Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 17, 07:35)
Tai galim vieta kita paderint  rolleyes.gif  Kur tau patogu?

Jaksto g, bet as ten naujoke nieko nezinau. jauciu pirma diena man ir taip bus daug streso ir ispudziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 17, 08:35)

Labas rytas  4u.gif

Mano U penktadieniu sestadieniui su mokyklos choru vaziuoja i Lenkija - pagal aprasyma keliones turetu daug pamatyti. Juokingiausia tai, kad ji man sake kad i Latvija - gerai kad nespejau latu nupirkti  lotuliukas.gif

Kaip faina bigsmile.gif O cia tik keliaus ar dar ir koncertuos?
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 10 17, 08:48)
Kaip faina bigsmile.gif O cia tik keliaus ar dar ir koncertuos?

Ir koncertuos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Nu va, mano Steponas kad kosti-neužsičiaupia doh.gif nebežinau jau kuom gydyt doh.gif
Aruli, man atrodo tu naudoji šaltų garų inhaliatorių? Ką gali gero ar blogo pasakyt? Gal gali nuorodą įmest apie ką kalba eina, o tai radau visokių, nelabai raukiu apie juos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 10 17, 10:41)
Sveikos gyvos 4u.gif
Nu va, mano Steponas kad kosti-neužsičiaupia doh.gif nebežinau jau kuom gydyt doh.gif
Aruli, man atrodo tu naudoji šaltų garų inhaliatorių? Ką gali gero ar blogo pasakyt? Gal gali nuorodą įmest apie ką kalba eina, o tai radau visokių, nelabai raukiu apie juos blush2.gif

As duodu Ventolina, Hedeliksa (nuo vakar ACC) - gereja (tfu tfu tfu).
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 10 17, 15:35)
As duodu Ventolina, Hedeliksa (nuo vakar ACC) - gereja (tfu tfu tfu).

visus tris kartu?
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 10 17, 13:54)
visus tris kartu?

Ne - arba ACC arba Hedeliksa (sita kai jau gereja) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 10 17, 10:41)
man atrodo tu naudoji šaltų garų inhaliatorių?

taaip. labai dziaugiuos : PARIboy , parsisiuntem is Vokietijos per ebay. jau baigiam sudrozti. mano gydymo schema panasi i ingusonko:
1) fiziologinis (inhaliuojam)
2) jei negereja fiziologinis + salbumatolis (per pypke)
jei dar negera inhaliuojam fiziologinis + brontekso lasai

ACC duodu tada kai jau niekas kitas nepadeda

O inhaliatoriu pirkom del adrenalino inhaliaciju, kai turedavom baisius laringitus. Psiu psiu psiu - atrodo ta reikala isaugom

Moteros, pasiguosiu : jau norma tapo darbas + vaikai ir ju ligos , bet kai dar prisideda tevai ir ju ligos - darosi nepakeliama. Cia retorinis sauksmas. Palengvejo kai parasiau cool.gif

Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 10 17, 18:26)
Moteros, pasiguosiu : jau norma tapo darbas + vaikai ir ju ligos , bet kai dar prisideda tevai ir ju ligos - darosi nepakeliama. Cia retorinis sauksmas. Palengvejo kai parasiau  cool.gif

Oj kaip as tave suprantu , jamk baliona 4u.gif
kazkaip ir as kaip vovere rate cool.gif Ryt kai pagalvoju kad U reik suruost ir 6.45 pristatyt prie mokyklos - darosi silpna blush2.gif
Atsakyti
Aruli - jei ne paslaptis, kas nutiko?
\Ingusonkai - jamk nuo silpnuko lasu mirksiukas.gif
Pirmune - kaip tavo ligonis?
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 10 18, 08:42)
Aruli - jei ne paslaptis, kas nutiko?

jokia cia paslaptis - stuburo kanalu stenoze ir isvarza. Rezultatas : pokst ir iki tol vaikstantis, apsitvarkantis namie zmogus guli patale, negali nei pasiversti, nei atsisesti. sauskelnes ir pan.

ir man paciu netinkamiausiu laiku, kai keiciu darba ir kai stresu ir taip per akis

todel su amziumi darausi labai ismintinga: reikai dziaugtis kiekviena miute, pvz siandien labai grazus rudeniskas oras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 10 18, 10:43)
jokia cia paslaptis - stuburo kanalu stenoze ir isvarza. Rezultatas : pokst ir iki tol vaikstantis, apsitvarkantis namie  zmogus guli patale, negali nei pasiversti, nei atsisesti. sauskelnes ir pan.

ir man paciu netinkamiausiu laiku, kai keiciu darba ir kai stresu ir taip per akis

todel su amziumi darausi labai ismintinga: reikai dziaugtis kiekviena miute, pvz siandien labai grazus rudeniskas oras  smile.gif

Isivaizduoju, kaip nelengva. Laikykis 4u.gif
Atsakyti