Įkraunama...
Įkraunama...

Dvynukai

QUOTE(pirmune @ 2013 01 28, 11:42)
Sveikos gyvos,
o pas mus lazaretas...Vienam sinusitas, tai tas namus ver2ia, kiek energisjo turi, o kitam-gripas...Tempas buvo 40 ir nenkrenta...Baisu. Tupim namie.

laikykites 4u.gif Maniau kad Vilniuje da ner gripo... Saudok ta su sinusitu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 28, 10:46)
Ar visos gavote i AZ prasyma padeti neigaliai mergaitei?

Negavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2013 01 28, 14:39)

Vadinasi as atrodau turtingiausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 28, 15:06)
laikykites  4u.gif  Maniau kad Vilniuje da ner gripo... Saudok ta su sinusitu  4u.gif

Vakar važiavom pas budintį gyd. Ten viena mama sakė, kad Santariškėse-eilė laukti 5 val...Tai vistik, greičiausiai, Vilniuje gripas jau yra...

Nu tą sinusitinį saugot net nežinau kaip doh.gif Tam pačiam gi name gyvena, žaidžia kartu, mušasi kartu. Tik viliuosi, kad nepagriebs jo ir manęs tas gripas.
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2013 01 28, 15:19)
Vakar važiavom pas budintį gyd. Ten viena mama sakė, kad Santariškėse-eilė laukti 5 val...Tai vistik, greičiausiai, Vilniuje gripas jau yra...

Nu tą sinusitinį saugot net nežinau kaip doh.gif Tam pačiam gi name gyvena, žaidžia kartu, mušasi kartu. Tik viliuosi, kad nepagriebs jo ir manęs tas gripas.

neissaugosi, kas lemta, tas lemta. gal girdejot ar cia to paties tipo gripo virusas kaip pernai ?

tiesa, skaitet apie oscilococcinum ? kad jame krakmolas su viena molekule ekstrakto smile.gif
as esu pirkus ta krakmola, tiesa sakant, poveikio nepastebejau smile.gif

as irgi maniau kad dar gripo ner Vilniuj, siandien mazesgrupej buvo tiktrys mergaites-kiti serga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2013 01 28, 22:34)
neissaugosi, kas lemta, tas lemta. gal girdejot ar cia to paties tipo gripo virusas kaip pernai ?

tiesa, skaitet apie oscilococcinum ? kad jame krakmolas su viena molekule ekstrakto  smile.gif
as  esu pirkus ta krakmola, tiesa sakant, poveikio nepastebejau  smile.gif

as irgi maniau kad dar gripo ner Vilniuj, siandien mazesgrupej buvo  tiktrys mergaites-kiti serga  schmoll.gif

Girdejau - bet sesers vaikui laiku suduotas tas krakmolas padedavo 4u.gif
Vakar as atsiguliau su skaudancia galva - sian su tokia pacia atsikeliau - bijau pajudet atrodo kad sudusiu cool.gif I darba neit negaliu doh.gif Gavau vaistu - lyg ir pradeda padet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arulis @ 2013 01 29, 00:34)

tiesa, skaitet apie oscilococcinum ? kad jame krakmolas su viena molekule ekstrakto  smile.gif

Kiek girdėjau-dabar dviejų tipų-tas buvęs "kiaulių" ir B tipo-įprastas sezoninis.

Man jis nėr padėjęs. Kolegei labai padeda. Manau, kad placebas yr didelis stebuklas smile.gif smile.gif

QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 29, 11:20)

Vakar as atsiguliau su skaudancia galva - sian su tokia pacia atsikeliau - bijau pajudet atrodo kad sudusiu  cool.gif  I darba neit negaliu  doh.gif  Gavau vaistu - lyg ir pradeda padet  smile.gif

Sinusitas? g.gif
Atsakyti
Nu jo, nejuokinga cia su tom ligom. Laikykites 4u.gif Pas mus klaseje daug serganciu nera. Labiau visi sirgo pries sventes. Bet kaimyne sake, kad su vaiku, kuriam buvo labai auksta temperatura, Santariskese nakti eilej pralauke ilgiau nei penkias valandas. Draugu vaikai irgi serga bronchitais bei plauciu uzdegimais. Labai tikiuosi, kad mano vaikai ir siemet prasmuks nesusirge (tfu tfu tfu).
Atsakyti
QUOTE(pirmune @ 2013 01 29, 09:52)
Man jis nėr padėjęs. Kolegei labai padeda. Manau, kad placebas yr didelis stebuklas smile.gif  smile.gif
Sinusitas? g.gif

Bet kaip paaiskinti kai padeda to nesuvokianciam vaikui? smile.gif
na - kad mislyju gal i oro permaina taip sureagavo mano tuscia makaule tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingušonkas @ 2013 01 29, 18:05)
Bet kaip paaiskinti kai padeda to nesuvokianciam vaikui?  smile.gif
na - kad mislyju gal i oro permaina taip sureagavo mano tuscia makaule  tongue.gif

koks skirtumas. Nežinau ax.gif Juk svarbu, kad padeda.

Gali būti. Man antra diena galvą skauda, bet aš nurašau į visruą namie, stresą ir t.t.
Atsakyti
As tai pati persalus. dAR Turim viena zaliai taskuota, ir labai tikiuos kad gripa 'praniesiot'...

O vat, kad nebutu visai liudna - vakar irgi vaziavom i Santariskes, ..... sakykim ausu gydytojai papilde savo Lego detaliu kolekcija tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Double Latte @ 2013 01 30, 00:34)
O vat, kad nebutu visai liudna - vakar irgi vaziavom i Santariskes, ..... sakykim ausu gydytojai papilde savo Lego detaliu kolekcija tongue.gif

hihihi.gif
Atsakyti