Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir lengvos klasikos gerbėjos/-ai, 22 tema

QUOTE(valpurgija @ 2012 09 23, 15:51)
as ir galvojau kad jis uzdaras kai prasiau slaptazodziu...nes vis tik malonu parodyti savo kai ir kitas dalinasi, o ne  "nahaliavai" ieina paziuret prasalieciai  patys uzsislapstine  ph34r.gif  drinks_cheers.gif

Taip išeina, kad jei neturi ko parodyti, esi "svetimas"? g.gif Jūs jau man dovanokit, bet "savoms chebroms" yra skyrelis "Bendraminčiai", o tokie pareikškimai kitose forumo skiltyse skamba mažų mažiausiai nedraugiškai.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2012 09 23, 15:32)
Taip išeina, kad jei neturi ko parodyti, esi "svetimas"? g.gif Jūs jau man dovanokit, bet "savoms chebroms" yra skyrelis "Bendraminčiai", o tokie pareikškimai kitose forumo skiltyse skamba mažų mažiausiai nedraugiškai.

logikos tame yra...gal rimtai sukurti tokia temele benraminciuose ir islaptint albumeli g.gif nes siaip niekas cia daug ir nedes i albumeli, kai belekas ziopso, o savo parodyt nesistengia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valpurgija: 23 rugsėjo 2012 - 16:04
Na as tai irgi visam svietui nenoriu savo namu rodyt, o privaciam albume ikelciau daugiau foto.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 23, 16:07)
Na as tai irgi visam svietui nenoriu savo namu rodyt, o privaciam albume ikelciau daugiau foto.

butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2012 09 23, 16:24)
O tai kazin kas cia ji sukure? g.gif

biggrin.gif Kiek pamenu as rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2012 09 23, 17:34)
biggrin.gif Kiek pamenu as  rolleyes.gif

Pakeiciau , kam reikia rasykit. rolleyes.gif Padalinsiu ka pazystu, o paskui senbuves tegul pacios sprendzia.
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2012 09 23, 10:56)
o kur gyvenat? bigsmile.gif

Buknaičiuose cool.gif
Atsakyti
Daffni, aciu 4u.gif del to man ir patinka tavo sodybos stilius, nes jis lb artimas spalviskai mano namams, nu nemegstu as tu margumynu ir visokiu siunkiu baldu schmoll.gif o lova musu 180x200, o lovatieses kai pirkau buvo dvieju dydziu, tai as ta didesne pagriebiau, nepamenu matmenu. Gal tau perkant mazesnes jau bebuvo likusios g.gif ?
kuzdaite, del lopsiuko -uztenka jo kokius 4menesiukus tik, bes kadangi nedaug mokejau, o veliau idejus i skelbimus parduosiu, tai ir negaila smile.gif
Del foto neverta lb diskutuot -man asmeniskai tai daro namus jaukesnius smile.gif

Cobre, aciu smile.gif teisingai sakai, baze turiu, o veliau gal ir dar kokia spalva kambary atsiras -niekur neskubu ax.gif

Iriska, aciu, kad pasirupinai albumu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 23 rugsėjo 2012 - 17:13
QUOTE(NerBog @ 2012 09 23, 17:07)
Buknaičiuose cool.gif

o ba bigsmile.gif tai jau tikrai reik susikavint drinks_cheers.gif imesk namuko foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, temoj dabar esu retas svecias. verysad.gif

Slaptazodi turi : Cobre, Liniuxxx, Rytine Kava 10. Pas jas prasykit, nes nepazystu jusu unsure.gif

Atsakyti
senai berasiau bet vis paskaitineju rolleyes.gif
mes po truputi krutam , isivele labai giliai i remontus , pagaliau tokie ale vyriski darbai i pabaiga ir prasides jau matomi , dziuginantys dalykai.

turim visokiu klaustuku doh.gif pvz zidinys, kadangi prie esamu kaminu nesigauna ji daryt teks statyti nauja kamina bet jis kazkaip liestusi su medinem gegnem , mb bijo prisizaist doh.gif ir kasdien dvejoja ka daryt cool.gif o as uzsispyrus noriu to zidinio svetainei nors tu ka , bet jau kartais ateina mintys kad visdelto gal apseiti g.gif yra galimybe virtuvei krosnele pasistatyt , bet tada ir sedesim visad toj virtuvei ...
ai dar yra vienas sprendimas dujinis zidinys g.gif iskart rekiau / mosikavau kad nesamone nenoriu , kazkokia nesamone padaryta is zidinio . bet jei kitokio nebutu imanoma gal nieko blush2.gif ?
gal koki patarima turit del kriaukles- bliudelio ? dar turiu pora savaiciu apsisprendimui kokia kriaukle deti antro auksto vonioje . turiu nusipirkus bliudelius bet kaip su patogumu? ar nesitasko labai ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytee: 23 rugsėjo 2012 - 17:40
QUOTE(Rasytee @ 2012 09 23, 18:38)
i kokia kriaukle deti antro auksto vonioje . turiu nusipirkus bliudelius bet kaip su patogumu? ar nesitasko labai ? g.gif

kažkur buvau užmačius diskusiją kad ar taškosi ar ne priklauso ne tiek nuo konkretaus bliūdo kiek nuo konkretaus maišytuvo. Bet kadangi man nebuvo aktualu tai toliau nebesigilinau į tą diskusiją koks konkrečiai turi būti tas maišytuvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latifa: 23 rugsėjo 2012 - 18:19
Aciu, Iriska.
Kazkaip reik nusprest, kas gali dabar gauti slaptazodi g.gif. Kiek as "pazystu", kas daug bendravo:
Mirksniukas, Mamagabi, Valpurgija, Daffni, Neinzy, Vida777, Juma81, Kristal, Kvietkas, Eljaro, Rasytee......... kas cia dar?
Atsakyti