Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(Giedre.vs @ 2012 09 17, 22:31)
O manęs kažkaip neištikimybė niekada negąsdino lotuliukas.gif Netoleruočiau jei tai būtų gyvenimo būdas. Bet manau, kad per gyvenimą visaip gali būti tiek iš jo tiek iš mano pusės. Ir jau buvę. Nėra jokios garantijos, kad visą gyvenimą abu būsim ištikimi vienas kitam. Aš tai ištekėjau niolikos blush2.gif Tai ką iki smerties su tuo pačiu? lotuliukas.gif

Šitas supratimas ateina su amžium lotuliukas.gif
Kol jauna buvau, bučiau sakius, kad niekada neištikimybės neatleisčiau.
Dabar nesu tokia kategoriška, aišku, dar priklausytų nuo aplinkybių.
Aišku, geriau jau to nebūtų ir nereiktų spręsti atleisti, neatleisti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

apie ilgesi, as turbut visada ilgesiuos, pradedant prabudimu ryte, nes niekas neparazina atnesdamas kavos puodeli ir pusrycius i lova verysad.gif baigiand diena namuose, kai reikia kazka padaryti ir turi kreiptis pagalbos i kitus, o seniau uzteko vos SB uzsiminti ir baigiant vakarais atsigulus i lova nera kas apsikabina, prisiglaudzia verysad.gif
ziauriai truksta zmogaus artumo, tiesiog edejimo apsikabinus, juokinga bet truksta netgi tu kvailu ir vaikisku barniu blush2.gif
ir manau tai naturalu, juk zmogus gyva butybe ir jam reikia zmogaus artumo...
kas liecia neistikimybe, tai gal naivu bet niekad nekilo itarimu, as pasitikiu SB, jis zino mano nuomone siuo klausimu, o as jo ir tai leidzia gyventi ramiai nebijant. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 09 17, 22:31)
O manęs kažkaip neištikimybė niekada negąsdino lotuliukas.gif Netoleruočiau jei tai būtų gyvenimo būdas. Bet manau, kad per gyvenimą visaip gali būti tiek iš jo tiek iš mano pusės. Ir jau buvę. Nėra jokios garantijos, kad visą gyvenimą abu būsim ištikimi vienas kitam. Aš tai ištekėjau niolikos blush2.gif Tai ką iki smerties su tuo pačiu? lotuliukas.gif

Niu tu padūkus moteriškė lotuliukas.gif Gal kai aš ištekėsiu irgi pakeisiu požiūrį lotuliukas.gif
Sveikos gyvos 4u.gif
Sėdžiu darbe, ką čia sėdžiu greičiau tik dabar prisėdau obuolio pagraužt nes darbų milijonas doh.gif Ryt mano brangiausias jau išvažiuoja, blyn kaip gaila negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 09 18, 11:35)
Niu tu padūkus moteriškė lotuliukas.gif Gal kai aš ištekėsiu irgi pakeisiu požiūrį lotuliukas.gif
Sveikos gyvos 4u.gif
Sėdžiu darbe, ką čia sėdžiu greičiau tik dabar prisėdau obuolio pagraužt nes darbų milijonas doh.gif Ryt mano brangiausias jau išvažiuoja, blyn kaip gaila negaliu verysad.gif

maniskis isvaziuoja penktadieni irgi gaila , vis svajoju kad ir anyta isvaziuotu nors kokiai savaitei biggrin.gif lotuliukas.gif

o del tos neistikimybes tai cia kaip pasiziuresi i tai jeigu tiesiog permiegojai karta ir tai nera naujas susizavejimas ar nauja meile.. tik fizinis kontaktas kazin ar tai jau mirtina gyvenimo klaida ... cool.gif
Atsakyti
laba visoms 4u.gif
janneta, tau toli nuo Rietavo? turguj seile varvinau i sunis, nors pirkom puseles ir uosvei vistas lotuliukas.gif ...labai laukiu pavasario, tversim tvora, tada ir voljerui vieta padarysim, lieka tik per ziema del veisles nutart ax.gif gal kas pasiulymu turit? ieskom gero, vaikus mylincio, nepykstancio ant ju uz isdaigas suns, nelabai mazycio, siltu kailiu g.gif

as negaleciau nuslyst i kaire....juolab mano MB turi tokios patirties is 1-osios.... doh.gif ...tikiu, kad ir jam sventa....na o jeigu kas nors suvedzios kada isgerusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai tegu sau pasilieka ta nuodeme, jokio noro neturiu isklausyt, nes tada tiesiog privaleciau priimt sprendima, kurio visai nenoriu priimt, o susitaikyt su ta mintim irgi neiseitu, nes tipo butu pazeminimas doh.gif
esu pagavus meluojant savo 1-aji, ir to uzteko - per laika tas nepasitikejimas davede iki skyrybu
laikausi principo - jeigu reikia meluot, rinkis kita partneri, kuris supras viska be melo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 18 rugsėjo 2012 - 13:02
Imk labradora arba vokieciu avigany,ir dar butinai tik su dokumentais cool.gif as turiu du sunis tos pacios veisles vienas su dokais kitas be,tai kaip diena ir naktis charakteriai...kalbu apie agresyvuma,ligas
Atsakyti
As esu dabar tokia susinervinusi ir nusivylusi kaip niekada cray.gif O iki to momento tokia superine nuotaika buvo, kad jus zinotumet...
Zodziu, situacija tokia - kaip jau minejau, rezgiau plana, kaip i Maskva savaitelei nulekt. Vaikus galvojau palikt savo tevams (uosviu, deja, nebeturiu sad.gif ). Tai gi, vakar, kai kalbejau su mama, ji mane palaike ir sake, kad pradeciau tvarkytis dokus. Susiradau kas viza padarytu, bulietus vos neuzsisakiau... Bet dar pries tai pasukau mama, kad patvirtintu ar gales kuris is mano tevu pabut. Tai ka jus galvojat: ji man sako, as negalesiu atostogu pasiimt, kalbek su tevu. Skambinu tevu: as nezinau ar galesiu pasiimt atostogu savaitei. Siaubas!!! Abu dirba valstybinej imonej. Atostogu prisikaupe po du tris menesius...
Ir taip kiekviena karta kai tik norim jiems vaikus palikt. Nezino nezino, o jau vos ne paskutine minute sutinka cry.gif Dabar irgi bamdziau paaiskint, kad man reikia kuo greiciau suzinot, o jie stabdzius ijunge verysad.gif
O tokia buvau beskraidziojanti padebesiais cry.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 18, 14:11)
Imk labradora arba vokieciu avigany,ir dar butinai tik su dokumentais  cool.gif as turiu du sunis tos pacios veisles vienas su dokais kitas be,tai kaip diena ir naktis charakteriai...kalbu apie agresyvuma,ligas

Na, labradoras visai ne sarginis, vokietukas sargaus, bet...
Šios abi veislės labai kontaktiniai, reikės ir padirbt su jais, jei paliksit voljere ir tik retkarčiais išleisit pasilakstyt vieną patį, galit paskui nepykti, kad šuo durnas lotuliukas.gif Labradorų laikomų voljere man žiauriai gaila, nu ne tas šuo.
Šiaip, yra veislių, kur geriečiai, storakailiai pvz, berno zanenhundas
http://www.bernozene...no-zenenhundus/
Dėl dokų tai 100 % sutinku. Gausit šunį koks turi būti, o ne alia tokį. Ir aplamai, kam daugintojus remti. Tik jau iš turgaus nepirkit schmoll.gif

Tuo mes čia šuninninkės, kad pradėsim patarinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamaitukas ,kaip man mano tevus primena taviskiai biggrin.gif Palauk dienele ,patys paskambins ir gal bus pergalvoje...maniskiai kazkaip stebuklingai pasizada ,paskui pasako nezadejau,o dar po dienos ,keliu sako atvesk vaika blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 18, 14:44)
Mamaitukas ,kaip man mano tevus primena taviskiai biggrin.gif Palauk dienele ,patys paskambins ir gal bus pergalvoje...maniskiai kazkaip stebuklingai pasizada ,paskui pasako nezadejau,o dar po dienos ,keliu sako atvesk vaika blink.gif  doh.gif

Na, vis dar turiu vilties doh.gif Tikiuosi, kad viskas pasisuks i geraja puse unsure.gif
Kol kas, nusiraminau ir vel stengiuosi sypsotis ir nebesiparinti thumbup.gif
Galvojau, kad cia mane tokie vieni tevai lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai ne pas tave viena -maniskiai baisus keistuoliai doh.gif
Laukiu kol vaikas padarys pamokas vaziuosiu spaudima pasimatuot,kazko sirdele makaluojasi,siandien mieste vos neisgriuvau ,nes sirdis permust pradejo ,ausyse zyzti ,o paskui tarsi sustojo sirdis ...parbegau namo atsiguliau -pabudau vel nuo to paties ...kas per velnias darosi...O dar vyro brolio zmona -kazkokia snargle ,nesubrendele blondiniu blondine sunervino..sake musu firma i teisma paduos ,kad veluojam ismoket atlyginima (savaite),iskoliojo vyra telefonu ...o kas tai stervai masina dovanojo ,kad turetu su kuo vyrelis ja ponia veziot doh.gif neturejo ka valgyt kai is tikro S...juos istraukem ...o matai pasijuto pasaulio bambom ..tai vyras ipykes sake atleis is darbo broli -situacija baisi ,kai gimines pykstasi ,bet maniskis labai ramus zmogus ir gerietis ,bet sake uzteks lipt ant galvos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 18, 13:59)
laba visoms  4u.gif
janneta, tau toli nuo Rietavo? turguj seile varvinau i sunis, nors pirkom puseles ir uosvei vistas  lotuliukas.gif ...labai laukiu pavasario, tversim tvora, tada ir voljerui vieta padarysim, lieka tik per ziema del veisles nutart  ax.gif  gal kas pasiulymu turit? ieskom gero, vaikus mylincio, nepykstancio ant ju uz isdaigas suns, nelabai mazycio, siltu kailiu  g.gif

as negaleciau nuslyst i kaire....juolab mano MB turi tokios patirties is 1-osios.... doh.gif ...tikiu, kad ir jam sventa....na o jeigu kas nors suvedzios kada isgerusi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai tegu sau pasilieka ta nuodeme, jokio noro neturiu isklausyt, nes tada tiesiog privaleciau priimt sprendima, kurio visai nenoriu priimt, o susitaikyt su ta mintim irgi neiseitu, nes tipo butu pazeminimas doh.gif
esu pagavus meluojant savo 1-aji, ir to uzteko - per laika tas nepasitikejimas davede iki skyrybu
laikausi principo - jeigu reikia meluot, rinkis kita partneri, kuris supras viska be melo rolleyes.gif

Jergutėliau kaip tu čia gerai parašei, aš lygiai tokios pat nuomonės,maniškis irgi yra nukentėjęs dėl neištikimybės ir manau man to irgi neatleistų, ir minčių man net nekyla kad galėčiau su kitu...koks tada gyvenimas, kaip reikia paskui kartu miegoti po viso šito doh.gif Vienu žodžiu, manau kiek žmonių tiek nuomonių blush2.gif
Man iki Rietavo 100kl.kaip ir iki Klaipėdos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 18, 15:03)
Tikrai ne pas tave viena -maniskiai baisus  keistuoliai  doh.gif
Laukiu kol vaikas padarys pamokas vaziuosiu spaudima pasimatuot,kazko sirdele makaluojasi,siandien mieste vos neisgriuvau ,nes sirdis permust pradejo ,ausyse zyzti ,o paskui tarsi sustojo sirdis ...parbegau namo atsiguliau -pabudau vel nuo to paties ...kas per velnias darosi...O dar vyro brolio zmona -kazkokia snargle ,nesubrendele blondiniu blondine sunervino..sake musu firma i teisma paduos ,kad veluojam ismoket atlyginima (savaite),iskoliojo vyra telefonu ...o kas tai stervai masina dovanojo ,kad turetu su kuo vyrelis ja ponia veziot doh.gif neturejo ka valgyt kai is tikro S...juos istraukem ...o matai pasijuto pasaulio bambom ..tai vyras ipykes sake atleis is darbo broli -situacija baisi ,kai gimines pykstasi ,bet maniskis labai ramus zmogus ir gerietis ,bet sake uzteks lipt ant galvos schmoll.gif

Raminkis mamuk, nesinervuok tau gi negalima, tegul vyras tvarkosi tuos reikalus o tu ilsėkis ir augink pilvuką mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 18, 14:51)
Na, vis dar turiu vilties doh.gif  Tikiuosi, kad viskas pasisuks i geraja puse unsure.gif
Kol kas, nusiraminau ir vel stengiuosi sypsotis ir nebesiparinti thumbup.gif
Galvojau, kad cia mane tokie vieni tevai lotuliukas.gif

Man atrodo kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti