QUOTE(Radavama @ 2008 06 18, 23:30)
Planuojam imti nemažą paskolą. Hanza banke pasiūlė 1,39 maržą.Pasiskaičius čia supratau, kad tai gana didelė...įdomu kaip ten derėtis, kad numažintų.Jau ir pensijas abiem su vyru sutvarkė ir atlyginimas mano pravedamas...lyg ir žadėjo kažką, bet kiek supratau tikrai nežymiai. Kokią maržą paskutiniu metu gaunate kurie imate paskolą ?
man hansoj pasiulė 1,4maržą

,nors abu su vyru esam auksiniai klientai.kuomet pasakiau JŪS JUOKAUJAT,vadybininkė pareiškė kad tokių maržų kaip 1ar mažesnių ,jie jau net nebeduoda.Pasekė pasaką,kad va katik ėmė 500t ir maržą gavo 1,4. Juokingiausia tai ,kad kai SEB pasiūlė 0,8 ir aš pasakiau hansai ačiū ,bet iš jūsų paskolos neimsim,vadybininkė iškart paplonino liežuvį ir ėmė teirautis kodėl ir sužinojus ramiu balsu pareiškė,kad turbut ir jie galėtų mums tokią maržą duot,kad tik neskubėtumem pasirašyt sutartį suSEB.Labai nusivyliau hansa,abu esam jo klientai,turim sąsk.,pavedimai,atlyginimai ir kt. viskas hansoj.Paskolą paemiau SEBe,[prieš savaitę]nors neesu turėjus ten nieko.Kaip derėtis? Tik žinodami kitų bankų pasiūlymus,galit numušti maržą.Neapsistokit iškart ties vienu,aš per dieną tris apėjau