Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonoji vilkligė

na ir ligų pavadinimai.... Jūrai sveikatos. O dėl kalcio tai įvairių nuomonių yra. Aš geriu Gamtos namų. Pirkdavau su didžiausiu kalcio kiekiu (būtinai turi būti vit.D3), bet vaistininkas paaiškino, kad organizmas tiek jo neįsisavina, vistiek reikia maistą dar pareguliuoti. tai dabar naudoju mažesnius, po 600mg. Et, supaisysi tuos medikus.... Viską pačiam reikia išsiaiškinti. Dėl osteoporozės reikia gerti spec.vaistus, čia paprastas kalcis jau nelabai padės. Tiesa, dėl kalcigrano kitas vaistininkas sakė: jei nori kad visos ataugos sukietėtų, tada gerk. Ot ir "pasitarkite su gydytoju ar vaistininku", aiškiau nepasidaro.
Atsakyti
QUOTE(Jurgute_2 @ 2007 04 22, 15:54)
Sveikute, man perskaicius sita straipsneli pasidare labai idomu as irgi sergu sia liga jau bus 15metu. ir nesenai susilaukiau leliuko ir norejau paklausti ar tu kai laukeisi ir vartojai prednizolona tau nebuvo del vaiko jokiu problemyciu ar gime normalaus svorio vaikas?

Antra diena pas vaikeli atsirado sirdies ekstrasistolijos , del to savaite gulejome ligonineje, bet po men. viskas dingo.
o gime galima sakyti normalaus svorio 2950g. ir ugio 50cm. 39 sav.
Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2007 04 28, 22:17)
Antra diena pas vaikeli atsirado sirdies  ekstrasistolijos , del to savaite gulejome ligonineje, bet po men. viskas dingo.
o gime galima sakyti normalaus svorio 2950g. ir ugio 50cm. 39 sav.

O kiek tu gerei tableciu, per nestuma?
Atsakyti
nuo 4 nestumo men. pradejau po 2 tab. o veliau nuo 7 men. po 4 tab.
O dabar dar geriu po 2 tab.
Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2007 04 30, 17:34)
nuo 4 nestumo men. pradejau po 2 tab. o veliau nuo 7 men. po 4 tab.
O  dabar dar geriu po 2 tab.

O kaip po gimdymo liga nesuaktivejo? Ir kiek tavo lelius dabar amziaus? smile.gif
Atsakyti

Sveikutes, norejau jusu paklausti, ar daugumai is jusu sergant SRV buvo istine ir skausmingi keliu sanariai? Ar tik keliu sanariai tinsta nuo sios ligos? Ar nebuna kitu sanariu deformacijos? Ka tuo metu naudojate? Man po metu sergant sia liga, pirma karta istino kelio sanarys ir labai skauda, be galo issigandau.

Dekui uz atsakymus
Atsakyti
[quote=vaida+,2007 05 03, 08:58]
Sveikutes, norejau jusu paklausti, ar daugumai is jusu sergant SRV buvo istine ir skausmingi keliu sanariai? Ar tik keliu sanariai tinsta nuo sios ligos? Ar nebuna kitu sanariu deformacijos? Ka tuo metu naudojate? Man po metu sergant sia liga, pirma karta istino kelio sanarys ir labai skauda, be galo issigandau.

Labas, Vaida, šimtas metų, kur prapuolus? Gali ištinti visi įmanomi ir neįmanomi sąnariai. Man kelias buvo sutinęs pernai vasaros pradžioje, tai net negalėjau laiptais lipti, teko šokinėti ant vienos kojos. Tiesą pasakius, tai nieko papildomo nedariau, tie patys vaistai: medrol, imuran. Tepalai tai iš viso pinigų švaistymas, bent jau man nepadeda. O praeina savaime, dar kartais išgeriu paracetamolio arba analgino, jie nuo uždegimų ir mažina skausmą. Taip kad laikykis.
Sveikatėlės visoms.
Atsakyti
QUOTE(Jurgute_2 @ 2007 05 01, 10:17)
O kaip po gimdymo liga nesuaktivejo? Ir kiek tavo lelius dabar amziaus? smile.gif

nezinau ar suaktivejo ar ne, bet visiskai mesti vaistus neiseina, nes iskart prasideda raumenu uzdegimas, bet daugiau nieko. O vyrukui dabar metai ir du men. 4u.gif
I kaip tu jautiesi, ar maitini maziuke savo pienuku? as dar iki siol maitinu, nes toks truputi nevalgiukas jis, nu bet kaip ir as... blush2.gif

o del sanariu, tai ligos pradzioj man irgi labai skaudejo visi sanariai vienu laikotarpiu vakarais visai negalejau vaikscioti, net teliko isjungti. Ir deformuoti pirstai buvo, bet praejus uzdegimui atsistate, dabat paskauda jei neticia praleidziu prednezolono doze tai nuo staigaus disbalanso skauda keliai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daria: 05 gegužės 2007 - 12:09
p.s. Nuo skausmo daugiausiai padeda ramybes busena, (bent jau man) t.y. kuo maziai vaikscioti ir nieko sunkaus nekelti, i karsta -salta vandeni nelisti, deja daugiau man nieko ipatingai nepadejo, vienzo reikia labai saugoti save. viskas bus gerai, susitvarkis ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daria: 05 gegužės 2007 - 12:24

Labai aciu visoms uz atsakymus. Sveika Dalia, tikrai prapuoliau ir su darbais ir su sveikata, sia ziema sunkiai gyvenau, sanariu neskaudejo, bet kitu bedu uzteko. Sestadieni buvau pas daktara, tai jis pats nelabai supranta kas atsitiko, nes tik kelio apacia istinus, prirase Olfen pleistrus ir Movali leisti, sake turi praeiti. O kai pasakiau, kad ir kitus sanarius kartais paskauda, tai sake nuo nervu, bet as nelabai tikiu...
Atsakyti
QUOTE(vaida+ @ 2007 05 06, 13:10)
O kai pasakiau, kad ir kitus sanarius kartais paskauda, tai sake nuo nervu, bet as nelabai tikiu...

taip, taip. Anot gydytojų - visos ligos nuo nervų, ir tik viena iš meilės. Tai tau tą sąnarį turbūt jau ilgai skauda, jei net iki gydytojo spėjai nueiti. O aš kol sulaukiau eilės pas šeimos gydytoją, tai praktiškai visos bėdos baigėsi (buvo inkstai sustreikavę, ką ir parodė tyrimai, bet kol eilė priėjo, tai padėtis pagerėjo).
Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2007 05 05, 13:04)
nezinau ar suaktivejo ar ne, bet visiskai mesti vaistus neiseina, nes iskart prasideda raumenu uzdegimas, bet daugiau nieko. O vyrukui dabar metai ir du men. 4u.gif
I kaip tu jautiesi, ar maitini maziuke savo pienuku? as dar iki siol maitinu, nes toks truputi nevalgiukas jis, nu bet kaip ir as... blush2.gif
o del sanariu, tai  ligos pradzioj man irgi labai skaudejo visi sanariai vienu laikotarpiu vakarais visai negalejau vaikscioti, net teliko isjungti. Ir deformuoti pirstai buvo, bet praejus uzdegimui atsistate, dabat paskauda jei neticia praleidziu prednezolono doze tai nuo staigaus disbalanso skauda keliai.

Matai man mergyte gime labai mazo svorio, aisku visi sako jog kalte ta liga, nors geriau prednizolono tik viena tablete nuo penkto nestumo men. O maitinti tai pati visai nemaitinau nes po gimdymo pradejau gerti po 6 tabletes nors vieni daktarai sake jog galima paciai maitinti, kiti sake negalima tai as ir nemaitinau nebenorejau nuodyti vaiko.
O kiek tu metu sergi ta liga ir as kaip suprantu tau ji daugiau i sanarius kimba?
Atsakyti