Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(Tuoj @ 2013 01 24, 15:38)
Nugirdau, kaip skundėsi - "mama užsisėdo" cool.gif

tongue.gif ot mama doh.gif
dar matyt ir nuo vaiko priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 24, 16:37)
tongue.gif  ot mama  doh.gif
dar matyt ir nuo vaiko priklauso  smile.gif

Matyt... Šitas yra "drąsūs, stiprūs, vikrūs" tipo, namų darbus reikia atlikti kuo greičiau, kad liktų laiko kamuolį pamėtyt smile.gif
Atsakyti
Pirmūne, ačiū, gavau 4u.gif O tu nurodei tik vieną dieną. Tai rašai kiekvieną mėnesį prašymą? blink.gif

QUOTE(arulis @ 2013 01 23, 19:43)
Atsizvelgiant i DK 214 str....ir taip toliau

Aš noriu prašyti kad sutrumpintu 2 val. per savaitę. O reikia nurodyti konkretų laikotarpį, pvz. šiais kalendoriniais metais, ar konkrečias dienas, pvz. pirmadieniais ir trečiadieniais?

QUOTE(Double Latte @ 2013 01 23, 21:11)
Noriu paklausti, ką Jūsų  vaikai prailgintoj grupėj (tie, kurie būna po pamokų mokykloj) mokykloj paprastai veikia?

O kas parašyta sutartyje? Ten nėra nurodyta, veiklos pailgintoje grupėje kažkos aprašas ar pan. g.gif
Šiaip savivaldybės taryba yra išleidusi sprendimą, kuriame nurodoma, kad turi būti .
"PAILGINTOS DIENOS (PO PAMOKINĖS VEIKLOS) GRUPĖS VEIKLOS PLANAS"
Atsakyti
QUOTE(Tyja @ 2013 01 24, 18:47)
Pirmūne, ačiū, gavau  4u.gif  O tu nurodei tik vieną dieną. Tai rašai kiekvieną mėnesį prašymą?  blink.gif
Aš noriu prašyti kad sutrumpintu 2 val. per savaitę. O reikia nurodyti konkretų laikotarpį, pvz. šiais kalendoriniais metais, ar konkrečias dienas, pvz. pirmadieniais ir trečiadieniais?

Prašom 4u.gif
Na, kartais rašau už du mėn., kai žinau konkrečiai , kada imsiu. Dažniausiai imu, kai kas nors apserga-tada jau būna ekstra-čia ir dabar. O jei ne-pasiplanuoju, tai tada rašau dviem mėn.

o tu personalo skyriuj paklausk , kaip jiems priimtiniau. Manyčiau, kad tavo atveju reiktų už metus, ar pusmetį (kaip susitarus esi) rašyti.
Atsakyti
QUOTE(Tyja @ 2013 01 24, 16:47)

As esu parasiusi pirmadieniais - ketvirtadieniais sutrumpinti po 1 val. Nesu nurodzius kuriam laikotarpiui. Kai reiks - parasysiu nauja.
Atsakyti
Su Penktadieniu 4u.gif Vaduoju Ingusonka. Ale kur ana yra g.gif
As mamadienius rasau kas menesi - turiu trafareta, tai belieka tik data irasyti. nieko cia sudetingo.
Atsakyti
QUOTE(Renacita @ 2013 01 25, 09:23)
Su Penktadieniu 4u.gif Vaduoju Ingusonka. Ale kur ana yra g.gif
As mamadienius rasau kas menesi - turiu trafareta, tai belieka tik data irasyti. nieko cia sudetingo.

Su penktadieniu smile.gif
Sian drandalietas neuzsivede cool.gif vat siaip sau - panasu kad starterio gedimas... tai as su 2 vaikais begau in stotele - viena nuvaziavo pati - kita teko iki mokyklos lydeti - todel velavau i darba (MB prasciau - iki jo darbo joks autobusas nevaziuoja doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 25, 11:47)
- viena nuvaziavo pati - kita teko iki mokyklos lydeti - todel velavau i darba (MB

O tavo mažosios ne vienoj su sese mokykloj?
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2013 01 25, 13:02)
O tavo mažosios ne vienoj su sese mokykloj?

formaliai vienoj, realiai skirtingose cool.gif
Atsakyti
Merginos 4u.gif
Nusprendžiau pirkti miltifunkcinį puodą: kepa, troškina, verda, šutina, skrudina, nieko pačiai daryti nereikia tongue.gif Iš ryto ingridientus sumeti, vakare ateini - sriuba garuoja smile.gif Vienintelė problema - nelabai yra tokių Lietuvoje. Gal kas nors kartais į Rusiją/Baltarusiją/Karaliaučių važinėjate? Ar žinote, kas važiuoja, ir galėtų parvežti? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ar visos gavote i AZ prasyma padeti neigaliai mergaitei? Man labiau patiktu tokius skelbimus skaityti temoje , o ne AZ...
Klausykit - gal kuri susipazinusi kokiu budu reik atsidaryti saskaita, kad galima butu 2 proc gauti? Klausiu seses vaikiukui - jam verkiant reikia klausos procesoriaus naujesnio modelio... Jo kaina tik 35000 Lt. Gal kas gali pakonsultuoti?
Atsakyti
Sveikos gyvos,
o pas mus lazaretas...Vienam sinusitas, tai tas namus ver2ia, kiek energisjo turi, o kitam-gripas...Tempas buvo 40 ir nenkrenta...Baisu. Tupim namie.

Ingušonkai-aš negavau jokio prašymo.
Atsakyti