Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant :)

QUOTE(ataka26 @ 2012 11 15, 10:58)
man ten eiti negalima, amzinai prisiperku ko rekia ir nereikia  lotuliukas.gif bet paziuret segtuku nueisiu, kur nors sumastysiu pritaikyti  g.gif

nugi viską nusiaubsi visur, tavęs tikrai niekur negalima įleist, kiekvienoj temoj vis pasigauni ką nusipirkt, palik ir kitiems ką nors lotuliukas.gif (juokauju aišku)
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2012 11 15, 09:36)
nugi viską nusiaubsi visur, tavęs tikrai niekur negalima įleist, kiekvienoj temoj vis pasigauni ką nusipirkt, palik ir kitiems ką nors  lotuliukas.gif  (juokauju aišku)

as Kaledu mianiake lotuliukas.gif as is tu zmoniu tipo kuriam gera pirkti kitam dovanas ir dovanoti, kurti emocija smile.gif ir uz tai man uztenka tik aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 15, 06:48)
noreciau ir as atvirutes isiuntineti zmonems kurie ne LT , as tik masciau padaryti atvirytes su mno ir mano vyro Kaledine foto  biggrin.gif

Oi, nepatinka man toke atvirukai blush2.gif Kažkoks narcicizmas. Lygiai taip pat nesuprantu vestuvinių kvietimų su jaunųjų nuotraukom ir t.t., kalendorių ir pan. Geriau į atvirutę įmesti atspausdintą nuotraukėlę, nei kad save afišuoti kaip pagrindinį vaidelį. Bet čia mano subjektyvi nuomonė, žinau, kad dalykas populiarus ir daug kam patinka smile.gif
Atsakyti
nežinočiau kur tokią "atvirutę" dėti blush2.gif nei išmesti, nes ten foto, nei pasilikti g.gif tokios foto-atvirutės nebent seneliams su anūkėlių atvaizdu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 11 15, 13:23)
nežinočiau kur tokią "atvirutę" dėti  blush2.gif nei išmesti, nes ten foto, nei pasilikti  g.gif

Va būtent.
tokios foto-atvirutės nebent seneliams su anūkėlių atvaizdu  ax.gif

Kad, man atrodo, seneliams geriau normalią nuotrauką geriau padovanot negu atvirutės formatu, tai bent į albumą ar rėmelius įsidės.
Atsakyti
mano mamai viskas gerai, kad tik anūkas nors vienas būtų biggrin.gif net žurnalai tinka su jų foto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 11 15, 15:23)
nežinočiau kur tokią "atvirutę" dėti  blush2.gif nei išmesti, nes ten foto, nei pasilikti  g.gif tokios foto-atvirutės nebent seneliams su anūkėlių atvaizdu  ax.gif

o tai parasta atvirute ismetat ar pasiliekat? g.gif

jeigu pasiliekat, tai ir nuotraukine atvirute galit pasideti prie visu atviruciu, o jeigu ismetat, tai tada tyliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2012 11 16, 10:26)
o tai parasta atvirute ismetat ar pasiliekat?  g.gif

jeigu pasiliekat, tai ir nuotraukine atvirute galit pasideti prie visu atviruciu, o jeigu ismetat, tai tada tyliu  unsure.gif

biggrin.gif pritriu tavo nuomoniai, jai zmonems kyla toks idomus klausimas biggrin.gif

Tokias atvirutes siustumem tik tikrai artimiems zmonems, kuriems sitas klausimas nemanau kad iskiltu biggrin.gif
Atsakyti
tikrai nekaupiu 15 metų atviručių schmoll.gif nežinau kokią dėžę turėčiau turėti doh.gif čia tas pats kad dabar sms sveikinimų žinutes saugočiausi į atskirą laikmeną unsure.gif

o vat foto atvirutė man ne prie širdies, tikrai nenorėčiau tokios gauti schmoll.gif nebent senatvėj, kai anūkai siųs biggrin.gif tada gal ir atsiras noras viską kaupti kaupti kaupti biggrin.gif
Atsakyti
kiekvienas turim savo vertybes smile.gif jus vienas as kitas smile.gif manau beprasminska diskutuoti butu smile.gif
Atsakyti
parduotuvinė atvirutė su banaliu internetiniu sveikinimu man ne vertybė schmoll.gif bet kaip ir sakei, kiekvienam savo mirksiukas.gif
Va papročiai, prietarai, tradicijos, kurios eina iš kartos į kartą, šeimų simbolika yra vertybė.
Atsakyti
lango ar eglutes papuosimui wub.gif
user posted image
Atsakyti