Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 24, 12:31)
Tai sesute irgi klaipedoje gyvena?

Ne,Klaipedoj as viena gyvenu. Sesuo kaime,musu gimtuosiuose namuose.
Pas mus namie jau irgi salta,reiks turbut traukti elektrini peciuka biggrin.gif Dar kol judi nieko,bet kai sedziu,susalu i leda doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif afi ir oksaniuxxxs lengvu dieneliu, geros sveikateles nestuke.gif

o man sokas, spalio 4 turiu vaziuot i vln egza laikytis, mokausi ziauriai, o aukle snd iseina....pas giminaiciu vaikeli doh.gif ...taip nelaiku...
Atsakyti
Vaje kaip miego noriu doh.gif bet reikia vaiko sulaukt ...
Nu ka gavau atsakymus tyrimu:kalis ,natris norma,slapime baltymo nebera ,bet eritrocitu du balai ,tai nezinau skambint gyd.pasiklaust ar gerai ar blogai ,nu taip nesinori jos trugdyt,nors pati sake paskambint g.gif
Atsakyti
laba diena, kol viska skaiciau pamirsau ka norejau pasakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2012 09 24, 13:54)
laba diena, kol viska skaiciau pamirsau ka norejau pasakyti  doh.gif

Buna buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif
oksaniuks,pasiskambink,jei liepe.Paciai bus ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
rinnan, gal pazysti ieskanciu darbo auklyciu?
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 24, 14:02)
rinnan, gal pazysti ieskanciu darbo auklyciu?

Tai as taves norejau klausti,nes jau bresta reikalas ir man ka nors susirasti. O kaip tu susiradai ta auklyte,kuri isejo? Kas nors rekomendavo ar pagal skelbimus?
Atsakyti
oi dabar auklyte normaliai ir uz padore kaina susirasti labai sunku doh.gif mes irgi turim jau antra auklyte per kokius 8 menesius .
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2012 09 24, 13:37)
oi dabar auklyte normaliai ir uz padore kaina susirasti labai sunku  doh.gif  mes irgi turim jau antra auklyte per kokius 8 menesius .

Nepasakyciau, kad buvo sunku pries metus, ieskojausi as dar kai nescia buvau, pries gimdyma moters, kuri butu kaip mama(jeigu tai imanoma), ir patvarkyt, buities darbeliai ir su leliuku pabut, nes sveikata prasta, as viena be vyro nebuciau galejus... moteris patiko, kaina normali (manau g.gif ), nes ir pas kaimynus tokiom pat salygom moteris dirba, nepabega ...galu gale visada kaina galima kelti, kai matosi rezultatas per ilgesni laika, nes greitai isvadu nepadarysi. as mokejau 5 lt. i valanda, + atvaziavimo kastai (autobuso nuolatini, arba uz mikriukus). leidom atostogu 2 savaitem, mokejom atostoginius kaip uz 4 val. darbo diena :-)))...kazko panasaus ir dabar ieskosiu
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2012 09 24, 14:01)
Nepasakyciau, kad buvo sunku pries metus, ieskojausi as dar kai nescia buvau, pries gimdyma moters, kuri butu kaip mama(jeigu tai imanoma), ir patvarkyt, buities darbeliai ir su leliuku  pabut, nes sveikata prasta, as viena be vyro nebuciau galejus... moteris patiko, kaina normali (manau g.gif ), nes ir pas kaimynus tokiom pat salygom moteris dirba, nepabega ...galu gale visada kaina galima kelti, kai matosi rezultatas per ilgesni laika, nes greitai isvadu nepadarysi. as mokejau 5 lt. i valanda, + atvaziavimo kastai (autobuso nuolatini, arba uz mikriukus). leidom atostogu 2 savaitem, mokejom atostoginius kaip uz 4 val. darbo diena :-)))...kazko panasaus ir dabar ieskosiu

na Viniuje nera lengva daugelis aukliu dabar nori nuo 8 iki 10lt uz valanda . o pasiulyti uz tokius pinigus nelabai ka gali. man nepatigdavo tai amzius netas, tai pagal pinigus neatitinka kokybes, tai kelia kazkokius savo norus tai dar visokiu niuansu. as isklijavau savo rajone skelbimus kad ieskau aukles ir man pati moteriske paskambino. taip ir turiu aukle dabar . dar viena mociute mano vaikui 4u.gif sekmes ir kitoms ieskancioms 4u.gif ax.gif
Atsakyti
na klp pas mus lengviau viskas, ir butu kainos mazesnes, ir nuoma, ir aisku uzdarbiai aukliu thumbup.gif sostine yra sostine doh.gif
Atsakyti
Paskaičiau kaip gyvenat. Grįžau po pokalbio. Visai man nepatiko verysad.gif Niekas. blush2.gif
Atsakyti