Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant :)

QUOTE(ataka26 @ 2012 11 05, 19:28)
Sorceress na nezinau nezinau  g.gif  man Kucios didesne svente uz Kaledas, gal mano toks auklejimas. Bet man ta vakara susest su seima prie bendro stalo yra pats didziausias malonumas.

drinks_cheers.gif
man irgi labiau patinka
be to, mes ir per kucias dovanas lupam (per kaledas atsilupam tik tas dovanas kurios liko namuose, nes vis dar kuciu svesti vaziuojam pas kurio nors mama)
Atsakyti
QUOTE(four. @ 2012 11 05, 18:37)
o visada iš ebay prekės atkeliauja? Norėčiau užsisakyt, bet bijau, kad taip ir neatkeliaus prekės iki manęs.  g.gif

iš kokių 300-400 pirkimų, gal koks 10-15 prekių neatkeliavo. bet visus kartus atgavau pinigus. gera ten sistema padaryta, dėl pinigų grąžinimo

QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2012 11 05, 22:09)
Na nežinau, mes per Kūčias nesibėdavojame  g.gif  biggrin.gif

mes per kūčias irgi nesibėdavojam. linksma būna. keičiamės dovanomis (iš anksto traukiam lapukus kas kam perka).
kadangi vaikai maži, tai ateina Kalėdų senelis (persirengęs 17 metis sūnėnas). dainuojam "Tyli naktis" ir pan. (mano mama muzikos mokytoja groja pianinu, o ir visa šeima daininga) kai pakūčiavojam, sutvarkom stalą, einam prie centrinės aikštės esančios eglutės (tėvai gyvena nedideliame miestelyje, centre, prie aikštės). ir jei yra sniego visada išsivoliojam sniege biggrin.gif
kūčios būna be jokių maldų, nes tėvas ateistas, o mes visi nepraktikuojantys katalikai.
Kalėdų rytą dovanos būna padėtos nuo tėvų anūkams, vaikasm, žentams ir marčioms. simboliškos, nes rimtesnes dovanėles jau buvom apsikeitę per kūčias.

bet linksmai būna tik pas mano tėvus. kitokie santykiai, šilti, atviri. pas uošvius būna ramios kūčios, kitoks ten bendravimas. ne tokie atviri. ten jau būna su maldom ir pan.

esam sutarę, kad vienas Kūčias švenčiam pas vienus tėvas, Vėlykas pas kitus. o kitais metais apsikeičiam
kadangi tarp tėvų atstumas nemažas (beveik 300 km), tai per vieną dieną visų nesigauna aplankyti
Atsakyti
Ingeting, kad neamerikoniška čia ta tradicija, tie patys amerikiečiai tvarkingai dovanas lupa Kalėdų išvakarėse. Man atrodo, kad dovanų atidarymas visiškai priklauso nuo šeimos pasirinkimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 11 06, 12:32)
Ingeting, kad neamerikoniška čia ta tradicija, tie patys amerikiečiai tvarkingai dovanas lupa Kalėdų išvakarėse. Man atrodo, kad dovanų atidarymas visiškai priklauso nuo šeimos pasirinkimo smile.gif

Nu kad amerikonai lupa ryte smile.gif daugelis bent jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingenting @ 2012 11 06, 12:08)
Nu kad amerikonai lupa ryte smile.gif  daugelis bent jau smile.gif

Pažįstu n amerikonų, kurie ryte nelupa, lygiai tiek pat NEamerikonų, kurie ryte biggrin.gif Kaip jau minėjau, priklauso nuo šeimos, ne nuo valstybės.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 11 06, 13:20)
Pažįstu n amerikonų, kurie ryte nelupa, lygiai tiek pat NEamerikonų, kurie ryte biggrin.gif Kaip jau minėjau, priklauso nuo šeimos, ne nuo valstybės.

Nematau prasmes gincytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingenting @ 2012 11 06, 12:33)
Nematau prasmes gincytis smile.gif

Tai kad nieks nesiginčyja, nėra dėl ko ginčytis doh.gif
Atsakyti
Jau pilni prekybos centrai kaledu atributikos,cia nesenai dar buvo velyniu zvakes,cia jau kelediniai zaisliukai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 06 lapkričio 2012 - 17:06
O tai negerai čia, ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2012 11 06, 17:11)
O tai negerai čia, ar kaip? g.gif

g.gif gal turejo omenyje, kad labai greitai viska pakeite.
Atsakyti
Tai jų toks darbas greitai greitai viska pakeisti. Eičiau savaitgali apsidairyti ale isivaizduoju, kad mano dukrai kils milijonai klausimu. Vienas iš jų bus: O kodėl mes dar nepuošiame eglutės?
Atsakyti
As ta ir turejau omeny kad per greitai,poto gaunas vaikams labai ilgas laukimas ax.gif
Atsakyti