Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 19, 10:56)
Zinot ka - gi butent tokiu atsakymu ir tikejausi  bigsmile.gif  Eilini kart isitikinu kad pazystu Jus kaip nuluptas  lotuliukas.gif

Laikykites darbsciosios Jus mano  4u.gif  Man smagu kartais kai yra kur padejuoti - kad ir gaunu i nosi uz tai  cool.gif

Ingusonkai - pažįsti nosinėbiggrin.gif
Gal tau palengves kai pasakysiu, kad namie pas mane viskas chaosas, pro skalbinius nepraeinu, baruosi baruosi, savaitgali knisuosi ir vel laukiu savaitgalio. va tik geris, kad kubilas jau vekia wub.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 19, 07:34)

As sian nuo 5.30 val ant koju...

nieko naujo tongue.gif

QUOTE(pirmune @ 2012 10 19, 09:39)

beje, manęs šią savaitę vaikai paklausė, kas yra seksas.

thumbup.gif
mes vaziuojam maisnoj is sakom zodzius is kokiso nors raides: K, M . Priejo eile S raidei ir prasidejo : SEKSOfonas, seksualus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 19, 11:56)
Zinot ka - gi butent tokiu atsakymu ir tikejausi  bigsmile.gif  Eilini kart isitikinu kad pazystu Jus kaip nuluptas  lotuliukas.gif

Laikykites darbsciosios Jus mano  4u.gif  Man smagu kartais kai yra kur padejuoti - kad ir gaunu i nosi uz tai  cool.gif

ale tu matai, kokia. Nepaguodė jos-ir iš karto-pažįstu jus , pažįstu tongue.gif
Svarbu, kad žinai, kur kreiptis smile.gif
O šiaip-čia gi neplepa parsatos kokios, eilinės moterėlės. Čia renkasi tik pačios pačiausios ir dar patelesnės wub.gif
Tai kai pati pačiausia gauną į nosį nuo pačios pačiausios-gaunasi pats pačiausias malonumas lotuliukas.gif
Na ir nusišnekėjau, bet jūs mane supratot, ane g.gif
Atsakyti
Ingusonkai - zinok, as taves tikrai gailiu, nes esu peleda, ir rytiniai kelimaisi man patys baisiausi. As prie tu asocialiu mamu - taip anksti nesikeliu, vaiku is mokyklos neparsivedu, tik nuvedu. Va cia privalumas gyventi visai netoli mokyklos. Viena diena buvau isleidusi i prailginta, bet suzinojusi, ka jie ten veikia, nusprendzia, kad pabegioti po mokykla ar jos kiema gali ir nemokamai, nebutina moketi pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 10 19, 12:38)
Viena diena buvau isleidusi i prailginta, bet suzinojusi, ka jie ten veikia, nusprendzia, kad pabegioti po mokykla ar jos kiema gali ir nemokamai, nebutina moketi pinigus.

O tai pamokų jie neruošia ten?
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 10 19, 10:36)
patelesnės wub.gif

tu turejai galvoj reprodukcini potenciala ? cool.gif

siandien puiki diena , grazus ruduo, taip noretusi kur su vaikais lekti i koki pazintini taka, deja ,svelniai tariant, praleisiu sauskelniu apsuptyje

Bet jums linkiu pasidziaugt rudeniu 4u.gif
Atsakyti
Sorry uz klaida cool.gif
Del prailgintos - as dziaugiuosi kad jos ten. Pamokas paruosia, i lauka isveda. aisku piniga kainuoja, bet negaila 4u.gif
Pacios paciausios sakai? PRITARIU bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 10 19, 13:17)
O tai pamokų jie neruošia ten?

Pamoku jiems dazniausiai neuzduoda. O jei ir reikia ka parasyti, pasirodo, jie raso, kol kiti skaitymo tekstus atsakineja. Pas mus tie, kurie moka skaityti, turi atsiskaityti 30 tekstu ir jau tada gales keliauti i biblioteka. Pasakojo, kad per prailginta liepe pamokas ruosti, bet mokytoja ne karto nebuvo priejusi. Prailginta veda ne musu mokytoja.
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2012 10 19, 10:21)
va tik geris, kad kubilas jau vekia  wub.gif  tongue.gif

000189.gif o kada nors priimsi ir mus?

QUOTE(Renacita @ 2012 10 19, 12:32)
Pamoku jiems dazniausiai neuzduoda. O jei ir reikia ka parasyti, pasirodo, jie raso, kol kiti skaitymo tekstus atsakineja. Pas mus tie, kurie moka skaityti, turi atsiskaityti 30 tekstu ir jau tada gales keliauti i biblioteka. Pasakojo, kad per prailginta liepe pamokas ruosti, bet mokytoja ne karto nebuvo priejusi. Prailginta veda ne musu mokytoja.

Supratau - pas mumi musu mokytoja>
Atsakyti
QUOTE(bulkute @ 2012 10 19, 09:38)
parasysiu kitais metais, kai didelis reikalas ateis doh.gif

Mano leksikone "didelis reikalas" reiškia... biggrin.gif
QUOTE(pirmune @ 2012 10 19, 09:39)
-vadinasi, ir mes gėjai-mes gi mylim tėtį.

biggrin.gif

Gražaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 10 19, 14:18)
tu turejai galvoj reprodukcini potenciala ?  cool.gif

lotuliukas.gif
Nea tongue.gif taip gavosi-bandžiau laipsniuot. Bet mūsų reprodukcinis potencialias irgi aukštesnio laipsnio tongue.gif

QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 19, 14:27)
Sorry uz klaida  cool.gif

Ką suklydai? g.gif
QUOTE(Renacita @ 2012 10 19, 14:32)
prailginta liepe pamokas ruosti, bet mokytoja ne karto nebuvo priejusi. Prailginta veda ne musu mokytoja.

Fui...pas mus ne mūsų mokytoja taip pat. Veda dvi pradinių kl. mokytojos pakaitom. Abi sutikrina, kaip paruošta, jei negerai gavosi, kas-padeda, dar užduoda kelias eilutes, pamokina. Dėl to labai džiaugiuosi. Nes kai teko su manim ruoš pamokas, bį mano paskaymus būdavo rėkima: "mokytoja ne taip sakė...Tu ne mokytoja//" ir pan.
man mokykloj didžiausia bėda-valgymas doh.gif Neskanu, neskanu-nevalgiau, skubėjau, palikau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmune: 19 spalio 2012 - 13:22
QUOTE(pirmune @ 2012 10 19, 13:21)
P
Ką suklydai? g.gif

pažįstu - parašiau su Y blush2.gif
Atsakyti