Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie būsto paskolas

QUOTE(priklausomybe @ 2009 01 26, 21:02)
velnias kaip cia idomiai gaunasi... per pastarasias 2 val., kur klausiau forumuose, tai atsakymai 50-50. matau, kad teks konkreciai i kiekviena banka kulniuot ir klaustis smile.gif

As kai emiau lengvatine paskola pries pora menesiu DnB nord banke, tai man skaiciavosi ir motinystes pasalpa ir 97Lt is savivaldybes (vaiko pinigai).
Atsakyti
QUOTE(rasiuxxx @ 2009 01 26, 22:13)
As kai emiau lengvatine paskola pries pora menesiu DnB nord banke, tai man skaiciavosi ir motinystes pasalpa ir 97Lt is savivaldybes (vaiko pinigai).

kai ejom klaust maximalios sumos mum taip pat skaiciavo ir motinystes pasalpa ir pinigelius is savivaldybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaac @ 2009 01 26, 20:29)
siandien draugai buvo norde del paskolos valiutos pakeitimo,tai vadybininke dar uzveme,kad 10% lietuvos analitiku teigia,kad bus lito devolvacija ir kad euras bus apie 7 litus. g.gif

Nu va ir mane tas neramina, nes akivaizdžiai nesusitvarko valdžios vyrai su finansais... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(braskute_v @ 2009 01 27, 10:07)
Nu va ir mane tas neramina, nes akivaizdžiai nesusitvarko valdžios vyrai  su finansais...  schmoll.gif

Galimi 2 scenarijai: devalvuos arba ne doh.gif Ir drebek visa laika... tai uztikrina, kad jokia devalvacija negresia, tai vel "banga", kad geriau paskola litais...
Juk dabar daugelis pereina i kreditus Eur. Vien del palankesniu palukanu, o paskui tik hoba, ir devalvacija pasius... blink.gif

Noretus fixuot Eur palukanas. Palanku dabar. bent jau butu kazkoks stabilumas 5 metams.. Bet vadybininke pakonsultavo, kad prasyma fixuoti sius i valdyba ir ten svarstys, zuiredami i pajamas, i mokejimo punktualuma, kt turimas paskolas ir tt Ir tik tada paaiskes, ar palieka ta pacia marza ar ne.
Ir zinok, zmogau ... g.gif
Atsakyti
bliamba, negaliu ziureti kaip krenta palukanos eurais ir kaip stovi vietoj tais prakeiktais litais blink.gif doh.gif
Atsakyti
Siandien buvom Swedbanke.Norejom litine paskola pakeisti i Eurus.Marza pasiule 5%!!! doh.gif doh.gif doh.gif Dabar musu marza 1%.Valiutos pakeitimas mums kainuotu ne maziau 1000Lt.Taigi viska suskaiciavus-neapsimoka.Nebent Euribor nukristu zemiau 2%.Bet ir tada greiciausia dar pakeltu marzu.
Zodziu vienintele viltis,kad viliboras kris...

P.S.Pakeitus litus i eurus fiksuoti irgi neleidzia!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linciuke5: 27 sausio 2009 - 12:29
QUOTE(linaac @ 2009 01 26, 18:29)
siandien draugai buvo norde del paskolos valiutos pakeitimo,tai vadybininke dar uzveme,kad 10% lietuvos analitiku teigia,kad bus lito devolvacija ir kad euras bus apie 7 litus. g.gif

Kiekvienas turi savo nuomonę, objektyvumo čia mažai wink.gif Mums vadybininkė tame pačiame banke sakė, kad keisti valiutą šiuo metu labai apsimoka, teoriškai, jei devalvuotų litą, sprendimas būtų neteisingas. O aš galvojau, kad ji mus atkalbinės nuo šitos procedūros wink.gif Žodžiu, rizika yra, bet aš linkusi ja pasinaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Gurmano @ 2009 01 27, 12:00)
Galimi 2 scenarijai: devalvuos arba ne  doh.gif 

drinks_cheers.gif

QUOTE(linaac @ 2009 01 27, 12:52)
bliamba, negaliu ziureti kaip krenta palukanos eurais ir kaip stovi vietoj tais prakeiktais litais blink.gif  doh.gif

Eurais iki 2 kris, nes, berods, centrinis tas bankas sumažino palūkanas eurais iki 2 proc. rolleyes.gif
QUOTE(linciuke5 @ 2009 01 27, 14:27)
Siandien buvom Swedbanke.Norejom litine paskola pakeisti i Eurus.Marza pasiule 5%!!! doh.gif  doh.gif  doh.gif

swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(linaac @ 2009 01 26, 18:29)

Įdomus vadybininkės pastebėjimas .... g.gif
Atsakyti
Kas kaip supranta, juk kiekvienas zmogus kitoks, o ka jau kalbeti apie vadybininkus, kiekvienas ciulba savaip.
Atsakyti
Na jei euras bus 7Lt, tai tada baisuuuuuuuuuu blink.gif blink.gif Gal uztat cia taip ir krenta tas euras, kaip sakant tyla pries audra??? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2009 01 27, 13:01)
Žodžiu, rizika yra, bet aš linkusi ja pasinaudoti.

Paklauskit vadybininkės ar galima pakeisti paskolą eurais į paskolą litais.
Atsakyti