Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant :)

QUOTE(JM @ 2012 10 12, 22:29)
O kodėl to "nepasufleravus" vyrui mirksiukas.gif kad tai būtų moteriai  IRGI malonu g.gif
Kodel dauguma moetrys tokias staigmenas daro g.gif Ir tą nori daryti?

lotuliukas.gif
pralinksmino smile.gif
vyrai tokių nerašo, nebent irgi turi slaptą svajonę, o jų žmona atkakliai apsimeta, kad subtilių užuominų nesupranta.
o tokias staigmenas daro ir nori daryti, nes tai irgi subtili užuomina vyrui: aš noriu tokios pat. Tik dauguma vyrų apsimeta, kad nesupranta doh.gif
Atsakyti
Vyras jau uzsisake kruvas girliandu, sake visa nama dekoruos biggrin.gif

O as suku galvadel eglutes. tiksliau kaip ja izoliuot nuo vaiko. nesinoti tvora apstatyt biggrin.gif ka mamos darot tokiu atveju? Maniskiui jei tik blizga kas kampe tai pasileidzia keturiom per kambari ir neduok dieve atimsi. Bijau kad uzsitems ta egle ant saves :/
Atsakyti
QUOTE(ingenting @ 2012 10 13, 13:56)
Vyras jau uzsisake kruvas girliandu, sake visa nama dekoruos biggrin.gif
O as suku galvadel eglutes. tiksliau kaip ja izoliuot nuo vaiko. nesinoti tvora apstatyt biggrin.gif ka mamos darot tokiu atveju? Maniskiui jei tik blizga kas kampe tai pasileidzia keturiom per kambari ir neduok dieve atimsi. Bijau kad uzsitems ta egle ant saves :/

Pas mane egle buvo gyva, bande tampyt zaislus bet dure jam egle ir netampe per labiausiai, pora plastmasiniu kabejo jam prieinamoj vietoj, kuriuos buvo galima lupti, greit isgaravo azartas ir nelupo
Atsakyti
Mano vaikas kazkaip per daug neliete eglutes, Uzeidavo noras tai nukabindavo pora, po to vel uzkabint bandydavo. Bet tikrai nedraske perlabiausiai schmoll.gif
Atsakyti
Mano dar mazas - atgal nekabins, jau matau mintyse kaip isikibes i kokia saka bandys ja i burna isikirst doh.gif o jam nera limitu ka kist i burna - anadien palikau salia suns tai po poros minuciu paziurejau - bande susikist i burna suns ausis doh.gif o ta aisku nebega kvailele, sedi kaip nubausta ir laukia kol kjai ausis nukandzios doh.gif jau usus nuplese nuo vienos puses, antakius nurove .... itariu eglute bus panasiai... vyras sako aptvert, nu bet kaip ta eglute atrodys, jau taip dziaugiuosi kad naujoj vietoj tokia didele svetaine su valgomuoju kartu, vietos daug issirinkom jau kampa kur elge statysim, tai jei ja aptversiu tai puse kambario bus uz tvoros doh.gif galvojau neropos maniskis, nes ilgai nerode jokiu judesiu, bet jau matau kad ropos ir dar kaip nes per 3 savaites is nejudancio pasidare vikrus sliauziotojas, padedu kabario gale tai tuojpat kitoj pusej randu, jau buvo pirstus sumerkes i suns vandeni, aciu dievui dar maisto neparagavo is suns bliudo.

Atsakyti
Merginos, padėkit prisimint biggrin.gif . Jau pradėjau darytis Kalėdinių filmų sąrašiuką, ir taip noriu įsirašyti tokį filmą, kad nepamirščiau pažūrėti, tik bėda neatsimenu pavadinimo. blink.gif
Gal kuri matėt, žinot- siužetas maždaug toks, kad viena moteris (juodukė) man atrodo netikėjo Kaledų seneliu, bet galiausiai toks vyras ją nusivedė ir parodė kaip elfai daro dovanas ir pan. ir nutinka taip, kad ji tampa Kalėdų seneliu. Suvėlaiu labai jau, gal ir maišau ką nors biggrin.gif. Prašau, jei žinote pasakykit. Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
user posted image

QUOTE(ingenting @ 2012 10 13, 13:09)
Mano dar mazas - atgal nekabins, jau matau mintyse kaip isikibes i kokia saka bandys ja i burna isikirst  doh.gif 

o jeigu eglutes aptverima paverst grazia "apsnigta" tvorele? mastau.gif
Atsakyti
Aš jau pradėjau dairytis, kur Naujuosius sutikt, dėl tam tikrų aplinkybių norisi su šeima iš namų ištrūkt. Gal užmatėt kur gerų pasiūlymų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonasiskaspinas @ 2012 10 13, 16:04)
Merginos, padėkit prisimint biggrin.gif . Jau pradėjau darytis Kalėdinių filmų sąrašiuką, ir taip noriu įsirašyti tokį filmą, kad nepamirščiau pažūrėti, tik bėda neatsimenu pavadinimo. blink.gif
Gal kuri matėt, žinot- siužetas maždaug toks, kad viena moteris (juodukė) man atrodo netikėjo Kaledų seneliu, bet galiausiai toks vyras ją nusivedė ir parodė kaip elfai daro dovanas ir pan. ir nutinka taip, kad ji tampa Kalėdų seneliu. Suvėlaiu labai jau, gal ir maišau ką nors biggrin.gif. Prašau, jei žinote pasakykit. Ačiū iš anksto  4u.gif

Gal: vadinkite mane Kalėdų seneliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2012 10 13, 17:22)
Gal: vadinkite mane Kalėdų seneliu?  g.gif

Taip! Oj dėkui labai labai. Pagelbėjot. smile.gif 4u.gif Ačiū dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(raudonasiskaspinas @ 2012 10 13, 18:26)
Taip! Oj dėkui labai labai. Pagelbėjot. smile.gif 4u.gif  Ačiū dar kartą.

Prašom smile.gif
Atsakyti
Kas galit pasakyti ,kokios šių metų spalvos ax.gif
Atsakyti