Pas mus parduotuvės jau nuo rugsėjo Kalėdiniais reikalais nukrautos, bet su SB stengiamės viso to džiaugsmo vengti bent iki lapkričio, viskam savas laikas

Nu smagu paziuret u juotraukas Su snuegu, bet man Jo nesisnori cia, nes oi Kirk bedu buvo ories pora metu
:
pas mus tas pats
: tai Ta taka Tesco ir kt pardese apeinam, kad vaikams nekiltu klausimu
As pasigirsiu pasinaudojau miciutes eglutes ideja ir mezgu mazas senio kepurytes eglutei
jau 4 turiu tik dar nenufotkinau
Kai nufotkisniu ikelsiu pasirodyti

QUOTE(Sorceress @ 2012 10 24, 15:13)
Pas mus parduotuvės jau nuo rugsėjo Kalėdiniais reikalais nukrautos, bet su SB stengiamės viso to džiaugsmo vengti bent iki lapkričio, viskam savas laikas 

pas mus tas pats

As pasigirsiu pasinaudojau miciutes eglutes ideja ir mezgu mazas senio kepurytes eglutei

O aš tai negaliu, nors ir turiu jau kelias dovanėles Kalėdoms, bet kol nepraeis lapkritis ramia dūšia negalėsiu ruoštis. Lapkritį 5 gimtadieniai. 2 iš jų jubiliejiniai (būtinai reikės pasveikinti) 2 vaikai (irgi reikia nepamiršti) tai tik vieną bus galima atkišti su gėlytėm. taigi kai tiek išlaidų dar laukia negali dar Kalėdoms ruoštis, nors jau nusižiūrėjau kur gauti gražaus permatomo popieriaus.
Apsimelavau. Prisiminiau kad pirkau 5 angeliukus po 35 ct. dovanų pakavimui pagražinti.
Apsimelavau. Prisiminiau kad pirkau 5 angeliukus po 35 ct. dovanų pakavimui pagražinti.

Pas mus šiandien snigo !

Pas mus sniego priversta iki liemens
Jau nusipirkom keleta ''sviecianciu sniuru'' lauko puosybai. Labai pigiai radom tai stverem 2 po 10metru.
Dar nusipirkau svieciancia eglute, tokia ale kaip imitacija kad padaryta is ledo.

Jau nusipirkom keleta ''sviecianciu sniuru'' lauko puosybai. Labai pigiai radom tai stverem 2 po 10metru.
Dar nusipirkau svieciancia eglute, tokia ale kaip imitacija kad padaryta is ledo.

Na va, uz lango jau balta, jau ir žiema tikresne atrodo ir šventes labiau jaučiasi :-)
Labas... as irgi laukiau kaledu o kai pasnigo visai laukiu. Dabar man net kvepia lauke
Dar tik spalis bet labai dziaugiuosi sniegu, daug geresne nuotaika nei praeitais metais buvo laukiant kaledu

QUOTE(nimba @ 2012 10 28, 12:35)
Labas... as irgi laukiau kaledu o kai pasnigo visai laukiu. Dabar man net kvepia lauke
Dar tik spalis bet labai dziaugiuosi sniegu, daug geresne nuotaika nei praeitais metais buvo laukiant kaledu 

Pritariu. Praeitais metais net per Kalėdas nebuvo tokios kalėdinės nuotaikos, kokia yra dabar:D

Uch merginos Jums bent kiek pasiseke matet bent jau kiek to sniegelio... O pas mus visad jo pritruksta. Klaipediete esu tai cia jei anksti tai mazai arba isvis nera sniego. Preitais metais tik sausio viduri normaliai sniego buvo nu ta prasme tokio kuris tik nukritus neistirptu.
Skaitau ir "pavydas bamba grauzia".

nu kas del sniego tai man jos ti perkias ir pirma kaledu diena reikia
man kaledine nuotaika ir ne jo gera
nu va ikelsiu pasirodyti ka as jau pasidariau kaledom
kaip sakiau ideja mociutes eglutes

nu va ikelsiu pasirodyti ka as jau pasidariau kaledom

kaip sakiau ideja mociutes eglutes

EEmama super kepurytės
O aš valgiau šiandien mandarinus, ir tas kvapas mmm

O aš valgiau šiandien mandarinus, ir tas kvapas mmm