Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant :)

QUOTE(EEmama @ 2012 10 21, 12:36)
mociute eglute wow koks grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  paasakiskos idejos  wub.gif
ingeting, man tai grazu kai viskas namuose papuosta, tik jeigu taip padaryciau mane vyras is namu isvarytu su visais papuosimais  doh.gif  lotuliukas.gif

Laimei as visad svajojau apie ispuostus namus, ir mano vyras man labai pritaria. Na tiesa sakant kitaip jis neisivaizduoja Kaledu smile.gif

QUOTE(abajanas123 @ 2012 10 21, 13:58)
tai jus,norvegijoje?

taip, kodel klausiate?
Atsakyti
QUOTE(ingenting @ 2012 10 19, 20:54)
Nuotrauku neturiu is pernai, nes visos prazuvo kartu su kompu... bet siaip mes keiciam uzuolaidas, kadangi visad turim pasteliniu spalvu , pries kaledas keiciam i raudonas... virtuveje irgi keiciu, staltieses visur keiciu i kaledines... bandau siokiu tokiu detaliu,, kaip pvz nykstukai ir t.t.... na tiesiog visokiu smulkmenu, kas atrodo grazu biggrin.gif

Man pradzioj irgi atrode keistai, bet ipratau. Beje radau vistik keleta nuotrauku, bandau ikelt

Nors as ir Lietuvoje, bet man grazu. Pas mus namai taip pat buvo ispuosti, tiesa pasakius, egluciu turejom bent tris. El. girliandom buvo apkabineta visur, kur tik pasikabino ax.gif Buvo ir kitokiu dekoraciju... Bet mano vaikams be proto patiko. Ir ne tik mano vaikams. Pasak mano koleges, pas tave kaip pasakoj, Kaledinej pasakoj, nesinori iseiti. Tai silta ir jauku, primena vaikyste...
Nesivaikau madu ar stiliu, nebuna pas mus dvieju dominuojanciu spalvu, puosiu taip, kad patiktu mano vaikam, na, ir aisku, man paciai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(e-glory @ 2012 10 21, 16:51)
Nors as ir Lietuvoje, bet man grazu. Pas mus namai taip pat buvo ispuosti, tiesa pasakius, egluciu turejom bent tris. El. girliandom buvo apkabineta visur, kur tik pasikabino ax.gif  Buvo ir kitokiu dekoraciju... Bet mano vaikams be proto patiko. Ir ne tik mano vaikams. Pasak mano koleges, pas tave kaip pasakoj, Kaledinej pasakoj, nesinori iseiti. Tai silta ir jauku, primena vaikyste...
Nesivaikau madu ar stiliu, nebuna pas mus dvieju dominuojanciu spalvu, puosiu taip, kad patiktu mano vaikam, na, ir aisku, man paciai blush2.gif

Na as tiesiog galvoju, juk tie papuosimai taip trumpai buna, tik karta per metus ir tik menesi , tai kodel gi neisprotet ir nepaverst namu pasaku salim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingenting @ 2012 10 19, 19:37)

Tiesa sakant nelabai matau kažką labai ypatingo,kas LT nedaroma g.gif
Ir staltieses kalėdines tiesiamos ir dekoracijos ir eglė puošiama ir namai jau ir pas mus girliandomis puošiami.Vat tikėjausi tikrai namų labai daug,daug girliandomis išpuoštų,bet bent iš šių foto nelabai matau.
Mes patys sodybą namą išsipuošėme tikrai daugiau ir eglę puošėme ir lauke ir viduje ir papuošimų buvo tikrai daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 10 21, 19:03)
Tiesa sakant nelabai matau kažką labai ypatingo,kas LT nedaroma  g.gif
Ir staltieses kalėdines tiesiamos ir dekoracijos ir eglė puošiama ir namai jau ir pas mus girliandomis puošiami.Vat tikėjausi tikrai namų labai daug,daug girliandomis išpuoštų,bet bent iš šių foto nelabai matau.
Mes patys sodybą namą išsipuošėme tikrai daugiau ir eglę puošėme ir lauke ir viduje ir papuošimų buvo tikrai daugiau blush2.gif

Cia tik kelios nuotraukos like telefone, kitos dinge. bet pazadu nufotkint namus pries kaledas-pazadu bus panasu i paveiksliukakuri sorceress ikele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingenting @ 2012 10 22, 13:57)
Cia tik kelios nuotraukos like telefone, kitos dinge. bet pazadu nufotkint namus pries kaledas-pazadu bus panasu i paveiksliukakuri  sorceress ikele biggrin.gif

Lauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingenting @ 2012 10 22, 10:57)
Cia tik kelios nuotraukos like telefone, kitos dinge. bet pazadu nufotkint namus pries kaledas-pazadu bus panasu i paveiksliukakuri  sorceress ikele biggrin.gif

Tai kad aš ten jau tokią baisią perkrautą banalybę įkėlus buvau, gal nereikia taip žiauriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 10 23, 16:20)
Tai kad aš ten jau tokią baisią perkrautą banalybę įkėlus buvau, gal nereikia taip žiauriai biggrin.gif

mano kaimynam nepaaiskinsi biggrin.gif kasmet persistengia biggrin.gif
Atsakyti
mano rytas 4u.gif jau galima pradet laukt kaledu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Eik sau, va čia tai jau tikrai Kalėdos beveik ant nosies biggrin.gif Nenoriu dar sniegų, reik tikėtis, kad iki Kalėdų jų ir nebus blush2.gif
Atsakyti
ingenting koks gražus vaizdas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2012 10 24, 15:58)
ingenting  koks gražus vaizdas  wub.gif

Jau nebe toks, dabar viskas visiskai baltair sninga smarkiai smile.gif Svetaineje kabancios lempos ir uz lango krentancios snaiges jau tikrai skelbia apie kaledu artejima. Lapkriti jau visos parduotuves bus pilnos mandarinu ir kalediniu saldainiu, vyno (to silto) ir dekoraciju. O lapkricio gale visi begs i kiemus dekoruotnamo - sita megsta labiausiai vyresni zmones (deje as priklausau prie vyresniu taip iseina biggrin.gif ) , jaunimui neidomu arba tingi, o pagal dekoraciju kieki ant namo galima spresti apie gyventoju amziu biggrin.gif
Atsakyti