Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(Tuoj @ 2013 01 08, 18:11)
Gal Arulio palaukime? 4u.gif

O kada Arulis nores ir gales smile.gif

Norit bajeri - sian prabudau 8.15 val - kai vaikam i mokykla ir man i darba 8 val cool.gif U i asaras, ja pirma supyniau ir isvariau i mokykla - spejo i 2 -tra pamoka. Mazos velavo ir i antra, o man dar sian reikejo speti 9.30 sveikint direktores - SPEJAU bigsmile.gif Bet lekiau mikriuku su persedimu ir paisiau veida darbe cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 09, 11:26)
O kada Arulis nores ir gales  smile.gif

Norit bajeri - sian prabudau 8.15 val - kai vaikam i mokykla ir man i darba 8 val  cool.gif  U i asaras, ja pirma supyniau ir isvariau i mokykla - spejo i 2 -tra pamoka. Mazos velavo ir i antra, o man dar sian reikejo speti 9.30 sveikint direktores - SPEJAU  bigsmile.gif  Bet lekiau mikriuku su persedimu ir paisiau veida darbe  cool.gif

Izvelk sio reikalo geraja puse: mokykloje per ta laika nieko ypatingo nenutiko, tu virsininke pasveikinau, o visi issimiegojote biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2013 01 09, 11:49)
Izvelk sio reikalo geraja puse: mokykloje per ta laika nieko ypatingo nenutiko, tu virsininke pasveikinau, o visi issimiegojote biggrin.gif

Jo - sutinku kad tai geroji puse - bet ir diena man eina kosminiu greiciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2013 01 08, 10:13)
tu apie ką čia? nesupratau blush2.gif

ko cia nesuprasti? tik degradai augina daug vaiku, degradams fondai skiria labdara. vat ir as gavau (tiksliau vaikas) gavo piestuku ir piesimo popieriaus. dabar tureciau geradariams nusiusti laimingo vaiko nuotrauka kaip irodyma kad gavo dovana. bet mano prigimtis bjauri, be to nenoriu vaiko nuotrauku siuntineti i kaire ir i desine, galvoju, kad uzteks mano laisko . tik dar neapsisprendziau del laisko turinio.... (ar tiesiog padekoti ir viskas, ar pasakyti, kad lenkiskus piestukus galiu nupirkti uz priduotus alaus butelius tongue.gif ). ai, viskas gerai, tik suerzino , kad uz toki mazmozi turi atsiskaityti.... tegul pirma milijonus susiskaiciuoja, tada gales jau tuos 3-4 lt skaiciuoti

QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 09, 10:26)
O kada Arulis nores ir gales  smile.gif

oi negreit ...
nelaukit manes si karta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arulis: 10 sausio 2013 - 22:55
Su penktadieniu 4u.gif Itariu Ingusonkui visai patiko ilgiau pamiegoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2013 01 11, 00:50)
ko cia nesuprasti?

po truputį pardedu suprats. Bet dra ne viską lotuliukas.gif
Kodėl tik vienam vaikui davė dovaną? Juk ir kiti nepilnamečiai. Ir kas čia skyrė tą prabangą?-savivaldybė?
Atsakyti
O mums kodėl pieštukų nedavė? Pas mus daugiau vaikų lotuliukas.gif

Tiesa, į panašią temą, kai vienas vaikas gauna, o kiti ne. Vakar mokytoja paklausė, kodėl per atostogas mergina važiavo į užsienio kelionę, o brolis - ne... Vos susilaikiau, nepasakiusi, kad tai, žinoma, dėl jo kilmės doh.gif

Gražaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 11 sausio 2013 - 09:52
QUOTE(Renacita @ 2013 01 11, 08:40)
Su penktadieniu 4u.gif Itariu Ingusonkui visai patiko ilgiau pamiegoti biggrin.gif

SU PENKTADIENIU smile.gif

Tiesiog sian mes su kolegom paskutine diena dirbam vienam kabinete - pas man gedulas cool.gif verysad.gif
Pasiseke - piestuku Arulyte (?) gavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 11, 11:26)
SU PENKTADIENIU  smile.gif

Tiesiog sian mes su kolegom paskutine diena dirbam vienam kabinete - pas man gedulas  cool.gif  verysad.gif
Pasiseke - piestuku Arulyte (?) gavo  lotuliukas.gif

Suprantu.
O Arulyte gal turejo ir prabangesne dovana gauti, bet juk ir skirtantys dovanas turi vaiku arba anuku..... Tai gal tik tiek beliko. O vat negalesi sakyti, kad nieko negavo.... Zinant mano bjauruma, tame rasomame laiske apsimesciau durnike ir paklausciau, kodel tik vienas vaikas buvo vertas dovanos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renacita: 11 sausio 2013 - 10:53
QUOTE(Renacita @ 2013 01 11, 10:51)
kodel tik vienas vaikas buvo vertas dovanos.

nes kitu piestukais nesudominsi tongue.gif viskas gerai, kaip sakoma , dovanotam arkliui i dantis neziuri, tik mane suerzino, kad uz prabangias dovanas reikalinga ataskaita. Vat cia ir pakisiu kiaule- tikrai nesiusiu nuotraukos.....

gerai , kad vakar vyko tas incidentas oro uoste smile.gif

a bientot
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2013 01 11, 12:45)
gerai , kad vakar vyko tas incidentas oro uoste  smile.gif

a bientot

Apie ka cia?

labas rytas - su nauja darbo savaite smile.gif

Tai ar bus norinciu kada susitikti?
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 14, 10:36)
Apie ka cia?

labas rytas - su nauja darbo savaite  smile.gif

Tai ar bus norinciu kada susitikti?

Butu, jei tai nebutu antradieni ir ketvirtadieni.
Atsakyti