Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(arulis @ 2012 11 10, 21:33)
tai as tada ir pamasciau , kad knyga gali nusipirkt tik uz kokius 20 lt (20 lt + 20 lt), pasirode labai nepraktiska ismesti.
Protingi tavo vaikai, pirmune.

Skrendu pas Milkas. Gero susitikimo , jei nutarsit meetintis, bet labai apsidziaugciau, jei manes palauktumet  blush2.gif

Ziobiene dvynukiu susilauke  smile.gif

Geris tos Milkos ir ju krastas wub.gif Geros keliones 4u.gif
Vienakart teko susidurti su Ziobiene, ir ta pati karta buvau aprekta, nes uzdaviau jai nepatinkanti klausima. Kitiems, dalyvavusiems oficialiame renginyje kartu, tas klausimas pasirode normalus ir net pateike atsakyma. Zodziu, moteriske nesuvalde emociju ir tiek.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Del tu pinigu nedavimo knygoms - vaikai zino kad knyga galima paimti is bibliotekos, o zurnalus as joms prenumeruoju per akcijas. Mums patys paciausi - Nykstukas, Super, Muse puse bigsmile.gif
Man neapsakomai skauda nugara cool.gif Lyg ir sloga bando rodytis. Kaip ten su vaistais nuo sinusito???
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ingushonkai, man dažnai nosis bando rodyt savo kaprizus. Nesakyčiau, kad sloga kabinasi, bet būna ji tokia jautri, kjaučiu aš sinusus, lig pakimšta ta pausė. IŠKART PRADEDU KOKĮ SINUPRETĄ AR PAN. GERT. pADEDA. PAGERĖJA-VĖL METU blush2.gif

kLAUSYKIT BERNŲ MOKINIŲ MAMOS. KAI BUVO ATŠALĘ-MOVIAU BERNAMS PĖDKELNES. BAISUS NEPASITENKINIMAS , PIKTUMAS IR T.T. DARŽE BUVO VISKAS AIŠKU-GRUPĖJ SU ŠORTAIS ANT PĖDKELNIŲ. TAI NEKILDAVO JOKIŲ GINČŲ. DABAR GIMAT-BERNAI PASIDARĖ, O IR KAŽKAS PAISIJUOKĖ PRAILGINTOJ IŠ DIDESNIŲ. KADA MAUNAT BERNAMS PĖKELNES? dURNAS KLAUSIMAS, BET...
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 11 12, 09:54)
kLAUSYKIT BERNŲ MOKINIŲ MAMOS. KAI BUVO ATŠALĘ-MOVIAU BERNAMS PĖDKELNES. BAISUS NEPASITENKINIMAS , PIKTUMAS IR T.T. DARŽE BUVO VISKAS AIŠKU-GRUPĖJ SU ŠORTAIS ANT PĖDKELNIŲ. TAI NEKILDAVO JOKIŲ GINČŲ. DABAR GIMAT-BERNAI PASIDARĖ, O IR KAŽKAS PAISIJUOKĖ PRAILGINTOJ IŠ DIDESNIŲ. KADA MAUNAT BERNAMS PĖKELNES? dURNAS KLAUSIMAS, BET...

Visai ne durnas klausimas. Man irgi tas aktualu. 4u.gif
As taip pat stengiuosi isvengti pedkelniu. I mokykla kol kas su jomis nejo. Turi "tympas", kurias uzsimauna po kelnemis. Jas maunasi tik tada, kai nereikia kuno kulturai persiregti ir niekas ju nepamato. Siandien, pvz. nesimove po kelnems nieko papildomai sildancio. Kai buvo salciau ir lietus, uzsiamaudova ant kelniu striukines medziagos kelnes. Irgi labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 12, 09:07)
Man neapsakomai skauda nugara  cool.gif  Lyg ir sloga bando rodytis. Kaip ten su vaistais nuo sinusito???

Parvežė man tuo lašiukus, perduosiu prie progos. Kada proga? smile.gif
QUOTE(pirmune @ 2012 11 12, 09:54)
KADA MAUNAT BERNAMS PĖKELNES? dURNAS KLAUSIMAS, BET...

Į mokyklą - niekada nemoviau.
Kai šalta ir planuojame būti lauke, turi termo-timpes, jas ir maunasi.
Atsakyti
QUOTE(Tyja @ 2012 11 12, 14:04)
. Kai buvo salciau ir lietus, uzsiamaudova ant kelniu striukines medziagos kelnes. Irgi labai gerai  smile.gif

QUOTE(Tuoj @ 2012 11 12, 14:30)
Kai šalta ir planuojame būti lauke, turi termo-timpes, jas ir maunasi.

Va Geras. Norėtau daugiau apie tas tympas. Kur jas galima pirkt? Niekad nemačiau berniškų. Aišku, ir nežiūrėdavau...
Tyja, o kiap žiemą , kai -18? Ir kai fizinis tą dieną? maniškiai persirengt turi 4x sav., nes dar ir krepšinis būna.

Tuoj, o jau tos timpos-normaliai? Berniškos? ta prasme, ar nerėkia, kad čia mergaičių rūbas ir mokykloj nesijuokia?

Blyn, kokia problema, pasijutau, kaip jauniklė mama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 11 12, 13:32)
Tuoj, o jau tos timpos-normaliai? Berniškos? ta prasme, ar nerėkia, kad čia mergaičių rūbas ir mokykloj nesijuokia?

Žinok, į mokyklą jie neeina su timpėm, niekada, tai negaliu pasakyti. Palyginus su timpėm-"kalsonais", šios atrodo labai sportiškai.
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2012 11 12, 16:55)
Žinok, į mokyklą jie neeina su timpėm, niekada, tai negaliu pasakyti. Palyginus su timpėm-"kalsonais", šios atrodo labai sportiškai.

Nu gerai, bet kai pernai žiemą buvo -20 ryte ar panašiai, kai dar ėjo mokyklon. Eidavo tik su kelnėm, be jokių apatinių priedų? g.gif

Apie tas termo timpes tai įsivaizduoju, apie ką kalbi. Mačiau pirkt tokias suaugusiems. O kur pirkai vaikiškas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmune: 12 lapkričio 2012 - 14:58
QUOTE(pirmune @ 2012 11 12, 14:57)
Nu gerai, bet kai pernai žiemą buvo -20 ryte ar panašiai, kai dar ėjo mokyklon. Eidavo tik su kelnėm, be jokių apatinių priedų?  g.gif

Apie tas termo timpes tai įsivaizduoju, apie ką kalbi. Mačiau pirkt tokias suaugusiems. O kur pirkai vaikiškas?

Taip, eidavo tik su kelnėm.
Būtent šias, kurias dabar nešioja, vyras internetu pirko kažkokioj angliškoj parduotuvėj, 5 svarus kainavo.
Atsakyti
Labas rytas brangiosios gudriosios :-)

Ar matet sian Grupinis.lt yra zurnalo Flintas prenumerata - Jusu bernams manau tiktu???

Tuoj - as susitikti galiu lotuliukas.gif bet Arulis lyg ir prase jos palaukti... Kada ji gales?
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 13, 11:21)
Labas rytas brangiosios gudriosios :-)

Ar matet sian Grupinis.lt yra zurnalo Flintas prenumerata - Jusu bernams manau tiktu???

Labas gudrioji 4u.gif
Ačiū. Bet nei man, nei bernams jis nepatiko schmoll.gif Šiaip mano subjektyvia nuomone-nors žurnaliukų ir daug įvairių, bet labai jau jie prasti...Pirmiausia, tie visi šūdeliokai, kur įkišti, kad tik vaikas pirkt norėtų...O turinys dažniausiai nieko nevertas.
Žinoma, mano požiūris kitoks nei buvau vaikas, bet kiek pamenu "kregždutė" ir rusų mažesniems Vesiolyje kartinki, didesniems Murzilka-buvo žymiai žymiai geresni nei visi dabartiniai ax.gif O dar Genį pamiršau-tikrai buvo ir paskaityt ką, ir paspręst.
Bet gali būti, kad "truput"į tapus vyresnei-kitaip matosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 11 13, 09:52)
Labas gudrioji 4u.gif
Ačiū. Bet nei man, nei bernams jis nepatiko schmoll.gif Šiaip mano subjektyvia nuomone-nors žurnaliukų ir daug įvairių, bet labai jau jie prasti...Pirmiausia, tie visi šūdeliokai, kur įkišti, kad tik vaikas pirkt norėtų...O turinys dažniausiai nieko nevertas.
Žinoma, mano požiūris kitoks nei buvau vaikas, bet kiek pamenu "kregždutė" ir rusų mažesniems Vesiolyje kartinki, didesniems Murzilka-buvo žymiai žymiai geresni nei visi dabartiniai ax.gif O dar Genį pamiršau-tikrai buvo ir paskaityt ką, ir paspręst.
Bet gali būti, kad "truput"į tapus vyresnei-kitaip matosi lotuliukas.gif

Ne - bet tu visur tokia priekabi??/ blink.gif Negi jame ner kryziazodziu ir pan?
Atsakyti