QUOTE(Giedre.vs @ 2012 09 18, 20:26)
O dėl šuniukų - manau tai daro dėl saugumo žmonių. Mano Gabija vos išgyveno po šunio užpuolimo, tai man ši tema baisi. Dėl manęs visi gali augint kokius nori šunis, bet šeimininkas privalo atsakyt už žmonių saugumą. O jei dideli šunys laksto vieni be antsnukių - ir vos nepapjauna vaiko - tai ką aš žinau. Ir po to dar maždaug - neleidžia net to šunio nuo pasiutligės tirt. Tai mano panai dar ir vaistų kursą reikėjo praeit. Nežinau kiek ten kartų badė.
Aš ir dabar kai pamatau didelius šunis lakstant be antsnukių - pastoviai duodu velnių. Nes mano pana žiauriai buvo sužalota šuns. O buvo tik 3-4 metai - randai liko iki dabar
na bet realiai del saugumo, tai yra vel pazeidziamos zmogaus teises, nuosavam name galima o bute ne, juk suo nuosavam name is kovinio netaps jorksyru

tai kaip ir diskriminacija gaunasi.
as visu uz tai kad sugrieztintu sunu isigyjimo ir laikymo taisykles,m kad butu priverstini kursai, kad nuolatinis tikrinimas kaip tu tvarkaisi su suniu, kad klaustu kaimynu kaip elgiamasi su augintiniu kad turetum gauti leidima isigyjant nors ir maza suniuka, tai labai pades susekti visus sunis ir ar jie priziurimi ar nera ismesti i gatve kaip dauguma daro, uz nors ir patrigubintas baudas kad suo be pavadelio ar ansnukio nepriklausomai didelis ar mazas, nes mazi ir daznai kimba i kojas, uz baudas uz tai kad nesusirenka suns kakuciu

nes nepernesu kai suo grizta su kakinuotom kojom, o apie vaikus kurie ilipa net nenoriu pagalvot

visa tai suprantu ir pateisinu, bet niekada nesutiksiu kad yra humaniska uzdrausti laikyti sunis daugiabutyje jeiguy as ji auginu kaip nurodo visos taisykles ir mano suo nera nieko nuskriaudes
Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2012 09 18, 20:35)
Kiek liko nedaug

Tuoj turėsi darbelio
aha vos 15 dieneliu

kartu ir laukiu beprotiskai ir tuo paciu baisiai bijau, juk tai bus viskas taip nauja ir nepatirta