Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(v-i-k-a @ 2012 11 12, 22:47)
Ah tu gi Boze moi! O as pamaniau zmogus mokykloje per matematika varnas gaude. doh.gif O dabar pagalbos praso.

Lygiai tą patį ir aš pagalvojau.

TikTau, nu tai 10 lt ant mililitro užsimest užteks? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 11 13, 07:31)
bet gal cia irgi nuo odos priklauso: ar toks pats, ar ne visai.. m? smile.gif

Zinoma, nuo odos daug kas priklauso, bet kad du vienodi aromatai (is kamsteliu jie kvepe visiskai vienodai) atsiskleistu ant tos pacios odos skirtingai... ka as zinau. g.gif
Nors, visko gali buti, kartais tie patys kvepalai skirtingai skamba ant mano odos (cia labai daug "bet" ir "juk" yra).
Man skirtingi aromatai pvz. Chanel Allure edp ir edt, arba Coco edt ir edp (kai skirtuma galima pastebetu uostant bloteri/kamsteli/purkstuka). Apie crystal noir to pasakyti negaliu.
Atsakyti
Allure edp ir edt ir man skirtingi, o vat Burberry The Beat tiek edp tiek edt man vienodi , neatskirciau, dar pvz.; turi drauge Versace Woman, ant jos rieso jie labai puikiai kvepia, graziai atsiskleidzia kvapas ,pasipurskiau as, nu ir ka, fui, ne taip kvepia ir viskas, kazkaip rugsciai doh.gif .
Atsakyti
Nuo odos, aisku, priklauso, bet nuo uostanciojo nosies taip pat. Kaip pavyzdys yra tai, kad Bright Crystal mano nosiai ant bet kieno odos turi ta ...... kvapeli, o daugeliui cia kvepia gardenija ("ne ne ne" saukia mano nosis, pati siandien kvepiu Goutal Orage d'Matin, nieko bendro su Kristalu ir tuo skunkso kvapeliu)
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 11 12, 22:28)
Testeris dydelio mililitrazo tai kiek? 5 - 7 litru kibiras, niu tai is kaicuokit. Skaiciavimas toks pat tik kiekis dydesnis.

O as maniau trilitriakas didziausias kiekis g.gif

QUOTE(Cioocė @ 2012 11 12, 22:41)
Oi, dzievuška, nu kaip tu nesupranti. Gi pasibizninkauti žmogui norisi. Pamatė, kad mėginėlius po 20-30 lt išparduotuvėj siūlo, ir konsultuojasi, kaip per daug kainos neužlaužti, bet ir nenusipigintų. O tu - matematika, matematika...  hihihi.gif

Nius nors vienai dasilo nail.gif As nemegstu pigintis tongue.gif

QUOTE(v-i-k-a @ 2012 11 12, 22:47)
Ah tu gi Boze moi! O as pamaniau zmogus mokykloje per matematika varnas gaude. doh.gif O dabar pagalbos praso.

Aučččč pomidorai2.gif

QUOTE(Rutule @ 2012 11 13, 09:32)
Lygiai tą patį ir aš pagalvojau.

TikTau, nu tai 10 lt ant mililitro užsimest užteks?  lotuliukas.gif

Nu garbes zodis, kas cia?? Didybes manija serganciu mergaiciu palata????
gossip.gif

Aciu, merginos uz gera nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*TikTau* @ 2012 11 13, 16:57)
gossip.gif

Kaip pirštu į akį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2012 11 13, 15:38)
Nuo odos, aisku, priklauso, bet nuo uostanciojo nosies taip pat. Kaip pavyzdys yra tai, kad Bright Crystal mano nosiai ant bet kieno odos turi ta ...... kvapeli, o daugeliui cia kvepia gardenija ("ne ne ne" saukia mano nosis, pati siandien kvepiu Goutal Orage d'Matin, nieko bendro su Kristalu ir tuo skunkso kvapeliu)

as jau susipainiuojau visai. Kalbam apie Bright ar Noir Crystal? unsure.gif
Tiesa, o jums edp noir ir edt skirtingi?
Atsakyti
QUOTE(*TikTau* @ 2012 11 13, 15:57)
gossip.gif
Aciu, merginos uz gera nuotaika  thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir jums aciu biggrin.gif
Atsakyti
Gal pasakytumete, ar sie M. Micallef Ylang in Gold kvepalai ilgai laikosi?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2012 11 13, 17:54)
Gal pasakytumete, ar sie M. Micallef Ylang in Gold kvepalai ilgai laikosi?

user posted image

Priklauso nuo to,kur laikysit 4u.gif jei seife-tai iki Armagedono 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 11 13, 19:50)
[/b]
Priklauso nuo to,kur laikysit 4u.gif jei seife-tai iki Armagedono 4u.gif

Ir vėl sakys, kad palata čia lotuliukas.gif
Atsakyti
Apie skoni nesiginciajama,kaip sakoma biggrin.gif kiekvianam savo ax.gif O del Versace Crystal Noir....drauge naudoja edt,karta pajutau nuo jos prakaito kvapa,zinau,kad jinai super svaruole,todel iskart apkaltinau kvepalus.Labai bijojau,kad panasiai kvepes ant manes(kvepalai labai patinka),todel paskaicius atsiliepimus,pasirinkau edp.Skirtuma jauciu, edp saldesnis,tirstesnis,maziau turi to surumo,edt pradzioje pasipurskius,labai atsiduoda spiritu,veliau panaseja,bet turi daugiau to surumo,labiau sleifinis,kiek pastebejau.
p.s. prasiau drauges(kitos),kad pasakytu,ar jaucia nuo manes keista kvapa,ar nera asociaciju su prakaitu ir agurkais blink.gif paziurejo keistai i mane,bet sake,kad nieko tokio neuzuodzia,skaniai kvepia,matyt man pasiseke,kad graziai skleidziasi nuo odos bigsmile.gif
Atsakyti