Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 22 tema

QUOTE(dea @ 2012 09 21, 17:03)
Ka domina lovatieses is maximos, tai siandien Kaune (hypermaximoj) maciau sviesiai kakavines spalvos lovatiese 200X220 akcijine kaina 99lt wink.gif

O as maciau tokias Vilniuj, Mindaugo maxsej.
Atsakyti
Pasirodau su savo miegamuoju ir maximine lovatiese thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Labai dailus miegamasis. Lopselis mielas wub.gif
Atsakyti
grazu paziuret, bet as tokiose spalvose negaleciau gyvent, liudnos ir saltos tokios, melancholiska nuotaika apima smile.gif smile.gif
Atsakyti
Liniuxxx, pritariu Dipsi ax.gif
O ka kabinsi virs lovos ir kas prie lova yra?
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2012 09 22, 14:16)
grazu paziuret, bet as tokiose spalvose negaleciau gyvent, liudnos ir saltos tokios, melancholiska nuotaika apima smile.gif  smile.gif

Pas mane visi namai tokie -ir tu spalvu as ne kiek nepasigendu, spalvinguose ir apkrautuose interjeruose apskritai greit pavargstu ax.gif Cia matyt kaip kam smile.gif

Virs lovos butinai kazkas kabes, mastau apie foto ant drobes, turim lb graziu seimyniniu, bet dar neapsisprendziau. Kilimuko dar norisi kazkokio nedidelio g.gif Ir svajonese yra pakeist lovos galvugali i dideli medziagini su sagutem bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 22 rugsėjo 2012 - 14:24
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 09 22, 15:21)
Pas mane visi namai tokie -ir tu spalvu as ne kiek nepasigendu, spalvinguose ir apkrautuose interjeruose apskritai greit pavargstu ax.gif Cia matyt kaip kam smile.gif

Virs lovos butinai kazkas kabes, mastau apie foto ant drobes, turim lb graziu seimyniniu, bet dar neapsisprendziau. Kilimuko dar norisi kazkokio nedidelio g.gif Ir svajonese yra pakeist lovos galvugali i dideli medziagini su sagutem bigsmile.gif

Pilkos spalvos daug namuose?

O jei ne ant drobes, o baltame klasikiniame reme butu foto? Tik siaip mastau, nezinau kaip graziau.

Ir kaip jus manot, miegamajam labiau tinka poros foto ar visos seimos? Suprantu kad visiems skirtingai, bet idomi jusu nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2012 09 22, 14:16)
grazu paziuret, bet as tokiose spalvose negaleciau gyvent, liudnos ir saltos tokios, melancholiska nuotaika apima smile.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif as irgi noriu spalvoto pasaulio ax.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 22, 14:28)
Ir kaip jus manot, miegamajam labiau tinka poros foto ar visos seimos? Suprantu kad visiems skirtingai, bet idomi jusu nuomone smile.gif

as uz poros foto miegamajam, o seimos labiau svetainej, foje... smile.gif

mergaites, liktai yra temos albumas ikelt foto ar as kazka maisau g.gif ikelciau namuko foto pries garazus ir kai garazai jau prisilipino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valpurgija: 22 rugsėjo 2012 - 14:42
Galvojau neprigyjo albumas g.gif . Kur jis tada bigsmile.gif ?

Man irgi foto poros miegamajam noris. Sese su vyru pajury fotkinau vasara, sake nori fotkiu i miegamaji, imesiu keleta tuoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 22, 14:44)
Galvojau neprigyjo albumas g.gif . Kur jis tada bigsmile.gif  ?

Man irgi foto poros miegamajam noris. Sese su vyru pajury fotkinau vasara, sake nori fotkiu i miegamaji, imesiu keleta tuoj ax.gif

tai viska viesai dar dedam? rolleyes.gif

laukiam R.K. foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 22, 14:28)
Pilkos spalvos daug namuose?

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 22, 14:44)
Man irgi foto poros miegamajam noris.

Kad sitam kambary nera pilkos spalvos apart lempu stovai biggrin.gif gal apsvietimas spalvas iskraipe. O visas interjeras baltai kreminis, bet pilkos irgi jame yra.

Kur tas albumelis? Einu prisijungt, parodyciau ir as kokia foto ant sienos isivaizduoju ax.gif
Atsakyti
Cia as tik bandziau fotkint sese su vyru, bet bile jai kazkas patiko ir kazka i miegamaji pasikabins.
O man dar mokytis ir mokytis, bet bent jau bandau biggrin.gif
O siaip, man svarbiausia nuotraukose gyvos, tikros, siltos emocijos wub.gif , poru, vaiku, visko !

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti