QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 18, 13:59)
laba visoms
janneta, tau toli nuo Rietavo? turguj seile varvinau i sunis, nors pirkom puseles ir uosvei vistas

...labai laukiu pavasario, tversim tvora, tada ir voljerui vieta padarysim, lieka tik per ziema del veisles nutart

gal kas pasiulymu turit? ieskom gero, vaikus mylincio, nepykstancio ant ju uz isdaigas suns, nelabai mazycio, siltu kailiu
as negaleciau nuslyst i kaire....juolab mano MB turi tokios patirties is 1-osios....

...tikiu, kad ir jam sventa....na o jeigu kas nors suvedzios kada isgerusi

tai tegu sau pasilieka ta nuodeme, jokio noro neturiu isklausyt, nes tada tiesiog privaleciau priimt sprendima, kurio visai nenoriu priimt, o susitaikyt su ta mintim irgi neiseitu, nes tipo butu pazeminimas
esu pagavus meluojant savo 1-aji, ir to uzteko - per laika tas nepasitikejimas davede iki skyrybu
laikausi principo - jeigu reikia meluot, rinkis kita partneri, kuris supras viska be melo
Jergutėliau kaip tu čia gerai parašei, aš lygiai tokios pat nuomonės,maniškis irgi yra nukentėjęs dėl neištikimybės ir manau man to irgi neatleistų, ir minčių man net nekyla kad galėčiau su kitu...koks tada gyvenimas, kaip reikia paskui kartu miegoti po viso šito

Vienu žodžiu, manau kiek žmonių tiek nuomonių
Man iki Rietavo 100kl.kaip ir iki Klaipėdos
Papildyta:
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 18, 15:03)
Tikrai ne pas tave viena -maniskiai baisus keistuoliai
Laukiu kol vaikas padarys pamokas vaziuosiu spaudima pasimatuot,kazko sirdele makaluojasi,siandien mieste vos neisgriuvau ,nes sirdis permust pradejo ,ausyse zyzti ,o paskui tarsi sustojo sirdis ...parbegau namo atsiguliau -pabudau vel nuo to paties ...kas per velnias darosi...O dar vyro brolio zmona -kazkokia snargle ,nesubrendele blondiniu blondine sunervino..sake musu firma i teisma paduos ,kad veluojam ismoket atlyginima (savaite),iskoliojo vyra telefonu ...o kas tai stervai masina dovanojo ,kad turetu su kuo vyrelis ja ponia veziot

neturejo ka valgyt kai is tikro S...juos istraukem ...o matai pasijuto pasaulio bambom ..tai vyras ipykes sake atleis is darbo broli -situacija baisi ,kai gimines pykstasi ,bet maniskis labai ramus zmogus ir gerietis ,bet sake uzteks lipt ant galvos
Raminkis mamuk, nesinervuok tau gi negalima, tegul vyras tvarkosi tuos reikalus o tu ilsėkis ir augink pilvuką
Papildyta:
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 18, 14:51)
Na, vis dar turiu vilties

Tikiuosi, kad viskas pasisuks i geraja puse
Kol kas, nusiraminau ir vel stengiuosi sypsotis ir nebesiparinti
Galvojau, kad cia mane tokie vieni tevai
Man atrodo kad viskas bus gerai