Laba ryta :-)
Tai treciadieni Panoramoje 17 val susiu ???
As ryt darbe eisiu i paskaita skaitys psichologė Žydrė Arlauskaitė Paauglystės iššūkiai ir ypatumai
Kas turit paaugliuku - pasidalinkit kaip sekasi :-)
QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 20, 09:26)
Tinka

QUOTE(Tuoj @ 2012 11 20, 10:16)
konspektuosiu - bet suspainuojau - i paskaita ketvirtadieni

QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 20, 10:24)
konspektuosiu - bet suspainuojau - i paskaita ketvirtadieni 

Teks raštu pateikti

QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 20, 09:26)
As ryt darbe eisiu i paskaita skaitys psichologė Žydrė Arlauskaitė Paauglystės iššūkiai ir ypatumai
tai cia tas GanBay ? busiu apie 17.20 . Parasykit SMS, jei kas keistusi
as nieko nesuprantu, ka bendro turi tavo darbas ir tokia paskaita, bet nesigilinsiu. Konspektuokis, nes man jau atrod kad paauglyste prasudeda nuo 7 metu

QUOTE(arulis @ 2012 11 20, 22:15)
tai cia tas GanBay ? busiu apie 17.20 . Parasykit SMS, jei kas keistusi
as nieko nesuprantu, ka bendro turi tavo darbas ir tokia paskaita, bet nesigilinsiu. Konspektuokis, nes man jau atrod kad paauglyste prasudeda nuo 7 metu

Taip GanBay

laukiu vakaro

Labas rytas :-)
Ir kaip Jumi sekasi? Aciu uz vakar vakara - buvo smagu susitikti. Knyga atsinesiau i darba - kai noresit paimti - pasiulykit man pietu
Ir kaip Jumi sekasi? Aciu uz vakar vakara - buvo smagu susitikti. Knyga atsinesiau i darba - kai noresit paimti - pasiulykit man pietu

QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 22, 09:19)
Labas rytas :-)

siulau

Kaldenis akcentas, nusiziurejau delfyje
gal kas turit minciu del vitaminu ? Itariu, kad morku sulciu ir pan., gal per maza vaikasm po sunkios ligos. Musu kaime Kidi (skystu vitaminu) ner . gal galit rekomenduot kokius be dazu ?
QUOTE(arulis @ 2012 11 24, 12:32)

Kaldenis akcentas, nusiziurejau delfyje
gal kas turit minciu del vitaminu ? Itariu, kad morku sulciu ir pan., gal per maza vaikasm po sunkios ligos. Musu kaime Kidi (skystu vitaminu) ner . gal galit rekomenduot kokius be dazu ?
Gražu

Aš kartais perku marsiečius-tik juos vaikai mielai valgo. Nesijaučia to bjauraus kreidos prieskonio-nesigilinau, kaip ten su dažais. O mano favoritas-žuvų taukas-bet ir perku pgardintais įvairiais priedais-Mollers kapsulėmis, kurias jie nekramto, o nuryja.
O šiaip-jei darytum-tai labai rekomenduoja putpelių kiaušinukus su sultimis plakti. Aš nebandžiau,aš tik verdu. Bet draugas augina jas, tai visokių pripasakojo įdomybių.
Sako, kad nesijaučia jų visai, o sveikatai labai naudinga. Galiu atsiųst receptukų, jei nori(bet jie daugiau suaugusiems-su vynu

Laba ryta
as saviskems duodu Apovit (vit.C) ir Teddy . Zuvu taukus is 3 vaiku su pasimegavimu geria viena :-)
Tai mergos - susitinkam pietu kur nors Gedo prospekte? Bulkut - pasiulyk kur ir kada :-)

as saviskems duodu Apovit (vit.C) ir Teddy . Zuvu taukus is 3 vaiku su pasimegavimu geria viena :-)
Tai mergos - susitinkam pietu kur nors Gedo prospekte? Bulkut - pasiulyk kur ir kada :-)
QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 26, 10:06)
Laba ryta

Gal galime susitikti ketvirtadieni, lapkricio 29 d. 12 val. Gedimino prospekte man patinka esse, bet jeigu arciau vidurio, tai gal kokia Neringa turi dienos pietu ar dar kas.
Siulau tartis del laiko, o vieta sugalvosime.
Vitaminu neduodu vaikams jokiu