Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 07 rugsėjo 2012 - 13:08
QUOTE(pirmune @ 2012 09 07, 12:10)
Čia ta naujai iškepta?Kuria abejojai nup pat pradžių?

Taip...
QUOTE(Renacita @ 2012 09 07, 12:29)
Man labai patiko psichologes komentaras i toki pedagoges klausima. Tipo reikia i klausima atsakyti klausimu: "O ka man daryti, kai vaikas nenori valytis dantu?".

Aha, šis psichologės patarimas kaipmat padėtų išsrpęsti problemą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2012 09 07, 15:01)
Taip...

Aha, šis psichologės patarimas kaipmat padėtų išsrpęsti problemą doh.gif

Zinoma, kad ne. Cia noreta pasakyti, kad mokykloje mokytoja savo problemas turi spresti pati, o tevai namuose - irgi patys.
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 09 07, 14:27)
Zinoma, kad ne. Cia noreta pasakyti, kad mokykloje mokytoja savo problemas turi spresti pati, o tevai namuose - irgi patys.

Aš supratau...

Gražaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2012 09 07, 16:01)

Mano optimizmas nepasiteisino doh.gif
Beje, o ką mokinys daro tokio, kad mokytojai reikia kviestis mamą?
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 09 07, 14:27)
... mokykloje mokytoja savo problemas turi spresti pati, o tevai namuose - irgi patys.

Is savo patirties sakyciau, kad problema reiktu spresti kartu, priemus bendra sprendima. Musu buvusi mokytoja tardavosi su logopeda, psicholge ir siulydavo problemos sprendima. Gerai pazinodami savo vaikus ir gal but jau sisidure su panasia problema jau turime, ka pasiulyti mokytojai.
Zinoma blogai, kad mokytoja sundziasi ir nesiulo sprendimu. Gal tada reiktu psichologo patarimo. g.gif Ar mokykla toki turi?
Atsakyti
Kai darzelio aukletoja negalejo susitvarkyti su maniskiu ir kas vakara man ji skusdavo (pvz kad nedalyvauja uzisemimuose, ignoruoja ja ir tt.), karta kai ir vel pasiskunde, kad jis padare ta ir ana, as jos paklausiau, kaip ji pasielge toje situacijoje, kaip ji motyvavo dalyvauti uzsiemimuose. Aukletoja sutriko, bet suprato, kad as vidury dienos neateisiu ir uz ja neispresiu klausimu, pasikalbejome kartu, bet situacija pasikeite tik kitais metais, kai pasikeite aukletoja. Labai dziaugiuosi, kad senoji ilgiau neliko, nes vaikas visiskai nebenorejo eiti i darzeli, bendrauti su kolektyvu ir tt.

Dabartine musu mokytoja labai sauni. Klaseje yra vienas berniukas, kuris savo elgesiu kelia bedu vaikams ir molytojai, bet mokytoja sake, kad su mama ir psichologu jau dirba, tikiuosi, kad pasitaisys situacija.
Atsakyti
Labas rytas brangiosios 4u.gif

Mes zygiuojam mokyklon - mazom sekasi puikiai, U - normaliai. U per pirma savaite jau buvo pamirsus sportine apranga mokykloje 4u.gif
U soka tris kart savaiteje, su maziu bureliais dar painu... o be to pasirodo as negaliu vienu metu buti dvejose vietose cool.gif
Noriu ju s pamatyti - bet kolkas sunkiai igyvendinama - nebent kas noretu pietu su manimi bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
na, mes ir "maratone"... Bernužiai eina nuo vakar į prailgintą. Parsivežu vos gyvus. Keliuosi ryte 5,20. Tad visi kolkas esam beveik negyvi. Pratinamės. kažkaip įsivažiuosim bigsmile.gif Bet darželį prisimenu su nostalgija, ko nepasakyčiau apie vaikus tongue.gif
Mūsų būreliai bus TIK mokykloje. Kitaip pakartyčiau kojas blink.gif Vienas nori karate, kitas-krepšinį, nežinau kaip patems 3x savaitėj užsiėmimai. Lai pabando.
man įdomi kiek kanuoja pietūs pas jus mokyklose, nes pas mus su sriuba 6,50 Lt, be jokių bandelių. Manau , kad brangu. Bet vistiek perkam, dar prisedu užkandžių visokių, prailginta su pavakariais. Kažkaip iš bado vaduojamės. Nors namie siaubia viską tongue.gif
beje, vakar nevalgė prailgintoj, nes jie nežinojo, ar mama sumokėjo už maistą lotuliukas.gif tai pirko bandeles doh.gif , nors mokytoja 3 kartus kalbino eiti valgyt pavakarių...
va tokios tos pirmokiškos dienos bigsmile.gif

stiprybės jums ir man...
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 09 11, 07:36)

stiprybės jums ir man...


Ot aciu 4u.gif
As irgi sakau kad darzelis - tai GERIS bigsmile.gif
Pietus pas mazes apie 5 Lt be sriubos su sultim, pas U - 6 Lt.
Su maistu mazom viskas OK - mokytoja nuveda nuperka, o vat U - beda unsure.gif Vyresniu vaiku mamos - ka darot su pietum? Maniske nespeja nueiti i valgykla nusipirkti ir dar suvalgyti per 20 min doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 09 11, 07:36)
man įdomi kiek kanuoja pietūs pas jus mokyklose,
5,50 su sriuba
Atsakyti
As vakar irgi draugei juokiausi, kad jauciuosi kaip maratono begike - darbas, mokykla, ciuozimo ir krepsinio treniruotes. Mes planuojam i prailginta neleisti - kol kas patys einam parsivesti.
Atsakyti