Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie būsto paskolas

QUOTE(linaac @ 2009 01 26, 13:20)
o jei litine paskola keisti i dolerine?nors kazkur skaiciau,kad nebeleidzia bankai taip daryti jau 3 menesius.ar girdejot kad kas nors taip darytu?ar cia labai kvailas klausimas blush2.gif

Bet nebijot imti doleriais,kai jis toks nepastovus?
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 01 26, 14:46)
Bet nebijot imti doleriais,kai jis toks nepastovus?

man atrodo,kad as jau visko bijau unsure.gif .musu paskola kol kas litais.
Atsakyti
nėra čia ko bijoti, jei zinant kad delris kris lito atzvilgiu, tai tau isies i nauda sutaupysi pinigu, tik neaisku ar bankas užsiims tokiais reikalais
Atsakyti
Na va, grįžau iš banko (DnBNord), tai mūsų reikalai tokie: reikia iš naujo įvertinti butą, iš naujo vertins pajamas, lakštai, notaras ir t.t. doh.gif Sprendimą priims Vilniuje, kai atliks kredito analizę. Tai kanuos iki 2000 lt. Na, bet vis tiek apsimoka, nes maržą, ko gero, paliks tą pačią - nedidins wink.gif Tik vėl tas popierizmas..........
Atsakyti
siandien draugai buvo norde del paskolos valiutos pakeitimo,tai vadybininke dar uzveme,kad 10% lietuvos analitiku teigia,kad bus lito devolvacija ir kad euras bus apie 7 litus. g.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli: ar motinystes pasalpa skaiciuojasi, kai imi paskola? Ar nebus taip, kad cia skaitosi pasalpa, as atseit imoku nemoku sodrai ir tada skaiciuos tik vyro alga??? Pasakykit, kas susiduret.
Aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 26 sausio 2009 - 18:42
QUOTE(priklausomybe @ 2009 01 26, 18:41)
Turiu klausimeli: ar motinystes pasalpa skaiciuojasi, kai imi paskola? Ar nebus taip, kad cia skaitosi pasalpa, as atseit imoku nemoku sodrai ir tada skaiciuos tik vyro alga??? Pasakykit, kas susiduret.
Aciu smile.gif

Motinystės pinigai skaičiuojasi kaip pajamos,o iš soc rūpybos už vaiką jau kaip pašalpa mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, as apie lito devalvacija isgirdau jau gruodzio pradzioj, musu giminaitis uzima aukstas pareigas banke, tai sako pasikeiskit indelius i eurus, tai mes viska, ka turejom - pasikeitem. nezinau, ar gerai padarem, bet vis tiek kazkuo tenka rizikuot...

QUOTE(linaac @ 2009 01 26, 18:29)
siandien draugai buvo norde del paskolos valiutos pakeitimo,tai vadybininke dar uzveme,kad 10% lietuvos analitiku teigia,kad bus lito devolvacija ir kad euras bus apie 7 litus. g.gif

Papildyta:
soriukas, bet nesupratau 4u.gif
man paprasciau prasom smile.gif: tai kai prasysim paskolos, ar sumuos musu abieju pajamas (vyro alga ir mano pasalpa) ar bus tik vyro? nes pagal tavo atsakyma suprantu, kad pasalpa tai nera pajamos???

QUOTE(ramirėja @ 2009 01 26, 18:43)
Motinystės pinigai skaičiuojasi kaip pajamos,o iš soc rūpybos už vaiką jau kaip pašalpa mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rike @ 2009 01 25, 21:47)
Sveiki,

nesuprantu iš kur tokios mažos palūkanos  blink.gif  verysad.gif  g.gif , pavydu. Mano paskola irgi lengvatinė imta 2004 metais, bet dabar viso: 7,05 (marža 1,90, o LIBOR 5,15). Čia eurų paskola. Labai laukiu info apie palukanas po pakeitimo, nes dabar sumokejau paskutini 6 men paskutiniam keitimui.

QUOTE(vikix @ 2009 01 26, 09:47)
Marža pas mus 0,8 ir EURIBOR 6 mėn - 3,08 ... sumoje ir gaunasi tokios palūkanos. Jeigu jums dabar keis tai irgi bus apie 5 proc ..  smile.gif

pagaliau, šiandien ir aš gavau gerų naujienų biggrin.gif palūkonos viso: 4,24 (2,34 + 1,9)
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 01 26, 18:45)
soriukas, bet nesupratau  4u.gif

Skaičiuosis tavo vyro alga bei pinigai gaunami iš "Sodros" smile.gif o iš soc rupybos gaunami pinigai neįeis į jūsų gaunamas pajamas 4u.gif
Atsakyti
skaičiuojasi tik tos pajamos nuo kuriu mokami mokesčiai, bent man taip aiskino.
O jei susitarsi su vadybininke gal ir tas pasalpas priskaičiuos
Atsakyti
velnias kaip cia idomiai gaunasi... per pastarasias 2 val., kur klausiau forumuose, tai atsakymai 50-50. matau, kad teks konkreciai i kiekviena banka kulniuot ir klaustis smile.gif

QUOTE(tetukas1982 @ 2009 01 26, 19:57)
skaičiuojasi tik tos pajamos nuo kuriu mokami mokesčiai, bent man taip aiskino.
O jei susitarsi su vadybininke gal ir tas pasalpas priskaičiuos

Atsakyti