Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 07, 11:21)
Mano idealus  tongue.gif
Aisku kad islepe, bet obuoli valgo be cukraus  4u.gif
Labas tuyas suraitytas  4u.gif
Mamos - tai kada susitinkam???

lotuliukas.gif
Na, dar prie lepinimo pridėsiu-tarkuoju morką ir su cukrum darau. Man taip vaikystėj darė-ir aš taip darau wub.gif
O šiaip jei rimčiau jau-tai aš nors taip džiaugiuosi, kad valgo, nes Steponas išvis nelabai vaisius valgo, kai padarau su "zababonais"-tai nors suvalgo. Kartais sau pasidarau, tai ir jie kapoja-a la vaisių salotas su jogurtu. Tiek , kiek surijų tų "salotų"-gryno vaisiais tiek niekada nesuvalgytų.

Prisiduodu dėl vaisių mokykloj-šiandien gavo apelsiną, rytoj patašyta, kad bus kriaušė. Šiandien mačiau koridoriuj grafikas kabo smile.gif
Atsakyti
O mano pirmadieni - obuoli, antradieni - nieko, treciadieni - vel obuoli. Kai namie pilna obuoliu, galetu ir ka nors kita gauti.
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 11 07, 20:10)
O mano pirmadieni - obuoli, antradieni - nieko, treciadieni - vel obuoli. Kai namie pilna obuoliu, galetu ir ka nors kita gauti.

Laba ryta,

Girdejau ganda kad nori kad vaikai gautu lietuvisku vaisiu - kolkas bus obuoliai 4u.gif
Pasakokit kaip jums patinka lietus blink.gif Vaiku batai nespeja dziuti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 08, 09:26)
Laba ryta,

Girdejau ganda kad nori kad vaikai gautu lietuvisku vaisiu - kolkas bus obuoliai  4u.gif
Pasakokit kaip jums patinka lietus  blink.gif Vaiku batai nespeja dziuti  verysad.gif

Nezinau, kaip pas jus, bet musu mokykloje duodami obuoliai tikrai nera lietuviski - savo akimis maciau. Tiesa, siandien irgi nieko negavo.
Mums lietus problemu nesudaro, nors mergina vaiksto verstos odos batais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renacita: 08 lapkričio 2012 - 17:14
QUOTE(Renacita @ 2012 11 08, 17:13)
Nezinau, kaip pas jus, bet musu mokykloje duodami obuoliai tikrai nera lietuviski - savo akimis maciau. Tiesa, siandien irgi nieko negavo.
Mums lietus problemu nesudaro, nors mergina vaiksto verstos odos batais.

Turiu klausima - kaip tavo akys atskiria lietuviskus obuoliu?

Su Penktadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 09, 10:53)

Su Penktadieniu  4u.gif

Glaz-almaz tongue.gif

Su penktadieniu 4u.gif

pataisa dėl kriaušėsžvakar jos nefgavo, bo nes gavo sūrio lazdeles pik-nik (kurių nemėgsta ax.gif ). Tik grafike kriaušės buvo...

Šiandien mokykloj turėjo būti leidyklos Nieko rimto paroda-pardavimas. Mokytoja parašė, kad kainos nuo 3 Lt. Leidau neštis po 10 Lt. abejoju, ar galima knygą už tiek nusipirkt. Jaučiu, kaip prisibizniaus visokių kalnedoriukų... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 11 09, 13:03)
Šiandien mokykloj turėjo būti leidyklos Nieko rimto paroda-pardavimas. Mokytoja parašė, kad kainos nuo 3 Lt. Leidau neštis po 10 Lt. abejoju, ar galima knygą už tiek nusipirkt. Jaučiu, kaip prisibizniaus visokių kalnedoriukų... tongue.gif

O as neduodu pinigu tam reikalui :-)
Ten buna parduoda ir zurnaliukus - naujus brangiau, senus pigiau...
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 09, 09:53)

Su Penktadieniu  4u.gif

Tai kad jie tokie patys, kokie buna lenkiski. Kazkaip lietuvisku nesu tokiu maciusi. Bet gal tik as lietuvisku tokiu nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 11 08, 17:13)

kiek as zinau , 5 metu programai skirti pinigai buvo sunaudoti per 3 metus (rugsejo men per ziniu radija kazkas is ZUM komentavo), todel vaikai gauna vaisius tik 2-3 dienas per savaite , taip tempiamas programos laikas iki projekte numatyto.
Pas mus irgi buna tik obuoliai, kartais - kriauses
QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 09, 08:53)

pagal raupliu buvima ar nebuvima , ir pagal kvapa tongue.gif

QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 09, 13:53)
O as neduodu pinigu tam reikalui :-)

pernai vaikai vaziavo i kazkoki rengini i Pegasa, tai as VIENINTELE nedaviau pinigu knygoms. Po to labai pasigailejau, nes atrodziau taip "kaip yra" : asociali daugiavaike motina. Vaikai kazkaip skaudziai isgyveno, nors is vakaro buvom pasikalbeje ir susitare, kad nieko nepirks .
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 11 10, 11:48)

pernai vaikai vaziavo i kazkoki rengini i Pegasa,

nežinau, kaip čia pedagogiškai ir psichologiškai teisingiau tokiu atveju daryti. Puikiai suprant, kad tai nesąmonė-atvežt pagundas vaikams ir leist jiems išleist piniguos, ypač, kai knygos brangios. Bet...daug nesąmonių yra. Tai ramiai leidau išlesit po 10 lt, pasikalbėjom, kad š...pirkt nereiktų, kad pirktų tik tai , kas išties patinka. BEt buvau 100 proc. įsistikinusi, kad tikrai išlis tuos litus et am. Bet-Stepas nieko nepirko, o kasparas tik ženkliuką, kuris man labai patiko"Noriu miego" tongue.gif Jie pareiškė, kad nieko gero nebuvo-gerą knygą kakokią kažkas nupirko, kt-buvo po 20 lt.
Ka=kaip pamaniau, kad tai viena iš progų leist jiems nusprėst patiems tokį gana "rimtą" pirkinį-mama naaaiškins, nepatars. Šiokia tokia pamoka apsipirkinėjime:)
Tad buvau labai nustebus, kad nepirko tik tam, kad pirkt. Jų metų aš būčiau iki paskutinio cento viską išleisus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 11 10, 14:58)
Jų metų aš būčiau iki paskutinio cento viską išleisus lotuliukas.gif

tai as tada ir pamasciau , kad knyga gali nusipirkt tik uz kokius 20 lt (20 lt + 20 lt), pasirode labai nepraktiska ismesti.
Protingi tavo vaikai, pirmune.

Skrendu pas Milkas. Gero susitikimo , jei nutarsit meetintis, bet labai apsidziaugciau, jei manes palauktumet blush2.gif

Ziobiene dvynukiu susilauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2012 11 10, 22:33)

Protingi tavo vaikai, pirmune.

baik tu. Tokie kaip ir visi.Tik kartais vaikai pasielgia protingiau nei mes iš jų tikimės. Neįvertinam jų.

Skanių MIlkųsmile.gif
Atsakyti