Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(Restar @ 2012 09 12, 09:32)
Galima užsisakyti internetu knygos.lt, pigiau nei įprastuose knygynuose, o dar pigiau yra Mokyklinės knygos knygyne Kauno g. (dirba be išeiginių, paprastom dienom iki 19 val) - mes ten susipirkom sekmadienį momenaliai viską, ko reikia 5 klasei, pardavėjos be galo paslaugios. Ir net dar pigiau, negu internete 4u.gif . Penktokas nauja mokykla kol kas visai patenkintas, įdomu jam.

doh.gif kur tu buvai pries savaite ... jau supirkau viska...
Ir taviskis penktokas? Manojoi sunkiai adaptuojasi...
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 12, 10:49)
doh.gif  kur tu buvai pries savaite ... jau supirkau viska...
Ir taviskis penktokas? Manojoi sunkiai adaptuojasi...

O kur tu buvai tongue.gif , kad neklausei? Internetinis variantas, tai el.dienyne buvo paskelbtas, o apie tą knygyną, tai iš laikraščio sužinojom ax.gif . Aš gi dar buvau naivi, kad ir čia, kaip pradinėj mokytojai pasirūpins, reiks tik pinigus nunešti. Bet tik su anglų taip buvo.
Jo, penktokas. Eiti toliau. Iš klasiokų tai tik 1 berniukas ir 3 mergaitės. Pirmą dieną abu buvom nusigandę. Bet jau susirado draugą gerą - tėčio kursioko sūnų smile.gif. Mokytojai sakė, kad neblogi, o anglų - žyyyyyyyyyyyyymiai geresnė visokeriopai, tai tuo ir džiaugiuosi. Auklėtojas - jaunas vyrukas, visai rūpinasi, skatina klausti, bendrauti, ko labai stokojau pradinėj.

Pirmūne - kaip taviškiams Vileišy?
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2012 09 12, 10:00)
O kur tu buvai tongue.gif , kad neklausei?  Auklėtojas - jaunas vyrukas, visai rūpinasi, skatina klausti, bendrauti, ko labai stokojau pradinėj.

As - laksciau po knygynus smile.gif
O vat mums kai pradinuku mokytoja buvo verta aukso medali - tai dabar sokas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 12, 10:12)

Kaip vitaminas B?

ką tu nori suo juo daryti? Gerti? O kodėl būten B ir kurį? Atsargiai su juo-jei alergiškas vaikas.
QUOTE(Tuoj @ 2012 09 12, 10:17)
VitB puikus, aš jau visa balta ir pūkuota cool.gif

g.gif Apie ką tu čia? kas tau?
QUOTE(Restar @ 2012 09 12, 12:00)
Pirmūne - kaip taviškiams Vileišy?

Nieko. Pradinokai nuo visų atskirti. Mokytoja jie patenkinti, aš kolkas taip pat. jauna, bet neperlabai tongue.gif Vaikai sako, kad jų mokytoja pati geriausia (atseit turi su kuo lygint lotuliukas.gif ). Pavargsta labai žiogai smarkiai. o dar nuo pirmadienio į prailgintą nuėjo-tai parsivežu lekuojančius kaip ciuciukus, vos gyvus. O dar abu į sportus žada eit, vienas-į karate, o mažiukas-į krepšinį. lai bando.
Prailgintos mokytojos ir pasirodė nieko. na , čia pirmos savaitės. Matysim toliau.
Tik mane nervina, kol spintelių nėra-tasytis kas dien po 4 maišus-fiziniui, prailgintai...Kaip bezžionė iš filmuko doh.gif lotuliukas.gif

kas nepatiko-tai Rugsėjo 1-osios šventė...Jokio šventiškumo, chaosas kažkoks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 09 12, 10:34)
g.gif Apie ką tu čia? kas tau?

O kas man? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2012 09 12, 15:11)
O kas man? tongue.gif

tongue.gif baltai pūkuota bigsmile.gif Tai katroj vietoj čia tu tokia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 09 12, 13:27)
tongue.gif baltai pūkuota bigsmile.gif Tai katroj vietoj čia tu tokia rolleyes.gif

lotuliukas.gif
Norejo pasakyt kad blondine su cheminiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 09 11, 14:27)
Maniškiai nei už ką šiai dienai nepailiktų vieni doh.gif

As iki siol palieku tik kokiam pusvalandziui ir su filmukais.

QUOTE(ingušonkas @ 2012 09 12, 09:49)
Manojoi sunkiai adaptuojasi...

Mano irgi naujojoje mokykloje sunkiai pritampa. Kazkokie museikos ir priekabiautojai pasidare verysad.gif Atrodo klaseje buvo geru pavyzdziu, tai prisimoke. O gal as tik noriu tuo tiketi g.gif Skundesi ir anksciau kai kurios mokytojos. Bet as pastebiu, kad per savaite vaiku elgesys (ypac vieno) labai pasikeite: irzlus, priekabus, nepastovus, izeidus. Viena vakara toks susinervines ir piktas buvo, kad reikejo gerti ir raminamuosius ir nuskausminamuosius blink.gif
Bijau i tevu susirinkima net eiti doh.gif Gerai, kad mokyklos komanda stipri. Visi dirbam siuo klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyja @ 2012 09 12, 16:58)
. Bet as pastebiu, kad per savaite vaiku elgesys (ypac vieno) labai pasikeite: irzlus, priekabus, nepastovus, izeidus. Viena vakara toks susinervines ir piktas buvo, kad reikejo gerti ir raminamuosius ir nuskausminamuosius  blink.gif
Bijau i tevu susirinkima net eiti  doh.gif Gerai, kad mokyklos komanda stipri. Visi dirbam siuo klausimu  smile.gif

O negali čia būti toks atsakas į pasikeitimus? gal jis taip išsikrauna , juk jiems nesaldu-nauja vieta, nauji veidai, nauja tvarka. Mano Kasparytis ir piktumu parodo į viską. Šiaip emocijų nerodo, labai liūdesio nerodo, pergyvenimo, bet pasikeitus elgesiui-viskas tampa aišku. man kai vieną dieną jis kaip "sprogo', mažai nepaisrodė...
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 09 11, 07:36)
kiek kanuoja pietūs pas jus mokyklose

2 lt pusryciai (pica arba bandele arba sriuba arba blyneliai ) , pietus 4 lt (SRIUBA+ antras patiekalas)
dar idedu i dezute , kad prailgintoje turetu ka uzkasti.

QUOTE(pirmune @ 2012 09 12, 07:54)
tai lig yra sloga, tai užkimęs, tai pakrenkščia, tai praeina...

visas darzelis ir pradinukai apsislogave.

QUOTE(Tyja @ 2012 09 12, 14:58)
As iki siol palieku tik kokiam pusvalandziui ir su filmukais.

cool.gif per atostogas buvo vieni 11 val per para

Man viskas gerai: mokykloje nebuvo jokiu stresu, prailginta (ir normali) pradejo veikti nuo rugsejo 4 d. Kad butu gyvenimas idomesnis - vaikstau i pokalbius del darbo ir ruosiuos konkursams tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 09 12, 22:26)

Man viskas gerai: mokykloje nebuvo jokiu stresu, prailginta (ir  normali) pradejo veikti nuo rugsejo 4 d. Kad butu gyvenimas idomesnis - vaikstau i pokalbius del darbo ir ruosiuos konkursams  tongue.gif

Nu nors pas ką gerai smile.gif
Iš šios žinutės sklinda tokia ramybė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 09 12, 20:26)
Man viskas gerai: mokykloje nebuvo jokiu stresu, prailginta (ir  normali) pradejo veikti nuo rugsejo 4 d. Kad butu gyvenimas idomesnis - vaikstau i pokalbius del darbo ir ruosiuos konkursams  tongue.gif

Tai tipo per ramiai gyveni?

Labas rytas 4u.gif
Mes po susirinkimo - mano vaikai - auksiniai tongue.gif (tfu tfu tfu) Kita mama gal pasisakys pati 4u.gif
Atsakyti