O as galiu sia savaite 3dieni ir 4dieni

QUOTE(Tyja @ 2013 01 14, 13:12)
Kolkas gausiau treciadieni. Tuoj - kaip tu?
QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 14, 14:32)
Kolkas gausiau treciadieni. Tuoj - kaip tu?
Bandyčiau trečiadienį prisijungti

Paskubėjau vakar parašyti - nelabai visgi išeitų prisijungti... Bet jūsų jau 3 yra, gal dar Kavytė galės

QUOTE(Tuoj @ 2013 01 15, 09:20)
Paskubėjau vakar parašyti - nelabai visgi išeitų prisijungti... Bet jūsų jau 3 yra, gal dar Kavytė galės 

Laba ryta,
Kadangi ir man treciadienis uzimtas - keliam i kitos savaites treciadieni - ar tinka ?
QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 15, 09:29)
Laba ryta,
Kadangi ir man treciadienis uzimtas - keliam i kitos savaites treciadieni - ar tinka ?
Sveiki,
as del kito 3dienio dar nezinau. Bet 4dieni galeciau

Iš principo aš už.
Iki 22 d. pasuoju tikrai.
Iki vasario 4 d. tik pirmadieniais ir trečiadieniais vakarais skubu namo. Kitos dienos daugmaž derintinos.
Iki 22 d. pasuoju tikrai.
Iki vasario 4 d. tik pirmadieniais ir trečiadieniais vakarais skubu namo. Kitos dienos daugmaž derintinos.
Labas rytas
Kaip Jums pavyksta ryte atsikelti
Man kokis tai kosmaras... Lyg ir miegu po kokias 6-7 val - turetu uztekti, odar kokias 15 min autobuse parpiu - ir vistiek luztu kaip noriu miego...
Siaip sestadieni kai jau visai zeme trauke pasimatavau spaudima - buvo 96-59... Kaip ji kelti?

Siaip sestadieni kai jau visai zeme trauke pasimatavau spaudima - buvo 96-59... Kaip ji kelti?
QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 17, 08:27)
pasimatavau spaudima - buvo 96-59... Kaip ji kelti?
Rytinis seksas gal

O jei rimtai, drauge vargdavo labai su tuo spaudimu. Kažkių rimtų ir patikimų vaistų ar būdų spaudimui pakelti nerado. Gerdavo kavą. Šiek tiek padėdavo.
QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 17, 10:27)
Labas rytas
Man kokis tai kosmaras... Lyg ir miegu po kokias 6-7 val - turetu uztekti, odar kokias 15 min autobuse parpiu - ir vistiek luztu kaip noriu miego...

Viskas su tavim aišku. Gi sakei, kad pasikeičia kolektyvas ar skyrius ir nebeliko, kas rytais brendžiuko su kava padaro...Va tau ir rezultatas

Labas rytas
SU PENKTADIENIU
sian vel vos kojas velku... Kur tos energijos pasisemti? Gal kokia batareika praryti?

SU PENKTADIENIU

sian vel vos kojas velku... Kur tos energijos pasisemti? Gal kokia batareika praryti?