QUOTE(yerena @ 2013 01 10, 20:38)
Svarbiausia gero sandėliavimo sąlyga- sunokęs, gerai padžiovintas, kieta odele ir sumedėjusiu koteliu moliūgas.
Man beveik visada moliūgai pradeda gesti nuo kotelio. Ką daryti, kad jis sumedėtų?
QUOTE(@asta @ 2013 01 11, 11:52)
Kelinti metai sodinu moliūgus Marina di Chioggia.Parsisunčiau sėklas iš čia ir kasmet jų pasilieku. Patys skaniausi kada nors valgyti moliūgai. Užauga bent pas mane iki kokių 3 kg. Miltingi.Vienas ir dabar laukia kada bus prapjautas. 

Reiks pabandyti, nes ieškau nedidelių skanių moliūgų. Nes jei prapjaunu didelį, tai pusę išmetam, nes nespėjam suvalgyt.
Papildyta:
QUOTE(Regila @ 2013 01 11, 08:48)
Man Olga patiko.Šiemet užaugo iki 9kg svorio. Ir sėklos be luobelės-tik imk ir valgyk. O kažkuri minėjo, kad neskanus pats moliūgas..bet man tai neblogas. Viriau pertrintą sriubą, į guliašą. Mamai daviau sultims, laiptinėj 2 kaimynėm daviau..taip ir įveikėm..
Auginti jį tikrai verta. Maniškis ne pašarinis..o jei ir toks, tai man vis tiek patiko.
Auginti jį tikrai verta. Maniškis ne pašarinis..o jei ir toks, tai man vis tiek patiko.
O verta auginti tik dėl sėklų? Jų pakankamai daug?
Papildyta:
Vietnamietiškas tai super
