Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 24, 21:34)
Del darbo ir as pergyvenu sad.gif
Galvojau, kad man tai bus paskutine vasara, kad jau rudeni, isleidus vel vaikus i darzeli, galesiu darbo pradet ieskot po sesiu metu pertraukos... Ir kas gavosi? Sudukas! Vilniuje nieko artimo, seimos nariu, neturiu, tevai Siauliuose. Mazasis tikrai zinau, kad dar sirgs. Kam as ji paliksiu? Jei butu buves MB - butu pakaitom kazkaip sedeje, o dabar...
Aisku, kai pagalvoju dabar, tai jei jau ispuls kas - griebsiu, tikrai neatsisakysiu. Bandysiu derint viskas. Nors jau ir dabar bandau suvokt ant kiek tai butu sunku sad.gif Na, bet jei nepasisektu - tektu kol kas be darbo sedet...

zinai aukle atrisa daugeliui dalyku rankas. Mano alga yra tikrai labai nedidele , bet ligos atveju as visada einu i darba ir kvieciuosi aukle. Tai kainuoja tikrai nepigiai , bet nieko kito negaliu padaryti ir zinau jog tai laikina ir tikiuosi kad kazkada isaugs is tu ligeliu smile.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

nakti miegojau labai gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 09 25, 08:23)
Labas rytas 4u.gif

nakti miegojau labai gerai bigsmile.gif

Šaunuolė. Kad taip toliau, tai ir pernešiosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes! Ai, as apie aukles kazkaip kitos nuomones. Teko man kieme pamatyti tu aukliu. Nesakau, kad visos blogos ir pan. Bet tai kam man leist ant ju visa beveik savo alga, jei galiu ir pati geriau tada su vaikais pabus wink.gif
Norssssssssss, nespjaunu i vandeni!!!
Man arteja mm, tai taaaaiip ant saldumynu trauka, kad net po vaiku nuvezimo i darza pora bulkuciu su sokoladu nusipirkau ir sukisau jau irnesakyk.gif
Giedre, as kazkaip vakar vakare dar atsigulusi pagalvojau ka as daryciau tavo vietoje: jei jau yra tokia situacija, kad tavo mergytei teko nemazai isgyventi, o ir tau paciai, o norisi tos isvajotos karjeros, tai as, matyt, sverciau materialine puse. Ar uztenka jusu seimai pinigeliu ir pan. Nors, kaip jau pati isitikinau - seima, vaikai yra svarbiau. O visu pinigu neuzdirbsi niekada...
Svarbiausia isiklausyti i nuojauta!

Afi, 8 dienos!!! fear.gif alc.gif
As nei vieno neisnesiojau iki galo verysad.gif Vienas gime 37 savaiciu, o kitas - 35 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamaitukas: 25 rugsėjo 2012 - 08:11
Labas rytas visoms 4u.gif Giedre, stiprybes apmastymuos 4u.gif ...veziau broli i darba su dukrytem abiem masinoj, nes brolis dirba salia didziosios darzelio, o aukle pabego...(cia atskira istorija, manau, kad pamelavo, kad pas giminaicius isejo dirbt, pasake is vakaro, niekas taip nedaro, juk vaikai ne bulkuciu fanrikas, ir is jo be 14 d. niekas neisleistu schmoll.gif jeigu isejo del pinigeliu didesniu g.gif ...butu paprasius, buciau pakelus atlygi... ).
.tai didzioji paklause, gal gali ir musu tetukas cia dirbti, nereiketu tada jam i No vazineti verysad.gif verysad.gif verysad.gif taip liudna pasidare...kai kas mus vadina materialistais...o gal vaikai kalba tikraja tiesa, sugeba ivertint tikras gyvenimo vertybes g.gif aisku butu idomu pagyvent realiai, su MB Lt dirbanciu, gal baigtusi pasiulymai dirbt cia, kai negaletume veziot i gimnastika, nebutu uz ka nupirkt zaislu kokiu nori...net nezinau...

brrr. lietus, bjauru, ir nuotaika sss...

afi, saunuoliukas, taip ir toliau 4u.gif
o kaip oksaniuxxs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 25 rugsėjo 2012 - 08:25
Labas visoms 4u.gif
Sauluciuks ,smagu ,kad galvoji apie nestukes biggrin.gif As baisiai prastos nuotaikos ,blogai miegojau ,nes pilvas trugdo jau isitaisyt ,tai kiaura nakty tv ziurejau verysad.gif Dar tos sutinusios rankos tirpt pradejo isvis pasiutimas sueme biggrin.gif
Atsakyti
[quote=oksaniuksxxx,2012 09 25, 09:32]
Labas visoms 4u.gif

balionelis uz sunkia nakti 4u.gif kaip viskas pazystama doh.gif man kai pirma dare CP, daktare paklause, gal nori bendros narkozes, issimiegotum nors lotuliukas.gif ....buvau nemiegojus labai ilgai, WC ir TV... stiprybes, nebedaug liko...nors kaip paskui supratau, kad viskas tik prasideda doh.gif
Atsakyti
O kodel dare CP?Man su pirmu irgi operavo del kaklelio -visiskai nesivere ,sakau gal si karta irgi bus toks lengvas gimdymas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 25, 09:57)
O kodel dare CP?Man su pirmu irgi operavo del kaklelio -visiskai nesivere ,sakau gal si karta irgi bus toks lengvas gimdymas blush2.gif

man abu Cp del mano sveikatos problemu verysad.gif is kitos puses, buvo ramu del vaikelio, nes pirma po narkozes suleidimo iseme per 1 min., saugiai ir ramiai, miegancia blush2.gif

o antra karta emiau i nugara, bet pjuvio metu irgi nugrimzdau, teko reanimuot mane, tai tik po to pasake, kad mergaite, ir kad viskas gerai... o atnese tik po 4 val. ir po sukelto triuksmo, kad staigiai nestu, maitint norejau...bet jau buvo gavus misinelio doh.gif prasidejo problemos, kol galiausiai ir as ir medikai pasidavem ir matinom is buteliuku.

vsio mamukai, begu mokintis, kaimynu aukle (ir kaimynai, zinoma) sutiko savaite per 2 namus padirbt, turiu isnaudot laisvas minutes, nes kita savaite ziniu vertinimas doh.gif
ate, daba tik paskaitysiu koki karteli, o po savaites sugrysiu, gal jau ir leliuku bus blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 25 rugsėjo 2012 - 09:25
Geru mokslu, sauluciuk!!!
Atsakyti
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 25, 09:09)
Sveikutes! Ai, as apie aukles kazkaip kitos nuomones. Teko man kieme pamatyti tu aukliu. Nesakau, kad visos blogos ir pan. Bet tai kam man leist ant ju visa beveik savo alga, jei galiu ir pati geriau tada su vaikais pabus wink.gif
Norssssssssss, nespjaunu i vandeni!!!

na as nekalbu apie tai jog aukle visa menesi pas tave sedis, tuomet istiesu neapsimoka eiti i darba. As kalbu apie aukle ligos atveju tiktais smile.gif

o del aukliu gerumo ar blogumo...hmmm sunku pasakyti as jaunos nenorejau ir senos nelabai. Norejau moters apie 45metus mazdaug, bet neradau tokios . Man moteriske pati paskambino kuri pensijinio amziaus. jai 60metu jau. jos amzius mane siek tiek glumino bet neturejau kiros iseities ir dabar matau kad neapsirikau. Moteriske anksciau dirbo darzelyje su vaikuciais , tad su maniske moka elgtis. Turedama aukle jauciuosi zmogumi, nes biliuteno kas menesi tikrai darbe neisleis. Kartais manau kad labai jau pripratau prie aukles ir be jos nebegaleciau issiversti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 25, 07:29)
Šaunuolė. Kad taip toliau, tai ir pernešiosi lotuliukas.gif

nusispjau tris kartus lotuliukas.gif as nusiteikus dar sia savaite pagimdyt kai bus tevelis lotuliukas.gif pernesiot nevalia lotuliukas.gif
Atsakyti