Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 22 tema

Tyli klasikos ir provanso gerbeja isdryso prabilti 4u.gif
Ma ta virtuve per daug balta ir sakyciau salta blush2.gif
miskouoga, indauja man kaip tik labai labai 4u.gif Ga ja nutepciau balta patina. Ir vietoje tu tamsiu leksciu ieskociau kazko balto ar sviesaus. Aisku zemyn ta krepsa ,jam visai neblogai butu ant to pinto reikalo zemai.
Valgomaji stala uztiesciau grazia linine staltiese (panasia i virtuvinio stalvirsi),nepamaisytu ten grazi vaza su ryskiomis gelemis.
Del langu deciau tokius virslangius,su kokiu nors rastu. Karnyziukus gal derinciau prie sviestuvu juodu kotu. Ant palangiu man norisi zalumos (gal graziu vazoneliu su prieskoniais).
Dar del jaukumo tame tarpe tarp pusbario ir valgomojo stalo gal patiesciau koki grazu takeli ar kilimuka.
Pusbario kedes bandyciau pritempti prie valomojo stalo kedziu.
Ant sienu norisi kazkokiu paveiksleliu, laikrodzio. Nuotrauku virtuveje nekabinciau.

virslangiai kazkas panasaus kaip cia http://www.moteris.l...isku_atspalviu/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 02 spalio 2012 - 09:25
QUOTE(miskouoga @ 2012 10 02, 08:35)
Keturiese prie salos telpam, bet nesedim. Vaikai su vyru sedi, o as pusrycius padavineju.
Virykles tokios norejo vyras, o as nesipriesinau, i senatve prarandu uzsispyrima ir principus.

Uzkliuvo sie sakiniai unsure.gif .................

QUOTE(Vedda @ 2012 10 02, 10:16)
Tyli klasikos ir provanso gerbeja isdryso prabilti  4u.gif
Ma ta virtuve per daug balta ir sakyciau salta  blush2.gif
miskouoga, indauja man kaip tik labai labai  4u.gif Ga ja  nutepciau balta patina. Ir vietoje tu tamsiu leksciu ieskociau kazko balto ar sviesaus. Aisku zemyn ta krepsa ,jam visai neblogai butu ant to pinto reikalo zemai.
Valgomaji stala uztiesciau grazia linine staltiese (panasia i virtuvinio stalvirsi),nepamaisytu ten grazi vaza su ryskiomis gelemis.
Del langu deciau tokius virslangius,su kokiu nors rastu. Karnyziukus gal derinciau prie sviestuvu juodu kotu. Ant palangiu man norisi zalumos (gal graziu vazoneliu su prieskoniais).
Dar del jaukumo tame tarpe tarp pusbario ir valgomojo stalo gal patiesciau koki grazu takeli ar kilimuka.
Pusbario kedes bandyciau pritempti prie valomojo stalo kedziu.
Ant sienu norisi kazkokiu paveiksleliu, laikrodzio. Nuotrauku virtuveje nekabinciau.

virslangiai kazkas panasaus kaip cia http://www.moteris.l...isku_atspalviu/

Kaip saunu, kad prabilai ir visai sauniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 02 spalio 2012 - 10:19
miskouoga,
man asmeniskai labiausiai del nevienodu spalvu kliutu virtuves spinteliu stalvirsis... ax.gif jei butu imanoma pakeist-keisciau i toki kaip valgomojo stalo virsus ir kedziu virsus wink.gif
ir tada indauja patamsinciau kaip kad tas stalo virsus, bet tikrai nedazyciau baltai doh.gif daug baltos spalvos grazu, bet kai daug skirtingu baltu atspalviu,tai nelabai blush2.gif
Baro kedes taip pat derinciau prie valgomo stalo virsaus ir tuo paciu prie virtuves spinteliu stalvirsio (jei jis butu pakeistas) arba dazysciau taip pat kaip valgomojo kedes wink.gif
o uzuolaidas kokias nors butinai kabinciau del jaukumo wink.gif romanetes ar kazka tokio labai neapkraunanciio langu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 02, 10:18)
Uzkliuvo sie sakiniai  unsure.gif  .................

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet gi tikrai, taip yra. Ryte vyras veza vaikus i darzeli, mokykla, jie skuba, o as niekur neskubu, tai paduodu pusrycius, o kai jie isvaziuoj ramiai sau papusryciauju, kava geriu. Tai gi klasika, vyras seima islaiko, zmona- tris namu kampus laiko.
O del principu, tai tikrai kazkaip suminkstejau. Anksciau draskydavausi, o dabar nematau prasmes. Jei man kazkas labai nepatinka, tai vis tiek perkalbu vyra graziuoju, arba patyliukais pasidarau, kaip man reikia. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dea @ 2012 10 02, 10:34)
miskouoga,
man asmeniskai labiausiai del nevienodu spalvu kliutu virtuves spinteliu stalvirsis... ax.gif jei butu imanoma pakeist-keisciau i toki kaip valgomojo stalo virsus ir kedziu virsus wink.gif
ir tada indauja patamsinciau kaip kad tas stalo virsus, bet tikrai nedazyciau baltai doh.gif  daug baltos spalvos grazu, bet kai daug skirtingu baltu atspalviu,tai nelabai blush2.gif
Baro kedes taip pat derinciau prie valgomo stalo virsaus ir tuo paciu prie virtuves spinteliu stalvirsio (jei jis butu pakeistas) arba dazysciau taip pat kaip valgomojo kedes wink.gif
o uzuolaidas kokias nors butinai kabinciau del jaukumo wink.gif romanetes ar kazka tokio labai neapkraunanciio langu wink.gif

Virtuves stalvirsio tikrai neimanoma pakeist, tik surinko virtuve man pries savaite smile.gif

Issirinkau toki stalvirsi, nes tamsaus labai nenorejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 10 01, 20:46)
Ateinu su savo virtuve. Dabar visiskai nebezinau ka daryti.
Ka daryt su indauja? Baltai dazyt, taip palikt, pabalint ar mest lauk???  g.gif
Ar reikia ir kokiu uzuolaidu  unsure.gif

man sitame interjere labiausiai stilistiskai neisipaiso virtuviniu baldu stalvirsis. Viskas yra daugiau maziau klasikinio, gal net labiau country stiliaus, vienintelis stalvirsis - modernus. Akmuo ar naturalus medis butu buve idealu. Bet juk stalvirsius kada nors galima ir pakeisti.
Dar, palyginus daug rudos spalvos atspalviu. Konkreciai esamu atveju ta sena indauja is viso galima dazyti zalia, melyna ar dar kokia tinkama spalva, kad ja labiau isskirti, nei bandyti priderinti prie jau esamos rudos paletes. Siaip indauja labai grazi.
Uzuolaidu reikia bent minimaliai, kad langai neatrodytu nuogi.
Sviestuvu daug ir vienodu... Jei vienoje kambario zonoje butu vienasakiai, kitoje - daugiasakis, nieko blogo. Bet dabar, viduryje trisakis, o aplink ji visur vienasakiai sukuria tam tikra chaosa. Dar ir del to, kad paprastai didysis sviestuvas turetu kabeti virs valgomojo stalo, virs salos kazkokia isilgine linija isdestytos lempos, inesa nesusipratimo patalpos zonavime. Is tiesu cia nelabai isipaiso tas trisakis sviestuvas, nes jis nera kazkokios neutralios formos, o labiau sukoncentruotas apvaliai arba kvadratinei plokstumai apsviesti. Pas jus, deja, viskas yra pailgu/staciakampio formu.
Man atrodo, kad geriausiu atveju cia tiktu nepretenzingas juodo metalo kad ir zvakinis sviestuvas, tiesiog pabrezti patalpos centrui ir nei i ka konkreciai nenukreiptas. Arba trisaki apsvietima daryti virs valgomojo stalo.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 10 02, 10:54)
man sitame interjere labiausiai stilistiskai neisipaiso virtuviniu baldu stalvirsis. Viskas yra daugiau maziau klasikinio, gal net labiau country stiliaus, vienintelis stalvirsis - modernus. Akmuo ar naturalus medis butu buve idealu. Bet juk stalvirsius kada nors galima ir pakeisti.
Dar, palyginus daug rudos spalvos atspalviu. Konkreciai esamu atveju ta sena indauja is viso galima dazyti zalia, melyna ar dar kokia tinkama spalva, kad ja labiau isskirti, nei bandyti priderinti prie jau esamos rudos paletes. Siaip indauja labai grazi.
Uzuolaidu reikia bent minimaliai, kad langai neatrodytu nuogi.
Sviestuvu daug ir vienodu... Jei vienoje kambario zonoje butu vienasakiai, kitoje - daugiasakis, nieko blogo. Bet dabar, viduryje trisakis, o aplink ji visur vienasakiai sukuria tam tikra chaosa. Dar ir del to, kad paprastai didysis sviestuvas turetu kabeti virs valgomojo stalo, virs salos kazkokia isilgine linija isdestytos lempos, inesa nesusipratimo patalpos zonavime. Is tiesu cia nelabai isipaiso tas trisakis sviestuvas, nes jis nera kazkokios neutralios formos, o labiau sukoncentruotas apvaliai arba kvadratinei plokstumai apsviesti. Pas jus, deja, viskas yra pailgu/staciakampio formu.
Man atrodo, kad geriausiu atveju cia tiktu nepretenzingas juodo metalo kad ir zvakinis sviestuvas, tiesiog pabrezti patalpos centrui ir nei i ka konkreciai nenukreiptas. Arba trisaki apsvietima daryti virs valgomojo stalo.

Labai aciu visoms uz issakomas nuomones. 4u.gif

Matau, kad su stalvirsiu prasoviau, jau ne pirma tokia nuomone girdziu cia girdziu.

Del trisakio sviestuvo virs salos, norejau dvisakio ir pailgo, bet kol kas toks bus. O kodel jis cia kabo? Todel, kad sala mano pagrindine darbo vieta, man reikia daug sviesos, nes darbas kruopstus ir su smulkiom detalem.
Ten kur dabar stovi valgomojo stalas, galvojom kazkokia sofute, ar minkstasuoli statyti.

O gal stala isvis isnest?
Atsakyti
man noretusi uzuolaidu ir karnizu, kurie atkartotu lempu tuos juodus israitymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 10 01, 21:46)
Ateinu su savo virtuve. Dabar visiskai nebezinau ka daryti.
Ka daryt su indauja? Baltai dazyt, taip palikt, pabalint ar mest lauk???  g.gif

Ar reikia ir kokiu uzuolaidu  unsure.gif

Baro kedziu spalva isipaiso?

kaip jau kazkas klause- o ko jus pati norit- kad visas taip ir butu balta, ar spalvu truksta, ar elegancijos truksta, ar labiau i country g.gif
viskas cia normaliai pas jus, tik kad smulkmenu "truksta" 4u.gif suprantu,kad kardinaliai nieko nekeisit- tai kurkit jaukuma toliau 4u.gif ant virtuves langu deciau austrijietes (uzuolaidels -kaimiskam stiliukui- bet nelabai jas isivaizduoju prie kaitlentes,o tuo labiau kriaukles 4u.gif ), uzuolaidos- ant langu prie stalo 4u.gif ant salos keli spalvoti padekliukai ir sezonine puokste- jei vasarai- geles, velykoms,kaledoms -progine puokste wub.gif keli paveiksliukai ruduose remeliuose ant sienu, geliu kuo zalesniu ant palangiu,kilimas po valgomojo stalu, ar sofa 4u.gif (nes minejot, kad norit isnesti stala g.gif ) toliau jei reiktu siuciau kedziu pagalveles kazkokia tinkancia spalva ... ir tikrai nedzayciau nei komodos , nei tuo labiau baro kedziu baltai 4u.gif
user posted image
cia vaza su gelem ant salos wub.gif
http://www.houzz.com...itchen-dc-metro
Atsakyti
miskouoga, as prie tu, kur pataria nedazyti komodos baltai.
nors myliu ta spalva ir jos atspalvius, bet pas tave man jos norisi ne baltos.
Idomu ir stilinga, kai buna indauja kokios melsvos spalvos, bet as turbut neisdrisciau:)) tiksliau gal veliau, kai keleta metu pagyveni, viskas apsidevi, va tada kazkaip ir kitos spalvos man isipaiso, o dabar kai pas tave ten viskas dazais kvepia, tai ryski spalvota indauja labai iskristu is konteksto.
nors...jei detum kokias spalvotas uzuolaidas ir komodos spalva deretu prie ju, tai jau visai neblogai:)) nu cia mano mintys skrenda:))
uzuolaideliu norisi bet kuriuo atveju. mirksiukas.gif
stalvirsi kada prie progos galetum pasikeist, juk ir ju dabar visokiu imitacoju pakankamai neblogu yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 02 spalio 2012 - 15:09
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 10 02, 00:28)
O jus telpat susest prie salos keturiese?

o kodėl turėtų netilpt? juk stalas nemažas, o ir kėdžių daugiau negu keturiems g.gif

Misko uoga, man skirtingi stalviršiai nekliūna, kolčiau staltiesę languotą ant valgomojo stalo smile.gif O užuolaidų tikrai reikia, jaukumo priduos, o ir vakarais maloniau bus sėdėt žiemą nei prie atvirų langų.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti