QUOTE(KittyKitty @ 2012 10 31, 18:19)
Yra skirtumas, kuri dalis defektuota. Uodegeles patologija, kiek zinai, tik judeti trukdo, o va galvos- trukdo isiskverbti pro kiausialastes membrana.
Kiculka, mano nuomone, ne vyro spermoj problema... Be to, pusmetis tikrai dar nerodo problemos, tai naturalus periodas. O pas tave viskas gerai? Po to nesivystancio gal kazkas liko

ar dabar sutvarket kresejima? Arba ,pvz, galejo antikunai susidaryti... Daug priezasciu gali buti, nebutinai sperma...
Pas mane kol nenescia viskas gerai is ginekologines puses, po persileidimo tyre vaikuti ir placenta, tai vaikuciui viskas gerai buvo, vystymasis normalus, bet placenta buvo lb stora, tai del to is gydytoju puses yra itarimas, kad per smarkiai kresa man kraujas nestumo metu. Ne nestumo metu viskas normoj.Del pastojimo, buvau pas 2 gydytojus, vienas is ju Jursenas, kuris lb geras ginekologas, be to po P dar mane ligoninej tikrino, tai sake, kad vienintelis minusas manyje del pastojimo yra i nugara pakrypusi gimda, bet pastojimui tai neturi itakos. Abu ginai pasake, kad pastojimui kliuciu nemato. Po P issityriau visa organizma, tai jokios infekcijos, patologijos, uzdegimo, hormonu sutrikimo, kiausidziu nepraeinamumo nera. Pas visus gydytojus buvau, pas kokius tik imanoma patekti ir visur atsakymas vienas - as visiskai sveika.
Del spermos kiekio, man irgi jis itartinas pasirode, manau, kad buvo suklysta ivedant duomenis, bet siaip vyras sake, kad jam nelabai daug ten gavosi, sake, kad per lytini akta daugiau iseina.
Del pusmecio, jei nebuciau turejus dvieju persileidimu ir jei man nebutu jau 35 metai, tai as problemos nekelciau, bet dabar man tas pusmetis ne maziau nei metams prilygsta. Esu visiskai issekus nuvargus ir nusivylus, del to ir panikuoju, matyt

O kresejimas bus sutvarkytas leidziantis heparina visa nestuma, be to dar mirko dozes aspirino geriu
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2012 10 31, 18:12)
Žinok, nežinau.. Su galvutės defektu, kiek skaičiau - neapvaisins, o be uodegos pvz, neįsivaizduoju net... Dar reikia pajėgumo ištirpinti ir prasibrauti pro kiaušialąstės apvalkalą, o defektuoti to nepadarys...
Del patologiniu spermiuku, vakar straipsni skaiciau, ten buvo parasyta, kad jei patologinis apvaisina, galimi apsigimimai, o visa genetine informacija yra galvutej. Jei nera uodegeles, bus nejudrus spermiukas