Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(pirmune @ 2012 09 11, 07:36)
man įdomi kiek kanuoja pietūs pas jus mokyklose, nes pas mus su sriuba 6,50 Lt,

Pusryčiai 3 Lt, pietus su sriuba 6 Lt (sriuba nevalgoma, vaikams net nepila, bet be jos negalima cool.gif )

Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 09 11, 14:25)
Mes planuojam i prailginta neleisti - kol kas patys einam parsivesti.

Ar kažkas nedirbat, ar darbas šalia, ar grafikas laisvas, kad taip galit daryti? O paskui vieni pabūna?
QUOTE(Tuoj @ 2012 09 11, 15:19)
Pusryčiai 3 Lt, pietus su sriuba 6 Lt (sriuba nevalgoma, vaikams net nepila, bet be jos negalima cool.gif )

Nevalgoma, nes baisiai neskani, ar tiesiog vaikai jos nemėgtsa tokio kaip patiekalo?
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 09 11, 13:50)
Nevalgoma, nes baisiai neskani, ar tiesiog vaikai jos nemėgtsa tokio kaip patiekalo?

Neskani, nevalgo visa klasė.
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 09 11, 14:50)
Ar kažkas nedirbat, ar darbas šalia, ar grafikas laisvas, kad taip galit daryti? O paskui vieni pabūna?

Dirbam, tik bandom blaskytis tarp darbo ir namu. Siek tiek galim pasistumdyti darbus, taciau darbus vis tiek reikia pasidaryti. O tai tik pagreitina begima maratone. Planuojam kita savaite bandyti palikti vienus. Mane irgi mama po dvieju savaiciu vedziojimo paliko. O as tikrai nebuvau tas savarankiskas vaikas. Nezinau, kaip cia bus, bet dabar galvoja kazkoks chaosas.
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 09 11, 16:04)
Mane irgi mama po dvieju savaiciu vedziojimo paliko. O as tikrai nebuvau tas savarankiskas vaikas. Nezinau, kaip cia bus, bet dabar galvoja kazkoks chaosas.

laikai kitokie buvo. Vaikai kitokie buvo. Aš net darželio nelankiau, nes ten, kur gyveniom jo nebuvo, tai gal nuo 5 metų viena būdavau, mama vis parlėkdavo (per kiemą jos mokykla buvo) valgyt pašildyt.
O dabar mažumėle kitaip...Deja.
Maniškiai nei už ką šiai dienai nepailiktų vieni doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mano visi vaikai su siaubingom slogom... Sveikas rudeneli tsakant cool.gif Na - siulykit kuo palengvint vaikams gyvenima?
Sian pas pirmokes susirinkimas 4u.gif

Pasirodom :-)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingušonkas: 12 rugsėjo 2012 - 07:31
Grožis wub.gif
Žolelių inhaliaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 12, 08:22)
Labas rytas  4u.gif

Mano visi vaikai su siaubingom slogom... Sveikas rudeneli tsakant  cool.gif  Na - siulykit kuo palengvint vaikams gyvenima?
Sian pas pirmokes susirinkimas  4u.gif

Pasirodom :-)

user posted image

Merginos tikros grazuoles wub.gif Tik del ligu nelinksma. Sveikatytes merginoms 4u.gif Patarimai iprasti - nosies skalavimas, koju kaitinimas, alijosius jau turbut nelabai pades. Duok dar arbatos su imbieru, citrina ir medum - kuo daugiau. As dar su jodu piesiu ant koju padu tokius kvadratukus ir ant pagalves uzlasinu obuoliu acto, salimais padedu cesnago, svoguno griezineli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renacita: 12 rugsėjo 2012 - 07:36
QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 12, 09:22)
Labas rytas  4u.gif

Mano visi vaikai su siaubingom slogom... Sveikas rudeneli tsakant  cool.gif  Na - siulykit kuo palengvint vaikams gyvenima?
Sian pas pirmokes susirinkimas  4u.gif

Aš ir kaosėju. Bernai tokie kažkokie, tai lig yra sloga, tai užkimęs, tai pakrenkščia, tai praeina...
Jei niekas iš aukščiau išvardintų nepadeda, griebiuosi chemijos-lašai, nuo slogos, kuriuos gamina vaistinėse (kai sloga gražiai spalvota ir gausinga...).

O. Mes jau aną savaitę, treečiadienį apturėjom susuirinkimą. Ir labai "džiaugiuosi", kad reikia 400 Lt mokėt, bet ką darysi, kai didžioji dalis-pratybų kaina (ačiū Dievui, kad už metus).
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2012 09 12, 07:35)
Grožis wub.gif
Žolelių inhaliaciją 4u.gif

Zoleles - kokios?
Kaip vitaminas B?

QUOTE(pirmune @ 2012 09 12, 07:54)
O. Mes jau aną savaitę, treečiadienį apturėjom susuirinkimą. Ir labai "džiaugiuosi", kad reikia 400 Lt mokėt, bet ką darysi, kai didžioji dalis-pratybų kaina (ačiū Dievui, kad už metus).

Pradzioj nusigandau - 400 Lt - bet tada paskaiciavau - mes irgi po 150 Lt uz pratybas ir bando tevai po 50 Lt surinkti i fonda - o as priesinuos cool.gif
O tu dar paskaiciuok kad man U reik tu paciu pratybu ir viso kito - tik pratybu dar begioju ir ieskau po knygynus - ir tau gyvenimas nusvis kitom spalvom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 12, 08:12)
Zoleles - kokios?
Kaip vitaminas B?

Bet kokios, tinkančios kosuliui gydyti - čiobreliai, liepžiedžiai, ir kt. Mums močiutė prirenka, bet vaistinėsė būna rinkinių ax.gif
VitB puikus, aš jau visa balta ir pūkuota cool.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai nerašiau. Visų labai panašūs rūpesčiai - mokykliniai, o man kažkaip lengviau pasidarė nuo rugsėjo rolleyes.gif , mažiau gamint reikia, kai 4 asmenys įstaigose, o namie tik mudvi su mažąja.

QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 12, 09:12)

O tu dar paskaiciuok kad man U reik tu paciu pratybu ir viso kito - tik pratybu dar begioju ir ieskau po knygynus - ir tau gyvenimas nusvis kitom spalvom  4u.gif

Galima užsisakyti internetu knygos.lt, pigiau nei įprastuose knygynuose, o dar pigiau yra Mokyklinės knygos knygyne Kauno g. (dirba be išeiginių, paprastom dienom iki 19 val) - mes ten susipirkom sekmadienį momenaliai viską, ko reikia 5 klasei, pardavėjos be galo paslaugios. Ir net dar pigiau, negu internete 4u.gif . Penktokas nauja mokykla kol kas visai patenkintas, įdomu jam.
Atsakyti