Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant :)

QUOTE(Saulyte8 @ 2012 10 15, 07:36)
Kas galit pasakyti ,kokios šių metų spalvos ax.gif

ta prasme?

As namus vis dekoruodavau raudonai, bet galvoju siemet gal alyvines ivest.... turiu kelias idejas, uzsuolaidu dar nerandu, kilimu net neieskojau (na ne kilimu o kilimuku po stalais) ... kai pagalvoju tai nedaug visai liko, norisi jau dabar turet puse reikmenu doh.gif
user posted image
Atsakyti
Pvz pernai buvo raudona ir auksine.
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 10 15, 14:46)

Sito neismanau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 10 15, 05:36)

Kaip suprast, šių metų spalvos, niekas juk nenustatinėja Kalėdinių dekoracijų spalvų. Jeigu norit remtis kažkuo, tai apžiūrėkit žiemos sezono spalvas ir taip puoškit namus, bus madinga, o daugiau, tai ką aš žinau, kas gražu, taip ir darai, man atrodo viskas savaime aišku.
QUOTE(ingenting @ 2012 10 15, 11:12)
As namus vis dekoruodavau raudonai, bet galvoju siemet gal alyvines ivest.... turiu kelias idejas, uzsuolaidu dar nerandu, kilimu net neieskojau (na ne kilimu o kilimuku po stalais) ... kai pagalvoju tai nedaug visai liko, norisi jau dabar turet puse reikmenu  doh.gif

Nuotrauka labai graži, bet man tokios spalvos jokio jaukumo neįneša, per daug modernu. Kitaip tariant, pažiūrėt kokioj parduotuvėj, tikrai žavu, bet savuose namuose taip nenorėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 10 15, 15:43)

Nuotrauka labai graži, bet man tokios spalvos jokio jaukumo neįneša, per daug modernu. Kitaip tariant, pažiūrėt kokioj parduotuvėj, tikrai žavu, bet savuose namuose taip nenorėčiau ax.gif

Na man sitoj nuotraukoj irgi vesoka, bet as tik spalva norejau parodyt smile.gif nes nezinau ar rinktis violetine ar raudona
Atsakyti
QUOTE(ingenting @ 2012 10 15, 13:52)
Na man sitoj nuotraukoj irgi vesoka, bet as tik spalva norejau parodyt smile.gif  nes nezinau ar rinktis violetine ar raudona

Violetinę, maišant, su auksine, manau, visai jaukiai būtų smile.gif Mes turim porą tamsiai violetinių burbulų, tai gražu, bet jie nelabai ryškiai ant eglės matosi, būtent dėl tamsesnės spalvos.
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 10 15, 07:36)

O aš supratu lyg ir apie ką Jūs kalbate. Kiek skaičiau išlieka tos pačios tradicinės dekoracijų spalvos. Pagrindinės: sidabrinė ir melyna
raudona ir auksinė
raudona ir žalia
Paskaitykite čia: http://pixelbrush.lt...alv-tendencijos smile.gif
Atsakyti
Merginos gal galite ar žinote tas nuorodas, tinklalapius kur skaičiuoja laika su sekundėm valandom dienom ir pan. iki Kalėdų? Jei taip parašykite tinklalapį. 4u.gif Dėkui
Atsakyti
QUOTE(raudonasiskaspinas @ 2012 10 15, 18:13)
Merginos gal galite ar žinote tas nuorodas, tinklalapius kur skaičiuoja laika su sekundėm valandom dienom ir pan. iki Kalėdų? Jei taip parašykite tinklalapį.  4u.gif  Dėkui

http://www.xmasclock.com/ aš tai į šitą pasižiūriu karts nuo karto biggrin.gif

bet visada galima pagūglint, lietuviškai, angliškai, rusiškai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonasiskaspinas @ 2012 10 15, 19:13)
Merginos gal galite ar žinote tas nuorodas, tinklalapius kur skaičiuoja laika su sekundėm valandom dienom ir pan. iki Kalėdų? Jei taip parašykite tinklalapį.  4u.gif  Dėkui

http://www.supermama.lt/kaledos/
Atsakyti
Dėkui merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 10 15, 14:46)

aš kaip suprantu, jūs tas spalvas pagal kitų metų horoskopą derinat, bet spalvų kodai paprastai tik naujamečiui naudojami, o ne Kalėdom
kiti metai juodosios vandens gyvatės, tai matyt kažkokios atitinkamai besimainančios, slidžios, pereinamos, sušvelninant įspūdį ir atsižvelgiant į mados tendencijas greičiausiai pastelinės mėlyna, žalsva

user posted image

manau neapsirinksit pasirinkusi tokį derinį
aišku, čia tik mano interpretacija

p.s. o kažkaip gal net užsimaniau tokios elektrinės namams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumasha: 15 spalio 2012 - 19:58