Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(*Inga:) @ 2013 01 08, 13:32)
Bandysiu šiemet vieną arbūzą šiltnamy ant šiaudų po pomidorais paleist. Lauke ir man šnipštas gavos, bet bandysiu šiemet vel. Nepasiduokim cool.gif

o aš atvirkščiai, bandysiu šiais metais lauke. nepasiduosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2013 01 08, 12:32)
Bandysiu šiemet vieną arbūzą šiltnamy ant šiaudų po pomidorais paleist.

aš pernai vieną po pomidorais buvau paleidus. Apkėtojo pusę šiltnamio, o derliaus tik vienas arbūzas tebuvo. Tiesa, didelis smile.gif Aš šiltnamy daugiau neauginsiu. auke kur kas geriau man sekasi su jais.
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 01 08, 12:12)
Aš sveriu 49 kg, kukulis apie 50 (dabar pora kg mažiau), azijatka apie 55 kg ir į viršų, ale susitariam  biggrin.gif

gaila siltnamio tokiems monstrams biggrin.gif beto selekcininkas bent jau sniegius tai ne tam ruose
Atsakyti
as siltnamyje palnuoju 2 rusiu is estu kazka siunciuosi pabandyti pasodinti, o sniegius tai lauke

gal kas bandiet Lietuvoje auginti?
http://www.seemnemaa...ex.php?GID=2182
http://www.seemnemaa...ex.php?GID=8873
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 08 sausio 2013 - 15:43
Merginos, gal žinot kur seifams išpardavimas? Ir dar tokia paslauga nebrangi, kur duodi raktą nuo seifo ir be gegužės neatiduoda?
Oj niežti pirščiukai, jau rimtai galvoju, kur sėklas užrakint g.gif
Pernai sėjau arbūzus vėliau nei patyrusios meistrės, sakiau šiemet sėsiu anksčiau, blin neužsirašiau datos apie gegužės vidurį, tai merginos patarė sėt anksčiau.

Dar moliūgėlių Yarenos patarimais vadovaudamasi naujų papirkau. Vat jei ne tos birželio pradžios šalnos, tai visos arbūziokus valgytume thumbup.gif
Moliūgai mano didieji namuose pradėjo gesti. Labai staigiai ir vienos rūšies. Mažuliukai dar guli, skonio išsausėję, bet labai saldūs.
Moliūgienė nebesusivalgo, tik salotoms tarkuoti sueina. Guli nesuvalgytų apvaliųjų krūva, bet rankelė vis tiek naujas sėklas kilnoja, o kas bus kai rimtas pavasaris ateis?
Atsakyti
Kas dėl seifo-atvežkit raktą ar sėklas-galėsiu palaikyt iki sodinimo..
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 01 08, 12:52)
o aš atvirkščiai, bandysiu šiais metais lauke. nepasiduosiu   biggrin.gif

Tai aš irgi lauke, tik vieną žadu paleist į šiltnamį ax.gif Prirašau, kad pati tik suprantu biggrin.gif

O Regila kaip visada, padės visais atvejais , net suteiks saugojimo paslaugas reikalui esant lotuliukas.gif
Papildyta:

Musque de Provence- muskatinis, riešutinis, ilgai išsilaikantis vaisius, svoris ~7 kg, vidus tamsiai oranžinis, odelė „padengta“ vašku, sultingas, saldokas, kvapnus vidus, auginsiu dar. Nuotraukos neturiu...atrodo taip- foto skolinta iš čia- http://www.organicfo...hings-pumpkin/:
user posted image

Nu va, nuotrauką ir aprašymą pasiskolint išėjo ax.gif
Mano šiemet tokie užaugo. Nu superiniai moliūgai, pilnai atitinka aprašymą. Tik kai namo iš laukų parsivežiau buvo tamsiai žali, tik prieš kokį porą savaičių išlikę gelst pradėjo. Neišsausėjo, skanūs, nedideli, vienu žodžiu man tas pats thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Inga:): 09 sausio 2013 - 11:52
QUOTE(*Inga:) @ 2013 01 09, 11:49)

Musque de Provence- muskatinis, riešutinis, ilgai išsilaikantis vaisius, svoris ~7 kg, vidus tamsiai oranžinis, odelė „padengta“ vašku, sultingas, saldokas, kvapnus vidus, auginsiu dar.

Koooks grazus bigsmile.gif Sugundet biggrin.gif Seklu yra parduotuvese, ar siuntetes?
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2013 01 09, 11:55)
Koooks grazus  bigsmile.gif Sugundet  biggrin.gif Seklu yra parduotuvese, ar siuntetes?

Neatsimenu, bet tikrai yra pas mus pirkt, kažkur kažkada mačiau g.gif
Atsakyti
Sveikos. Norejau paklaust gal kuri turit Sniegiu sekleliu pasidalinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2013 01 09, 12:49)
Papildyta:

Musque de Provence- muskatinis, riešutinis, ilgai išsilaikantis vaisius, svoris ~7 kg, vidus tamsiai oranžinis, odelė „padengta“ vašku, sultingas, saldokas, kvapnus vidus, auginsiu dar. Nuotraukos neturiu...

Mano šiemet tokie užaugo. Nu superiniai moliūgai, pilnai atitinka aprašymą. Tik kai namo iš laukų parsivežiau buvo tamsiai žali, tik prieš kokį porą savaičių išlikę gelst pradėjo. Neišsausėjo, skanūs, nedideli, vienu žodžiu man tas pats  thumbup.gif

Beveik visi muskatiniai pirmiausia būna tamsiai žali, net juodi, su laiku šviesėja ir tampa oranžinės spalvos, minkštimas tamsiai oranžinės spalvos, kai kurie kvepia melionais, būna saldoki, odelė padengta vaško sluoksniu ar net "miltais", visas paviršius tampa balkšvas, bet prisilietus tas baltas apsauginis sluoksnis nusitrina. Pailiustravimui:
user posted image user posted image
user posted image user posted image

QUOTE(j.ole @ 2013 01 09, 12:55)
Koooks grazus  bigsmile.gif Sugundet  biggrin.gif Seklu yra parduotuvese, ar siuntetes?

Yra pirkti- ir normaliose ir internetinėse parduotuvėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yerena: 09 sausio 2013 - 16:14
Akurat tokius vos ne juodus parsivežiau, galvojau, kad rūšį sumašiau, nes tokiam juoduliu pagelst be šansų. Nu bet pagelto biggrin.gif
Atsakyti