Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(rutuliukas j @ 2012 09 28, 15:00)
Papasakokit ka nors apie Ormonde Jane Woman  4u.gif

Galiu atsiųst nepilną mėginuką, bus geriausias ir tiksliausias pasakojimas pasaulyje smile.gif Vienas mylimiausių mano šiprų.

Gal jau buvo klausta, senokai nesilankiau šitame forume, bet gal kas nors čiupijo ir bandė šitą reikalą? Ar kvapas toks pats, kaip ir senosios versijos?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cioocė @ 2012 10 08, 20:41)
Galiu atsiųst nepilną mėginuką, bus geriausias ir tiksliausias pasakojimas pasaulyje smile.gif Vienas mylimiausių mano šiprų.

Gal jau buvo klausta, senokai nesilankiau šitame forume, bet gal kas nors čiupijo ir bandė šitą reikalą? Ar kvapas toks pats, kaip ir senosios versijos?

user posted image

Skaiciau rusu forumuose kad kvapas toks pats. Pati toki nusiziurejau, bet gal arciau vasaros jieskosiu.
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2012 10 08, 16:32)
Galima pabandyti L'Air du Temps Nina Ricci  4u.gif Na ir Kiku Shiseido, bet jo niekur nerasit  verysad.gif

Ačiū.
Nina ne mano - kažkada kartą kitą gvazdikų ieškojau. Radau ir daug, bet kartu ir dar kažko, ko nereikia smile.gif.
Shiseido nerasiu...Ir neieškosiu. Deja. Beveik tikra, kad net ir radus, kaina nepatiks smile.gif.
Kažkuriam rusų forume mačiau Shiseido kolekcijas. Sėdėjau ir žiūrėjau, žiūrėjau doh.gif. Grožybės smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 08 spalio 2012 - 20:14
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 10 08, 20:55)
Skaiciau rusu forumuose kad kvapas toks pats. Pati toki nusiziurejau, bet gal arciau vasaros jieskosiu.

Ot būtų faina, jei kvapas toks pac bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas jau esat susidurusios smile.gif Niekaip negaliu iziureti koks likutis Tom Ford Black Orchide?Bandziau pries lempa,prie langa nu ne velnio ne matau,gal pasvert,bet kaip zinoti kiek ta tara tuscia +- sveria???
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2012 10 09, 12:21)
Gal kas jau esat susidurusios  smile.gif Niekaip negaliu iziureti koks likutis Tom Ford Black Orchide?Bandziau pries lempa,prie langa nu ne velnio ne matau,gal pasvert,bet kaip zinoti kiek ta tara tuscia +- sveria???

Prieš lempą matosi
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 10 09, 10:24)
Prieš lempą matosi

Aciu pagaliau pamaciau koks likuti,nes kambaryje lempa su daug krikstolu ten pridejus zaidzia vien krikstolai tai ne velnio ir nesimate lotuliukas.gif
Dabar nusinesiau i vonia ir ten kuo puikiausiai pamaciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 10 05, 11:26)

Nėra Gabrielos Sabatini unsure.gif Kada pagaminti kvepalai kodukas ant dugno 8012.
Atsakyti
QUOTE(Cioocė @ 2012 10 08, 20:41)

user posted image

Man be galo Jusu lokacija patiko smile.gif

Parasiau i AZ
Atsakyti
QUOTE(Cioocė @ 2012 10 08, 20:17)
Ot būtų faina, jei kvapas toks pac  bigsmile.gif

Ir norisi patikėti ,ir baisu unsure.gif
Gal neišgvaltavojo kvapo taip kaip YSL NU unsure.gif
user posted image turiu minty šitą variantą
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2012 10 09, 12:50)
Man be galo Jusu lokacija patiko smile.gif