Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(bulkute @ 2012 11 26, 09:40)
Gal galime susitikti ketvirtadieni, lapkricio 29 d. 12 val. Gedimino prospekte man patinka esse, bet jeigu arciau vidurio, tai gal kokia Neringa turi dienos pietu ar dar kas.
Siulau tartis del laiko, o vieta sugalvosime.

Vitaminu neduodu vaikams jokiu  4u.gif

Man tinka - Aruli - sakyk kur tau patogiau?
Atsakyti
Sveikos moteros 4u.gif
Turiu klausimą-ar jūsų vaikų mokyklose yra šiltas vanduo? ax.gif
Atsakyti
Laba ryta,

Palinksminsiu Jus (anekdotas is musu vidinio tinklapio) Tie kurie eina velai gulti - vadinami peledomis, tie kurie anksti keliasi - vadinami vyturiais, o tie kurie velai gulasi ir anksti keliasi - angry birds smile.gif

Beje - mano U tik nuo ketvirtadienio po anginos nuejo mokyklon, vakar jau gryzo su 38 t-ra doh.gif Kolkas nezinau kas jai - skundziasi galvos skausmu , vakar skaudejo kairi sona, lyg ir pusle paskauda... Laukiam kas islys cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 27, 11:13)
Laba ryta,

Tie kurie eina velai gulti - vadinami peledomis, tie kurie anksti keliasi - vadinami vyturiais, o tie kurie velai gulasi ir anksti keliasi - angry birds  smile.gif

Beje - mano U tik nuo ketvirtadienio po anginos nuejo mokyklon, vakar jau gryzo su 38 t-ra  doh.gif  Kolkas nezinau kas jai - skundziasi galvos skausmu , vakar skaudejo kairi sona, lyg ir pusle paskauda... Laukiam kas islys  cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokiausiu net garsu lotuliukas.gif

Ojej doh.gif laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Aruli - laaaaaaaaabai grazi dekoracija wub.gif
Savo vaikams jokiu pirktiniu vitaminu neduodu. Tik kartais, kai prisimenu, zuvu tauku.
Ingushonkai - sveikatos tavo merginai 4u.gif
Butu smagu su jumis pasimatyti, bet ketvitadieni nebusiu Vilniuj.
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 11 26, 13:49)
Turiu klausimą-ar  jūsų vaikų mokyklose yra šiltas vanduo? ax.gif

Lyg ir yra g.gif Reiks pasidometi smile.gif

QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 27, 09:13)
Kolkas nezinau kas jai - skundziasi galvos skausmu , vakar skaudejo kairi sona, lyg ir pusle paskauda... Laukiam kas islys  cool.gif

As ana savaite prasirgau. Man irgi galva skaudejo. Gydytoja sake, kad tuo metu dauguma serganciuju skundesi stipriu galvos skausmu. Kaip suprantu kazkoks virusas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyja @ 2012 11 27, 13:25)
Lyg ir yra  g.gif Reiks pasidometi smile.gif
As ana savaite prasirgau. Man irgi galva skaudejo. Gydytoja sake, kad tuo metu dauguma serganciuju skundesi stipriu galvos skausmu. Kaip suprantu kazkoks virusas  g.gif

Laba ryta 4u.gif

O kokiu dar tau pozymiu buvo? Karsciavai?
Nesuprantu kas tai U - slapimas geras, vakar pries miega lyg ir kosciojo... Bet t-ra visa diena nuo 37.1 iki 37.8 doh.gif
Atsakyti
Sveikos, protingosios 4u.gif
googlinu, bet nelabai kas gaunasi. Noriu pasigaudyt idėjų karnavaliniams kostiumamas bernams. Kasparas bus virėjas-tas tai aišku, o Steponas-laikrodininkas. Lig ir matau viziją, bet pamenu buvo kažkokių internetinių psl. su įvairiom idėjom. Bet nieko nerandu..
Renacita, čia gal tavo "daržas"?Gal gali kokią nuorodėlę pametėt?
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2012 11 28, 12:34)

Renacita, čia gal tavo "daržas"?Gal gali kokią nuorodėlę pametėt?

Ne visai mano darzas, nors esu ir ji paknisusi. Bet del laikrodininko deja deja..... Paziurek i nuomojamus ir bus daugiau minciu.
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2012 11 28, 09:34)
O kokiu dar tau pozymiu buvo? Karsciavai?

Temperatura tik 37.3 (man didesne retai ir buna). Siek tiek sloga. Labai greit pavargdavau- bendras silpnumas, net sirdis "kalatodavosi", o nuo vaiksciojimo koju raumenys virpedavo. Raumenis skaudedavo lyg po fizinio darbo. Galva skaudedavo. Kartai atrodydavo kad sinusitas.
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2012 11 28, 13:39)
Ne visai mano darzas, nors esu ir ji paknisusi. Bet del laikrodininko deja deja..... Paziurek i nuomojamus ir bus daugiau minciu.

Gaila...
Tuose nuomojamuose nieko gero (na, mano atveju)...Aš ir neieškau, kad būtent toks kostiumas bus. dažniausiai pamatau ką nors-ir kyla idėja. Pernai taip su girinukais man buvo. Bet va, nepamenu, kur aš ten tiek daug visko mačiau doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kaip Jus brangiosios gyvuojat? Mes visur begam begam... Sian pas mazes tevu susirinkimas. U vis dar serga - jau nekarsciuoja bet pakosti...
Laikiam jau U gimtadienio ir Kaledu 4u.gif jau parasem laiskus Kaledu seneliui smile.gif
Atsakyti