Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie būsto paskolas

QUOTE(Radavama @ 2008 06 18, 23:30)
Planuojam imti nemažą paskolą. Hanza banke pasiūlė 1,39 maržą.Pasiskaičius čia supratau, kad tai gana didelė...įdomu kaip ten derėtis, kad numažintų.Jau ir pensijas abiem su vyru sutvarkė ir atlyginimas mano pravedamas...lyg ir žadėjo kažką, bet kiek supratau tikrai nežymiai. Kokią maržą paskutiniu metu gaunate kurie imate paskolą ?

man hansoj pasiulė 1,4maržą bash.gif ,nors abu su vyru esam auksiniai klientai.kuomet pasakiau JŪS JUOKAUJAT,vadybininkė pareiškė kad tokių maržų kaip 1ar mažesnių ,jie jau net nebeduoda.Pasekė pasaką,kad va katik ėmė 500t ir maržą gavo 1,4. Juokingiausia tai ,kad kai SEB pasiūlė 0,8 ir aš pasakiau hansai ačiū ,bet iš jūsų paskolos neimsim,vadybininkė iškart paplonino liežuvį ir ėmė teirautis kodėl ir sužinojus ramiu balsu pareiškė,kad turbut ir jie galėtų mums tokią maržą duot,kad tik neskubėtumem pasirašyt sutartį suSEB.Labai nusivyliau hansa,abu esam jo klientai,turim sąsk.,pavedimai,atlyginimai ir kt. viskas hansoj.Paskolą paemiau SEBe,[prieš savaitę]nors neesu turėjus ten nieko.Kaip derėtis? Tik žinodami kitų bankų pasiūlymus,galit numušti maržą.Neapsistokit iškart ties vienu,aš per dieną tris apėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaliepos: 12 liepos 2008 - 23:01
QUOTE(astaliepos @ 2008 07 13, 09:54)
man hansoj pasiulė 1,4maržą bash.gif  ,nors abu su vyru esam auksiniai klientai.kuomet pasakiau  JŪS JUOKAUJAT,vadybininkė pareiškė kad tokių maržų kaip 1ar mažesnių ,jie jau net nebeduoda.Pasekė pasaką,kad va katik ėmė 500t ir maržą gavo 1,4. Juokingiausia  tai ,kad kai SEB pasiūlė 0,8 ir aš pasakiau hansai ačiū ,bet iš jūsų paskolos neimsim,vadybininkė iškart paplonino liežuvį ir ėmė teirautis kodėl ir sužinojus ramiu balsu pareiškė,kad turbut ir jie galėtų mums tokią maržą duot,kad tik neskubėtumem pasirašyt sutartį suSEB.Labai nusivyliau hansa,abu esam jo klientai,turim sąsk.,pavedimai,atlyginimai ir kt. viskas hansoj.Paskolą paemiau SEBe,[prieš savaitę]nors neesu turėjus ten nieko.Kaip derėtis? Tik žinodami kitų bankų pasiūlymus,galit numušti maržą.Neapsistokit iškart ties vienu,aš per dieną tris apėjau smile.gif

drinks_cheers.gif kazkada pries tris metus emem paskola, nieko nesiklausineje nieko, nuejom tiesiai i hanza, ir paemem 1,2 maeza, tada ji buvo tikrai nemaza, tiesiog nesidomejom daug, o dabar vel kai prireike nuejom ir is pradziu pasiule 1,2 bet kadangi vadybininke kazkiek pazystama sako galetumet 1 gauti, aisku priklauso nuo sumos, atlyginimu, bet dar imanoma ir mazesnem marzom gauti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki.

Gal ka zinot del paskolos remontui?
na pvz, naujos statybos butas kainuoja 245000, reikia remontui 50000 kaip ji gauti?

mum kazkaip pasakojo,kad jei buta ivertins pvz 295000, tai savininkam perves 245000 o mum tuos 50000 ir nieko daugiau nereik daryt?

bet jei ivertins pvz 250000, tai gausim tik 5000, tada turesim pasidaryti preliminaru remonta ir vel kreiptis i banka del vertinimo..

papasakokit jei kas zinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 07 17, 12:33)
Sveiki.

Gal ka zinot del paskolos remontui?
na pvz, naujos statybos butas kainuoja 245000, reikia remontui 50000 kaip ji gauti?

mum kazkaip pasakojo,kad jei buta ivertins pvz 295000, tai savininkam perves 245000 o mum tuos 50000 ir nieko daugiau nereik daryt?

bet jei ivertins pvz 250000, tai gausim tik 5000, tada turesim pasidaryti preliminaru remonta ir vel kreiptis i banka del vertinimo..

papasakokit jei kas zinot  4u.gif

mes pirkom butą už 285000lt, remontui norėjom dar 50 000lt, tad įdėjom vertintojui į kišenę ir paprašėm, kad įvertintų 335000lt. Jis taip ir padarė. Tada bankas mums suteikė 285 būsto pirkimui (pervedė pardavėjui) ir 50 -remontui (pervedė mums, bet reikėjo pateikti preliminarią darbų sąmatą)
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 07 17, 12:38)
mes pirkom butą už 285000lt, remontui norėjom dar 50 000lt, tad įdėjom vertintojui į kišenę ir paprašėm, kad įvertintų 335000lt. Jis taip ir padarė. Tada bankas mums suteikė 285 būsto pirkimui (pervedė pardavėjui) ir 50 -remontui (pervedė mums, bet reikėjo pateikti preliminarią darbų sąmatą)

bigsmile.gif aciu uz atsakyma bigsmile.gif
Samata.. hm... smile.gif o baldai isiskaito i remonta,ane? blush2.gif

jei nepaslaptis kiek teko ideti i kisene?
Atsakyti
gal ne i sia temute rasau, bet yra klausimas.reikalinga busto paskola 205.000lt. vyras dirba , auginame mazyli, as nebirbau ir nedirbu, taciau turiu verslo liudijima uzsiemu prekyba ne maisto produktais. kaip reikai pildyti pajamu zurnala, kad bankas atsizvelgtu i sias mano pajamas rimtai. nes kaip zinia zurnalai pildomi ne taip kaip deretu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 07 17, 13:58)
gal ne i sia temute rasau, bet yra klausimas.reikalinga busto paskola 205.000lt. vyras dirba , auginame mazyli, as nebirbau ir nedirbu, taciau turiu verslo liudijima uzsiemu prekyba ne maisto produktais. kaip reikai pildyti pajamu zurnala, kad bankas atsizvelgtu i sias mano pajamas rimtai. nes kaip zinia zurnalai pildomi ne taip kaip deretu  blush2.gif

as tik paklausiu tiek -bankai yra ne veltui padare tas skaiciuokles. jus su mazyliu ir be tavo lagos isgyvensit normaliai mokedami busto paskola? cool.gif

o del tu visu dalyku,tai negaliu padet.. nezinau..
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 07 17, 14:17)
as tik paklausiu tiek -bankai yra ne veltui padare tas skaiciuokles. jus su mazyliu ir be tavo lagos isgyvensit normaliai mokedami busto paskola?  cool.gif

o del tu visu dalyku,tai negaliu padet.. nezinau..

tai aisku kad isgyvensim, bet kaip tai bankui irodyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 07 17, 14:27)
tai aisku kad isgyvensim, bet kaip tai bankui irodyt?  ax.gif

a va cia jau didesne problemele biggrin.gif

cia ne i tema, bet db MB ims ant saves paskola buto,nes jei mane iraso,tempiu viska i apacia su savo atlyginimu, lb dziaugiuosi kad nespejom susirasyti smile.gif

o tau siulau lekt i banka,ir sneket,derint, jei patys pasiulo kartais ka galima butu padaryti
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 07 17, 14:31)
a va cia jau didesne problemele  biggrin.gif

cia ne i tema, bet db MB ims ant saves paskola buto,nes jei mane iraso,tempiu viska i apacia su savo atlyginimu, lb dziaugiuosi kad nespejom susirasyti smile.gif

o tau siulau lekt i banka,ir sneket,derint, jei patys pasiulo kartais ka galima butu padaryti

vat tas ir yra kad dabar seimos statusas trukdo unsure.gif anksciau nespejom su butu susitvarkyt o dabar per velu juk nenesi skyryboms doh.gif beto ir vaikas yra cia ne taip lengva .
gal ir nesamone , bet gal yra tokiu kuriem s santuoka trukdo , jie issiskiria, o po to vel susiraso, gave paskola g.gif
Atsakyti
QUOTE(astaliepos @ 2008 07 12, 23:54)
man hansoj pasiulė 1,4maržą bash.gif  ,nors abu su vyru esam auksiniai klientai.kuomet pasakiau  JŪS JUOKAUJAT,vadybininkė pareiškė kad tokių maržų kaip 1ar mažesnių ,jie jau net nebeduoda.Pasekė pasaką,kad va katik ėmė 500t ir maržą gavo 1,4. Juokingiausia  tai ,kad kai SEB pasiūlė 0,8 ir aš pasakiau hansai ačiū ,bet iš jūsų paskolos neimsim,vadybininkė iškart paplonino liežuvį ir ėmė teirautis kodėl ir sužinojus ramiu balsu pareiškė,kad turbut ir jie galėtų mums tokią maržą duot,kad tik neskubėtumem pasirašyt sutartį suSEB.Labai nusivyliau hansa,abu esam jo klientai,turim sąsk.,pavedimai,atlyginimai ir kt. viskas hansoj.Paskolą paemiau SEBe,[prieš savaitę]nors neesu turėjus ten nieko.Kaip derėtis? Tik žinodami kitų bankų pasiūlymus,galit numušti maržą.Neapsistokit iškart ties vienu,aš per dieną tris apėjau smile.gif

4u.gif zinokit seb ir hansa yra patys didziausi priesai, tad geriau is vis nemineti ju vardo kai eini pas kuri, nes net gali apsaukt. ten jau pas juos principo reikalas smile.gif aisku ne visi vadybininkai taip priesiskai nusiteikia pries kita banka g.gif
Atsakyti
kalbėjau su drauge iš Hansa banko, tai pagal jų normas marža didesnė nei 1 (kiek tiksliai nepamenu) ir tik norėdami išlaikyti klientą jie ją sumažina. Ir dažnai suveikia pasakymas, jog jų konkurentas siūlo mažesnę.
Atsakyti