Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant :)

JAMAM nesisvaisciau tik arbatu ir kavu papirkau biggrin.gif Jyske tik smulkmes biggrin.gif o daba papirksiu pagrindines dekoracijas, esu jau senokau nuziurejusi bigsmile.gif
uhuuu naujas puslapis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataka26: 29 lapkričio 2012 - 20:53
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 29, 20:53)
JAMAM nesisvaisciau tik arbatu ir kavu papirkau  biggrin.gif  Jyske tik smulkmes  biggrin.gif  o daba papirksiu pagrindines dekoracijas, esu jau senokau nuziurejusi  bigsmile.gif
uhuuu naujas puslapis  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Na mano miestelyje nei JAMAM nei JYSK nėra,tai va tokie išpardavimai gelbsti.Praeitą savaitę norfoj žaislams buvo 40% nuolaida,tai nupirkau keletą,dabar lauksiu kol Maxima akcija skelbs žaislams ax.gif O dekoracijų labai nesu užsibrėžus prisipirkt,tai tik šiaip nueisiu akis paganyt biggrin.gif
Atsakyti
Man jau reikia dekoracijas atnaujinti smile.gif siemet dar biski papildomai puosiu tai reikia truputeli griliandu smile.gif o draugu vaikams turbut jau rugseji zaislu nupirkau, kai buvo Norfoje ispardavimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 29, 21:35)
as ir viena minusa pajutau to sniego, ikart kojas suslapau , supratau kad reikia jau avalyne keisti smile.gif

Turim mes croksus tokiem oram, bet va kaip tycia isskalbiau. Ir dar turim pasikeitimui pilnai odinukus su naturaliu kailiu, bet jie palikti pas mama doh.gif

O kad butu i tema ax.gif Dar vienas budas egluciu-dekoraciju darymui
user posted image
Atsakyti
Super eglutes atrodo thumbup.gif graziau negu su siulais smile.gif

Va va as ir sian apie croksus pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2012 11 29, 22:46)
Super eglutes atrodo  thumbup.gif  graziau negu su siulais smile.gif
---
Va va as ir sian apie croksus pagalvojau  biggrin.gif

Man ir si graziau atrodo. Jauciu bandysiu tokia sukurt ax.gif
---
Croksus isbandem praeita ziema. Ir as is vaikas. likau labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
Oj pas mane dabar laimes pilnos kelnes. Gi pas mus Klaipedoj pirmasis sniegutis katik iskrito! Jezus zinokit kaip mazas vaikas. Nors sniegas slapias ir gal net iki ryt jau bus istirpes savaitgaliams dar sniegelio prognozuoja buti. thumbup.gif
Kaip tik ziurejau "Vienas namuose" antraja dali, kai pazvelgiau pro langa ir pamaciau kaip krenta pirmasis sniegelis. Tobula. wub.gif
Dabar daaaar labiau laukiu Kaledu. newyear.gif
Atsakyti
aš nusprendžiau, kad šiemet blizgučių ant eglutės nedėsiu schmoll.gif nu juodai užkniso ir nesąmoningai jau atrodo biggrin.gif noriu karoliukų wub.gif tai jaučiu plauksiu kaip gulbė į Norfą rolleyes.gif

aš bandau eglutę iš siūlų, tik reikia karštų klijų nusipirkti (matytumėt, kokios vyro akys buvo, kai pasakiau, kad važiuosiu į senukus karštų klijų lotuliukas.gif ) ir gražių blizgančių šarkinių kamuoliukų prilipinti rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=vilmux0520,2012 11 29, 21:14[/quote]
Eglutes superines, bet is kur gaut to tinklelio niekur neteko tokio matyti. O tas popieriaus pagrindas isimamas? Ir kaip jusu manymu tvirtinasi lemputes? Sory uz kvailokus klausimus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 30 lapkričio 2012 - 00:06
tinklelį tai rasi statybos parduotuvėje (senukai, moki-veži), tik nzn ar žalių yra g.gif asmeniškai aš mačiau tik baltus, pilkus ir oranžinius
Atsakyti
pas mus sian dar ziemos liekanos matosi, bet vat masinos ledu padenktos doh.gif
Atsakyti
[quote=Aprile,2012 11 30, 00:00]
[quote=vilmux0520,2012 11 29, 21:14[/quote]
Eglutes superines, bet is kur gaut to tinklelio niekur neteko tokio matyti. O tas popieriaus pagrindas isimamas? Ir kaip jusu manymu tvirtinasi lemputes? Sory uz kvailokus klausimus blush2.gif
[/quote]
maišų tinklinių manrods žalių būna bigsmile.gif
Atsakyti