaip nemalonu ant tokio būtų stotis, pvz., miegamajam.. (nors, gal tų, kuriuos čiupinėjau ir vieta, būtent, koridoriuj, terasoj.. ne miegamajame.. g.gif ).. iš toli lyg ir klasikinių kilimų raštai, bet labai jau poprasčiai patys "kilimai".. bet, gal ne tuos čiupinėjau ax.gif Ir tikiu, kad būna ir perliukų..

Nu, bet tos lovatiesės ir man jau užreikė.. blush2.gif  biggrin.gif

As tokius kilimukus kazkur balkonelyje, kur nelyja isivaizduociau, arba iejime, na ir t.t. ir pan. Kokiam miegamajame ar svetaineje, gal nelabai. O va kasakui mano, tai labai ir labai net gerai biggrin.gif

Norejau pademonstruoti, kaip Pukutis prie klasikos pratinamas ir ileidau i namus, o jis kartu ir pele partyse..gyva ir begiojancia. Zodziu ne iki klasikos ir ne iki dresuros man dabar unsure.gif Teks tau vaizduote pasitelkti, nes Pukutis buvo isgrustas vel i lauka, pele irgi, o as einu brendziuko ieskotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 09 19, 12:27)
Liuniux, trauk į viešumą užtiesalus

Bus biggrin.gif dabar darbe kirmiju, neturiu foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 09 19, 12:27)

Cobre, kokie čia kilimukai po 7lt??

va sitas pas mane prie terasiniu duru, tik as ji patraukiau dabar nuo ten, nes kartu ir katinas su pele norejo pozuoti doh.gif

user posted image

o katino tualetinis, tai panasus, tik tamsesnis. atrodo prasciau, bet kasakui sveisus netinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 09 19, 14:30)
As tokius kilimukus kazkur  balkonelyje, kur nelyja isivaizduociau, arba iejime, na ir t.t. ir pan. Kokiam miegamajame ar svetaineje, gal nelabai. O va kasakui mano, tai labai ir labai net gerai  biggrin.gif

Norejau pademonstruoti, kaip Pukutis prie klasikos pratinamas ir ileidau i namus, o jis kartu ir pele partyse..gyva ir begiojancia. Zodziu ne iki klasikos ir ne iki dresuros  man dabar  unsure.gif Teks tau vaizduote pasitelkti, nes Pukutis buvo isgrustas vel i lauka, pele irgi, o as einu brendziuko ieskotis  doh.gif

bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Supratau.. dėl kilimų.. Nu, bet Pūkutis, kai baigs žaist su pele, gal priguls.. klasikoje biggrin.gif

Mirksniukas, aš labai lėta su fotografijomis.. bet, jei eisit į supermarketą, tikrai užmatysit.. tokie blizgiai glažūruoti, balintos kavos, vos ne porcelianas.. su dailiai "aptrupėjusiais" šokoladiniais kraštukais. dviejų dydžių lyg nedideli vazonėliai, ąsotėlis, kubiliukas ir dar kažkos "kanistriukas".. vazonams dabar nuokainos kaip tik ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 09 19, 14:43)
va sitas pas mane prie terasiniu duru, tik as ji patraukiau dabar nuo ten, nes kartu ir katinas su pele norejo pozuoti  doh.gif [img]http

o katino tualetinis, tai panasus, tik tamsesnis. atrodo prasciau, bet kasakui sveisus netinka  biggrin.gif

Oi bigsmile.gif lotuliukas.gif

Nu, dailus labai.. kilimukas ax.gif Tai tada čiupinėjau panašų.. tamsesnį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 18, 21:54)
OBA, ACIUUU  bigsmile.gif . O butent kaip as idejau foto radai ??? KUR ???
3-ia ziema nebenoriu realybes sou visam kvartalui  cool.gif , ziuriai reik medziagos, o is naujo ieskot nebenoriu...

na nezinau ar butent tokia kaiptu idejai, bet be raudonu geliu i ruduma daugiau buvo 4u.gif Cia prie "triju mylimu" tam audiniu salone 4u.gif

QUOTE(SVT @ 2012 09 19, 09:10)
Sveikos, gal kas darėte arba žinote kur gauti tokias medžiagas pasidalinkite mintimis.
Norime uždengti radiatorius kaip nuotraukoje, tačiau tokio tinklelio ant radiatoriu niekur nematėme  ax.gif :

user posted image

pas baldu gamintojus pasiklauskite- tokias spinteliu dureles klasikinems virtuvems daro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 19 rugsėjo 2012 - 12:54
QUOTE(vilke74 @ 2012 09 19, 12:50)
as tikrai maciau gal skelbiu lt, kad daro tokius radijatoriams uzdengimus, ir buvo pavyzdziai. unsure.gif

tokiu budu uzdengeme prieskambaryje radiatoriu, pirkom ne lt. ( jei sykar tatsidarys aplbumas g.gif ten imeciau foto) nepasiprendziu del virtuvines pakabinamos spinteles stiklu, kokius rinktis , skaidraus stiklo, ar su kokiu ornamentu http://public.fotki....um/virtuve.html
Atsakyti
Del ekskliuzyviniu maximos uztiesalu - reikia man irgi medvilniniu, bet smelio/pablukusio aukso spalvos, gal kas matete???? g.gif Musu kaimo Maximkoje to nera blush2.gif schmoll.gif Ruduo jau, tai man noras baldus paklodem apmetyti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Rytine Kava, o tie mazieji kilimukai is kur, maximos?????
Ir dar didelis klausimas, kas Jusu visu nuomone geriau, ar gaminti i virtuve baldus is mdf ir bandyti juos kazkaip rankeneliu, dureliu stiklo pagalba kazkiek pasendinti, ar geriau pirkti is sendaiktyno didele indauja, ja skirti per puse ir taip pasidaryti virtuves komplektuka, vat suku suku galva ir nezinau......(Paskutiniame Mano namu numeryje yra bent dvi virtuves, kurios padarytos is senu baldu, man grazu wub.gif ) Be to mano virtuve kaip spygyte maza blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 19 rugsėjo 2012 - 15:03
QUOTE(kuzdaite @ 2012 09 19, 14:59)
Ir dar didelis klausimas, kas Jusu visu nuomone geriau, ar gaminti i virtuve baldus is mdf ir bandyti juos kazkaip rankeneliu, dureliu stiklo pagalba kazkiek pasendinti, ar geriau pirkti is sendaiktyno didele indauja, ja skirti per puse ir taip pasidaryti virtuves komplektuka, vat suku suku galva ir nezinau......(Paskutiniame Mano namu numeryje yra bent dvi virtuves, kurios padarytos is senu baldu, man grazu wub.gif ) Be to mano virtuve kaip spygyte maza blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

man seni baldai pritaikyti labai jauku ir miela, aišku, turi tikti prie viso namų stiliaus. o iš MDF daromus baldus taip pat sendina, kaip ir gaminamus iš masyvo.

merginos SOS tongue.gif gal kuri turit išsisaugojusi Mamagabi išsamų aprašymą, kaip pasigaminti medžiaga aptrauktą lovą? arba pamenat, kurioje temoje tai galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 09 19, 14:59)

Ir dar didelis klausimas, kas Jusu visu nuomone geriau, ar gaminti i virtuve baldus is mdf ir bandyti juos kazkaip rankeneliu, dureliu stiklo pagalba kazkiek pasendinti, ar geriau pirkti is sendaiktyno didele indauja, ja skirti per puse ir taip pasidaryti virtuves komplektuka, vat suku suku galva ir nezinau......(Paskutiniame Mano namu numeryje yra bent dvi virtuves, kurios padarytos is senu baldu, man grazu wub.gif ) Be to mano virtuve kaip spygyte maza blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

As daryciau is mdf, ju irgi gana dailiu ir i klasika linkusiu pagamina. O senovine indauja kaip taisykle buna masyvios tai mazoj erdvej nemanau kad graziai atrodys. O ir is funkcionalumo puses - kai gaminsies baldus pagal vieta tai isnaudosi kiekviena cm, o kad taip idealiai pritaikyti senovini daikta tai manau reiks nemenkai paieskoti. Man tos a la senovines perdirbtos virtuves grazu tik paziureti, bet patogumo jose mazai matau.
Atsakyti
Turiu va toki: http://www.domechti....imi-rukami/6367

Atsakyti
Youtube įveskit headboard diy ir gausit daaaug vaizdinės medžiagos, kaip pasigaminti galvūgalį smile.gif
Atsakyti
Kad jau uzejo kalba apie Maximines lovatieses, tai ir as pasirodysiu. Vasaros pradzioj tokias dukrytems nupirkau( medvilnines, daigstytos). Noriu dar prisiuti nerinio krasteli ir nebezinau, ar baltas tinka, ar geriau ieskot spalvos, kaip lovatieses pagrindas g.gif

user posted image
Atsakyti