Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant :)

QUOTE(rimma @ 2012 11 16, 11:22)

labai grazus, turetu buti nelabai sunku pasidaryti smile.gif
Atsakyti
popierinės
user posted image
manau galima ir iš standesnės medžiagos padaryti g.gif

dar radau tokius žaisliukus, bet nelabai supratau, kaip jie išsiverčia g.gif

ir man dar toks patiko bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 11 16, 11:57)
tikrai nekaupiu 15 metų atviručių  schmoll.gif nežinau kokią dėžę turėčiau turėti  doh.gif čia tas pats kad dabar sms sveikinimų žinutes saugočiausi į atskirą laikmeną  unsure.gif

o vat foto atvirutė man ne prie širdies, tikrai nenorėčiau tokios gauti  schmoll.gif nebent senatvėj, kai anūkai siųs  biggrin.gif tada gal ir atsiras noras viską kaupti kaupti kaupti biggrin.gif

kiekvienam savo irnesakyk.gif
Atsakyti
Na man asmeniskai,tai labai grazu tiek atvirutes su seimos foto,tiek kalendoriai,tiek siaip paprastos parduotuvines biggrin.gif Neismeciau nei vienos per visa savo gyvenima gautos atvirutes.Kaupiu ir Kaledines ,ir gimtadienines,ir vestuvines,ir Valentino dienos(cia dar nuo mokyklos laiku,kai siuntinedavom vieni kitiems),bet kad jos daug vietos uzima tikrai nepasakyciau schmoll.gif o kaip prisiminimas labai malonus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 16, 12:39)
labai grazus, turetu buti nelabai sunku pasidaryti  smile.gif

tikrai nesunku, iskart pavyko smile.gif o atrodo tikrai neblogai wub.gif
Atsakyti
Gražių dekoracijų pridėjote, reiks gal ka pabandyti pasidaryti. Prakalbote apie atvirutes, man jas malonu visada gauti visomis progomis. Bet kuo toliau tuo rečiau jas rašo. Kadangi pati mėgstu siuvinėti tai jau pora metų pati darau atvirukus. Pernai tik pora tebuvo skirta kelioms dragėms. Vienas jų:
user posted image
Šiemet bus daugiau. mamai, močiutei, uošvienei, švogerkoms. O kaip kas norės tas taip tegudtaro (meta lauk ar pasilieka) nes aš malonuma jaučiu būtent gamybos procese.
Šių metų atvirutės dar tik procese (mėlyna nepabaigta)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2012 11 16, 19:07)
Šiemet bus daugiau. mamai, močiutei, uošvienei, švogerkoms. O kaip kas norės tas taip tegudtaro (meta lauk ar pasilieka) nes aš malonuma jaučiu būtent gamybos procese.

Nuostabu thumbup.gif Labai mieli atvirukai wub.gif Kai kuriais metais gal ir aš susikaupsiu tokiam darbui blush2.gif
Atsakyti
As vietoj atviruciu va ka darau, patiks gales laikyt, dariau su meile, jei sudeliakai tegul meta lauk lotuliukas.gif

user posted image]
Atsakyti
pernai siuvinėjau žiurstus, pas mama dar tebėra, pas kitų nepatikrinau. biggrin.gif
Atsakyti
patikrink patikrink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2012 11 17, 00:23)

Kaip gražu thumbup.gif O, kad aš taip mokėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Kaspinėlis :] nu ner sunku, siula kaip as sakau reikia tik moket i adata iver4t ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti