Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie būsto paskolas

QUOTE(ugi @ 2008 01 29, 15:09)
Bankai duoda paskola dalimis tai tikrai, bet jus turesit uzstatinet visa buta , o ne puse unsure.gif

niu tai tarkim uzstatom dabar visa buta, bet pasiimam is banko ne visa galima buto suma, o tik puse....
O tada po metu kita puse sumos?
ir idomu kaip su palukanom... pirmus metus atidavineji tik uz ta suma (75tukst), o jau antrais metais prisideda kitos palukanos?

man kazkaip per daug painu blush2.gif
sorry,jeigu kvailai klausineju...
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2008 01 29, 17:42)
ir idomu kaip su palukanom... pirmus metus atidavineji tik uz ta suma (75tukst), o jau antrais metais prisideda kitos palukanos?

man kazkaip per daug painu  blush2.gif
sorry,jeigu kvailai klausineju...

Palukanas mokesite nuo isimtos sumos mirksiukas.gif
Beje jos kiekviena diena kinta cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugi: 29 sausio 2008 - 18:01
ar kas nors yra girdėję tokį dalyką, jei esi paėmęs paskolą būstui ir to būsto vertė yra padidėjusi, kažkuris bankas duoda kažkokią dalį paskolos, o įmoka lieka ta pati, girdėjom viena ausim iš nekilnojamo turto agentūros darbuotojo, bet minėjo tik kažkuris vienas bankas tai daro, gal kas daugiau apie tai žino? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saidošius @ 2008 02 25, 16:50)
ar kas nors yra girdėję tokį dalyką, jei esi paėmęs paskolą būstui ir to būsto vertė yra padidėjusi, kažkuris bankas duoda kažkokią dalį paskolos, o įmoka lieka ta pati, girdėjom viena ausim iš nekilnojamo turto agentūros darbuotojo, bet minėjo tik kažkuris vienas bankas tai daro, gal kas daugiau apie tai žino?  ax.gif

Tai yra, jei pakėlei bankui įkeisto būsto vertę, tau yra nurašoma dalis paskolos sumos? Būtų tikrai įdomu sužinoti ar tokios nuolaidos taikomos (pati to negirdėjau)...
Bet per daug rožinės spalvos man šitame reikale g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Noreciau paklausti, kokia butu veiksmu seka, jei mes norime parduoti mazesni buta ir pirkti didesni. Kaip suprantu, visu pirma parduodame mazesni, tada imame paskola ir perkame didesni? Taciau kaip susisukt protingai, jog nelikt visai be busto, t.y. senasis parduotas, o naujasis dar nenupirktas? Sorry, jei kvailai klausineju, tiesiog pradejom dairytis didesnio buto ir iskilo klausimas, kada pradet dabartini pardavinet? Gal kas susidure su tokia situaija ir galetu pasidalinti patirtimi, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivira @ 2008 02 28, 12:21)
Sveiki,

Noreciau paklausti, kokia butu veiksmu seka, jei mes norime parduoti mazesni buta ir pirkti didesni. Kaip suprantu, visu pirma parduodame mazesni, tada imame paskola ir perkame didesni? Taciau kaip susisukt protingai, jog nelikt visai be busto, t.y. senasis parduotas, o naujasis dar nenupirktas? Sorry, jei kvailai klausineju, tiesiog pradejom dairytis didesnio buto ir iskilo klausimas, kada pradet dabartini pardavinet? Gal kas susidure su tokia situaija ir galetu pasidalinti patirtimi, buciau labai dekinga  4u.gif

va cia temele apie tai
http://www.supermama...?...0&hl=pirkti
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 02 28, 12:56)

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
paklausinėjau draugę, dirbančią Snoro banke, tai išaiškėjo, kad tokia galimybė yra, bent jų banke, tačiau jie išmoka grynais ir įmoka automatiškai didėja, reikia kreiptis į turto vertintoją, kuris įvertino įsigyjant nekilnojamą turtą.
Atsakyti
tai gaunasi kad tu pasiemi kaip ir dar paskolos? ar kaip cia, jei imoka padideja tai kaip dar viena paskola o moki uz jas abi kartu, kaip cia yra, gal galit dar kas nors papasakoti
Atsakyti
Sveikos, norėjau paprašyti jūsų pagalbos - dauguma iš jūsų jau esat ėmę būsto paskolas - o aš rašau diplominį darbą apie tai. gal galėtumėte atsakyti į mano anketą čia. Būčiau labai dėkinga... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2008 03 02, 01:17)
tai gaunasi kad tu pasiemi kaip ir dar paskolos? ar kaip cia, jei imoka padideja tai kaip dar viena paskola o moki uz jas abi kartu, kaip cia yra, gal galit  dar kas nors papasakoti

bent jau taip man sakė banko darbuotoją, gauni kaip ir antrą paskolą, reikia teirautis savo bankininkės, turėtų paaiškint nuosekliau, kokia tos paskolos eiga.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
norejau paklausti, gal kas emet paskola kai dirbant su verslo liudijimu? Kokios salygos? kiek zinau yra sunkiau gauti? kokius dokumentus reikia pristatyti. Paskola imtumem busto... bet neisivaizduoju klokiu popieriu reikia, kiek laiko t.t? Kiek laiko reikia dirbti su verslo liudijimu ir t.t. Gal kas susiduret?
Atsakyti