Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonoji vilkligė

QUOTE(Rucius @ 2008 05 20, 15:39)
Sveika,

budama nescia, net nezinojau, kad sergu....berimai buvo, bet galvojau pagimdysiu praeis...deja nepraejo. Jokiu vaistu nevartojau, bet gerai, kad uzsispyrusi buvau negimdyti pati....o tai butu buvusios komplikacijos.

o kodel turejo buti komplikacijos, man kaip tik liepe tik paciai gimdyti
Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2008 05 20, 18:30)
o kodel turejo buti komplikacijos, man kaip tik liepe tik paciai gimdyti

Sveikute budama nescia as geriau medroli, pasekmes tokios kad vaikas gime labai mazo svorio nors ir isnesiotas kiek priklause.
Atsakyti
QUOTE(Jurgute_2 @ 2008 05 21, 12:18)
Sveikute budama nescia as geriau medroli, pasekmes tokios kad vaikas gime labai mazo svorio nors ir isnesiotas kiek priklause.

na mano vaikas irgi nedidelio svorio gime 2850g, bet as galvoju kad tai beveik normalus svoris. As geriau nuo 4nestumo men, prednisolona, o dabar teko pradeti nuo 2 men. gerti.
Atsakyti
nervinuosi labiau del to kad vaistu instrukcijoja parasita, kad pirmus trys men, nerekomenduoja gerti prednesolono del apsigimimu.
Atsakyti
QUOTE(Daria @ 2008 05 25, 17:38)
na mano vaikas irgi nedidelio svorio gime 2850g, bet as galvoju kad tai beveik normalus svoris. As geriau nuo 4nestumo men, prednisolona, o dabar teko pradeti nuo 2 men. gerti.

Tai tavo vaikas dar labai normalaus svorio gime manoji dukryte tik 1850kg.
As pradejau gerti nuo 5 men nestumo.
Atsakyti
blink.gif nesupratau kas cia per liga ir kaip ji pasireiskia?????
Atsakyti
QUOTE(Jurgute_2 @ 2008 05 26, 10:29)
Tai tavo vaikas dar labai normalaus svorio gime manoji dukryte tik 1850kg.
As pradejau gerti nuo 5 men nestumo.

o ar atgavo dabar savo svori, nes mano tai ziaurus nevalgiukas iki siol, jau virs dveju o svorio tik 12 kg. Metuku buvo apie 9 kg.
Atsakyti
Laba biena visom, vis skaiciau skaiciau kaip Jus su liga gyvenat, dar vis galvojau, kad man dar ne... Ale pasitvirtino, tik man ne sistemine o diskoidine vilklige. Gal ir jums pradzioj ji buvo? cia lengvesne forma ? Daktarai siuntinejo tai pas vien tai pas kita, tyrimu pridare, patys atostogauja, lauk kada grys... Pagaliau nors biopsijos sulaukiau. telefonu pasake, o del gydymo po 2 savaiciu grys gydytoja tada paskirs gydyma. Reumotologas bus po 3 savaiciu.... Nebelaiko nervai, einu pas Maciuliene (privaciai), nuo jos ir pradejau. Ar diskoidine vilklige irgi reikia prednizolonu gydyti? Viena gydytoja (Lapinskaite) pamaciusi mane is karto, be tyrimu norejo kisti prednizolona, bet kol jie man nepatvirtino, negeriau jokiu vaistu. O pasireiske man peteliske ant veido ir zema temperatura vakarais. Tai gal but kuri nors daugiau daugiau apie sia vilkliges forma zinot?
Atsakyti
Kiek zinau prednisolonas yra pagrindinis vaistas. unsure.gif

va ka radau , jei skaitote rusiskai:

Лечение волчанки
Лечение красной волчанки необходимо начинать как можно раньше, чтобы избежать необратимого поражения органов.

Основными препаратами в терапии красной волчанки являются противовоспалительные препараты, кортикостероиды и средства, подавляющие активность иммунной системы. Однако около половины пациентов с системной красной волчанкой не поддаются лечению стандартными методами, им показана терапия стволовыми клетками.

Метод клеточной терапии при красной волчанке следующий: у пациента сначала делают забор стволовых клеток, затем проводится терапия, подавляющая иммунную систему, в результате чего она полностью разрушается. После этого для восстановления иммунной системы в кровяное русло вводятся отобранные ранее стволовые клетки.

В большинстве случаев аутоиммунная агрессия после этого прекращается. Данный метод эффективен в случаях рефрактерного и тяжелого течения системной красной волчанки, его рекомендуют даже в наиболее тяжелых, безнадежных случаях.

http://medinfa.ru/03/volchanka/

Bet kiek zinau Lietuvoje nepraktikuojamas kol kas gydimas kameniniemis lastelemis.

Atsakyti
Vakar Daktara Hausa ziurejau, tai puse filmo apie vilkliges visokius pozymius ir komplikacijas kalbejo, net nejauku buvo ziuret... o tikejaus atsipalaiduot!.. g.gif
Atsakyti
ir dar cia
http://r-factor.ru/skv.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daria: 29 gegužės 2008 - 12:40
Волчанка дискоидная красная
http://www.med74.ru/infoitem624.html
Atsakyti