Spaudžiam
QUOTE(Sorceress @ 2012 12 01, 19:46)
John lewis daug kas brangiau, manau kazka panasaus galima ir kitur rast
QUOTE(bim-bam @ 2012 12 01, 19:13)
Šiemet vistiek naujos nepirksim, tik tiek kad John Lewis mėgstama parduotuvė, tai ten ir į egles pavėpsojom
QUOTE(Sorceress @ 2012 12 01, 19:46)
As tai vakar jau sventines zvakides istraukiau
Atsikeliu šiandien, pašalę, truputi sniego pabarstyta, gera sekmadieninė nuotaika. (tikiuosi niekas jos nesugadins)
Vakar Norfoje radau tokių žaisliukų kurie man priminė vaikystės Kalėdas, grybukai, seniukai. Kažkaip tie burbulai pabode jau,
Vakar Norfoje radau tokių žaisliukų kurie man priminė vaikystės Kalėdas, grybukai, seniukai. Kažkaip tie burbulai pabode jau,
sveikutės,
aš ir vakar nusprendžiau, kad vaikams eglutę reikia puošti vaikiškais žaisliukais- ta prasme, tomis įvairiomis figūrėlėmis... o tie burbukai- labiua sutiekia solidų vaizdą...
aš ir vakar nusprendžiau, kad vaikams eglutę reikia puošti vaikiškais žaisliukais- ta prasme, tomis įvairiomis figūrėlėmis... o tie burbukai- labiua sutiekia solidų vaizdą...
Na adventas jau prasidėjo pradėjome ir mes po truputi ruoštis ir dėliotis mintis,bei nusiteikti puošimui.
Pasidarėme advento vainiką,advento kalendorių,ryt ateina parapijos kunigėlis su vaikais pabendrauti ir apie adventą pakalbėti
Papildyta:
jaukiai
Papildyta:
o kaip vaikai paima tuos maišelius
juk taip aukštai pakabinti
Pasidarėme advento vainiką,advento kalendorių,ryt ateina parapijos kunigėlis su vaikais pabendrauti ir apie adventą pakalbėti
Papildyta:
QUOTE(bim-bam @ 2012 12 02, 10:15)
jaukiai
Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2012 12 01, 19:38)
o kaip vaikai paima tuos maišelius
Visa popietę klausau dainų apie žiemą ir Kalėdas. Bet vistiek nerialiausia man Valinskienės - dieviška žiema.
QUOTE(sidrulka @ 2012 12 02, 09:10)
sveikutės,
Vakar su SB kaip tik šita tema apie žaisliukus kalbėjom. Vaikų neturim, bet vien prie burbulų neprisirišam, turim ir kojinaičių, raktų, sniego senių ir dar visokio bieso, tokios eglutės man daug šilčiau ir įdomiau atrodo nei vien burbulinės, jos man ne solidumą, o darbo vietas primena
Eglę vakar pabaigiau puošti 3:30 ryte ir vistiek 100% nesu patenkinta
Sorceress na tai dabar pasirodyk kaip papuošei
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2012 12 02, 14:51)
Pažadu pasirodyt iškart, kai prisiuošiu nufotografuot, nes nuotraukos niekad labai geros nesigauna dėl to, kad eglė labai didelė, o kambarys mažokas, tai niekad į kadrą normaliai netelpa