QUOTE(vasarema @ 2013 01 23, 09:41)
Pas mus moliūgai gerai susiuvalgo tokiam apkepe: skardą patepu trupūtį sviestu, iškloju apie1 cm moliūgo gabaliukais, ant jų kokią nors mėsytę (išpjovą, karbonadą, kumpį, truputį pamuštą), ant jų svogūno, sumaišyto su šaukštu majonezo, storą sluoksnį. Pašaunu į orkaitę, vėliau užberiu sūrio. Neturiu konkretaus recepto, improvizuoju su prieskoniais, mums patinka įdėti šaldytų pomidoriukų, paprikos.
Dar paprasta bulvių košė su moliūgu skanu ir, žinoma, trinta moliūgų sriuba.
Skanaus

Ačiū...
Ačiū ir už kitas skanias idėjas
QUOTE(saintlina @ 2013 01 23, 10:57)
bent jau aš nei mirkiau, nei dengiau, nei skabiau. Pasėjau tiesiai į dirvą ir tiek.
Nuskabyt papildomas užuomazgas reik, jei norit, kad moliūgai didesni užaugtų. Kuo daugiau moliūgų ant vieno augalo, tuo jie smulkesni.
Bet aš nieko neskabiau. Kad jie pas mane natūraliai susireguliavo.

aš turėjau 20 daigų , susodinau pievoj , į duobes dėjau perpuvusio mulčo...ir apmulčiavau visus , vieną ar du kartus laisčiau išrūgusiu mėšlu...ir nieko neskabiau , nes ten pasidarė džiunglės ,per kurias praeiti buvo neįmanoma...