Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonoji vilkligė

QUOTE(reida @ 2007 05 22, 16:26)
As sauleje stengiuosi kuo maziau buti. Apie deginimasi ne kalbos, nei soleriume nei ant saules. Viena karta pasideginus, atrodziau ir jauciausi kaip is dilgeliu islindusi.

Dar norejau paklausti, kas gimdziusios. Ar sergant sia liga daro cezario pjuvi, ar liepia naturaliai gimdyti? Nes girdejau, kad sergant sisteminemis ligomiks, daromasd cezaris.

Na siaip as kai gimdziau apie cezari nebuvo nei kalbos, bet kadangi buvo siokiu tokiu komplikaciju tai cezaris buvo butinas. Nemanau, kad taip ir daro visoms cezarius, jeigu mato jog viskas gerai klostosi tai manau ir pacios daug kas pagimdo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgute_2 @ 2007 05 22, 22:47)
Na siaip as kai gimdziau apie cezari nebuvo nei kalbos, bet kadangi buvo siokiu tokiu komplikaciju tai cezaris buvo butinas. Nemanau, kad taip ir daro visoms cezarius, jeigu mato jog viskas gerai klostosi tai manau ir pacios daug kas pagimdo. smile.gif

Aciu uz atsakima.
As savo seimos gydytojos klausiau, sake sisteminemis ligomis sergant daromas cezaris.
Dave siuntima pas ginekologa. Tai ziuresim kaip ten toliau viskas klostisis g.gif
Atsakyti
QUOTE(reida @ 2007 05 23, 11:55)
Aciu uz atsakima.
As savo seimos gydytojos klausiau, sake sisteminemis ligomis sergant daromas cezaris.
Dave siuntima pas ginekologa. Tai ziuresim kaip ten toliau viskas klostisis g.gif

O kaip tu pirma vaika gimdiai cezari dare?
Atsakyti
QUOTE(linafr @ 2007 05 22, 14:55)
Aš tai tepuosi kremu su kuo didesniu SPF, suaugusiems sunku rasti tai perku vaikiskus. Ir tada ramiai pora val. bunu sauluteje, bet ne ilgiau.
Bet man labai keista kad nuo soliariumu manes neberia, kad ir kiek lankyciausi.

O tai cia del berimu negalima saulej buti? g.gif As galvojau, kad gali kas nutikti daugiau... man tai jokiu reakciju i saule nebuna, bet gydytoja gasdino, kad gali paumeti liga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgute_2 @ 2007 05 23, 22:04)
O kaip tu pirma vaika gimdiai cezari dare?

Pirmaji naturaliai gimdziau, su epidurine nejautra.

Atsakyti
QUOTE(juraza @ 2007 05 24, 14:51)
O tai cia del berimu negalima saulej buti? g.gif  As galvojau, kad gali kas nutikti daugiau... man tai jokiu reakciju i saule nebuna, bet gydytoja gasdino, kad gali paumeti liga schmoll.gif

Aktyviai veikiant saulės spinduliams, gali paūmėti daugelis ligų. Tarp jų ir mūsiškė, raudonoji vilkligė. Dėl to reikia saulėje būti labai saikingai.
Atsakyti
QUOTE(juraza @ 2007 05 24, 14:51)
O tai cia del berimu negalima saulej buti? g.gif  As galvojau, kad gali kas nutikti daugiau... man tai jokiu reakciju i saule nebuna, bet gydytoja gasdino, kad gali paumeti liga schmoll.gif

jau sia liga sergant tikrai, sauleje rekomenduojama nebuti. As paskutini karta ir deginausi, kai liga paumejo. Daugiau ant saule stengiuosi kuo maziau buti.
Atsakyti
sveikutes. ir as noriu prisijungti prie Jusu forumo. SRV sergu 7 metus. siuo metu geriu medroli 8 mg ir imurana.buciau labai dekinga, jei kas nors man i el. pasta parasytu daugiau info apie SRV ir nestuma nestuke.gif . is anksto dekoju labai bigsmile.gif
Papildyta:
taip pat noriu paklausti pas kokius gydytojus ir kur lankotes g.gif
Atsakyti
Ar yra kas is mergaiciu, kurioms SRV pakenke inkstukus? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2007 05 28, 16:38)

Taip, mano inkstai pakenkti. Bet cia daugiau ne nuo SRV, o nuo vaistu (prednizelono).
Atsakyti
QUOTE(linafr @ 2007 05 29, 12:00)
Taip, mano inkstai pakenkti. Bet cia daugiau ne nuo SRV, o nuo vaistu (prednizelono).

Labas, Linafr,

O tau nustatyta SRV? g.gif Ar tik yra problemu su inkstukais? o tu turi vaikuciu?
Atsakyti
QUOTE(vadove @ 2007 05 28, 16:38)

ką reiškia pakenkė? Mano kol kas dar dirba, bet diagnozė "lupus erithematodus nefritis"(jei teisinga užrašiau, su lotynų kalba nekaip...). Šiuo metu kaip tik inkstų uždegimas, baltymo daugiau nei 3 g.
Atsakyti