Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Sveikos, nezinau net kur reiketu to klausti tad bandysiu cia, norejau paklausti labiau nusimananciu nariu apie kvepalu buteliukus.
Tai va, noriu pirkti kvepalus,bet pardaveja perspejo,kad purskiklis siek tiek sugedes ir kvepalai ten vos vos purskia,bet sako, kad GALIMA PERSIPILTI IS BUTELIUKO I ATOMIKA g.gif

Bet as net neisivaizduoju kaip reiketu tai padaryti,jei jau ten vos vos purskia,ar galima kaip nors nuimti ta metaline dali ir isipilti i atomika?Paaiskinkite kas nors man blush2.gif nes vaizduote neisnesa kaip tai tureciau padaryti blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 12 17, 13:43)
Sveikos, nezinau net kur reiketu to klausti tad bandysiu cia, norejau paklausti labiau nusimananciu nariu apie kvepalu buteliukus.
Tai va, noriu pirkti kvepalus,bet pardaveja perspejo,kad purskiklis siek tiek sugedes ir kvepalai ten vos vos purskia,bet sako, kad GALIMA PERSIPILTI IS BUTELIUKO I ATOMIKA  g.gif

Bet as net neisivaizduoju kaip reiketu tai padaryti,jei jau ten vos vos purskia,ar galima kaip nors nuimti ta metaline dali ir isipilti i atomika?Paaiskinkite kas nors man  blush2.gif nes vaizduote neisnesa kaip tai tureciau padaryti blink.gif  .

Kažkada ir aš bandžiau persipilt, tai na sunkus darbas - su švirkštu man nesitraukė niekaip per tą šiaudą, bandžiau nudaužt kakliuką atlupus metaliuką, bet niekaip nepasidavė. Taip ir palikau.

Šiaip dar pagalvojau, bet nebandžiau, kad gal galima su plonu grąžtu (drele) išgręžt skylę ties tuo šiaudeliu arba ištraukt mechanizmą kamščiatraukiu biggrin.gif

O jei tiesiog purkštuką pakeist? Tą dalį, kuri nusiima gan lengvai, nelupant kokio mechanizmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 17 gruodžio 2012 - 14:10

Galima nuimti purkštuką (lieka išsikišęs šiaudelis) ir , apvertus buteliuką, spaudyti į kokio švaraus dubenėlįio dugną, po to švirkštu susiurbti į atomaizerį. Man kartą padėjo...
Atsakyti
Padekit apsispresti, kuriuos is siu vyrisku kvepalu pasirinkti dovanai? renkuos is siu dvieju, kadangi radau abiejus uz patrauklia kaina, bet neapsisprendziu doh.gif
user posted imagear user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 12 17, 13:43)
Tai va, noriu pirkti kvepalus,bet pardaveja perspejo,kad purskiklis siek tiek sugedes ir kvepalai ten vos vos purskia,bet sako, kad GALIMA PERSIPILTI IS BUTELIUKO I ATOMIKA  g.gif

Kai kurių kvepalų paprasčiausiai galima atsukti ir išimti šiaudelį su purkštuku, o kvepalus iš buteliuko išpilti. Tada jokių problemų, bet tokių buteliukų mažuma - paklauskit pardavėjos, kaip šįkart.
Purkštuko pakeitimas ne visada padeda, visi kiti būdai susiję su rizika ir nuostoliais net geriausiu atveju.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 12 16, 22:06)

kas nutiko?

Maison Francis Kurkdjian Paris Amyris femme buvo uz 60 euru nauji supakuoti ir neleido statyt,nes nesiuncia i LT schmoll.gif
Atsakyti
Patarkite kokius kvepalus nupirkti vyresnio amžiaus vyrui ir moteriai? 4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2012 12 18, 16:24)
Patarkite kokius kvepalus nupirkti vyresnio amžiaus vyrui ir moteriai? 4u.gif Aciu

O pvz., tas vyresnio, tai kiek metų?
Pvz., mano tėvas, per 60 metų, kvėpinasi bet kuo - tinka ir patinka visi. Mano mama, irgi per 60 m. kvėpinasi Chanel Coco EDP (juos dievina), Chopard Casmir, Guerlain Cologne du 68.
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2012 12 18, 15:24)

o mano mama (60m) kvepinasi Mexx Fly High. Zmones skirtingi, as kvepalu dovanai nepirkciau, nebent pazinociau kita zmogu kaip save ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 18 gruodžio 2012 - 15:50
QUOTE(Rutule @ 2012 12 18, 16:39)
O pvz., tas vyresnio, tai kiek metų?
Pvz., mano tėvas, per 60 metų, kvėpinasi bet kuo - tinka ir patinka visi. Mano mama, irgi per 60 m. kvėpinasi Chanel Coco EDP (juos dievina), Chopard Casmir, Guerlain Cologne du 68.

QUOTE(andorinha @ 2012 12 18, 16:50)
o mano mama (60m) kvepinasi Mexx Fly High. Zmones skirtingi, as kvepalu dovanai nepirkciau, nebent pazinociau kita zmogu kaip save  ax.gif

Apie 60 metų, galvoju iš solidesnių kvepalų, nes tokie kaip pvz vyriški One Million šiek tiek jau per lengvi 4u.gif
Bet ačiū merginos wub.gif , atkreipsiu dėmesį į Jūsų siūlomus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2012 12 18, 16:27)
Apie 60 metų, galvoju iš solidesnių kvepalų, nes tokie kaip pvz vyriški One Million šiek tiek jau per lengvi 4u.gif

oj ne, as Mexx nesiuliau, nes mano nuomone, jie brandziai moteriai netinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2012 12 18, 17:27)

Paprastai zmones tokiame amziuje megsta klasika ( chanel N 5) arba kvapus , kurie buvo populiarus ju jaunysteje ( Dzintars - why not g.gif ) .
Atsakyti