Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 28, 10:40)
aciu, labai gerai pasakyta thumbup.gif belieka sau i galva tai ikalt lotuliukas.gif
aha, o kas tas xanax?

nu panos duodat, i google irasot ir pasiskaitot lotuliukas.gif

cia

is patirties - xanax gerdavau pries egzaminus - nemigdo, bet nuima durna nerima, panika doh.gif mama gerdavo, kai auditas tikrindavo lotuliukas.gif , o mano sefas visiem dalino, kai komisija atvaziavo tikrint pastato rekonstrukcijos islaidu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jei nesi gerusi jokiu xanax tai geriau gal nerizikuot jo isgert pries einant aplamai i gatve-o tai gali but atvirkstine reakcija -kaip ratu uzsimetusi lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=oksaniuksxxx,2012 09 28, 10:54]

be abejo, reiktu pabandyt gal pirma karta ne ta svarbiausia diena g.gif ...maza ka, vaistai visaip skirtingai zmones veikia...
Atsakyti
[quote=sauluciukas77,2012 09 28, 10:56]
[quote=oksaniuksxxx,2012 09 28, 10:54]
be abejo, reiktu pabandyt gal pirma karta ne ta svarbiausia diena g.gif ...maza ka, vaistai visaip skirtingai zmones veikia...
[/quote]
Vat būtent kad priklauso nuo žmogaus ką gerti, kad paskui nuo xanax chan.... nebūtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man prieš diplominį ginantis švogerka davė kažkokių ale stresą nuimančių, tai ką jūs manot man jie priešingai suveikė, tokia baimė prasidėjo net drebėt pradėjau, žodį vos išlemenau doh.gif kur jau šiaip visad labai optimistiškai nusiteikusi einu į vosokius pokalbius ar egzaminus g.gif
Atsakyti
Labas mamytes smile.gif
Na tase sukrauta, tik mes pacios dar nepasiruosusios, keliausim pas anyta i sveciu smile.gif
Keliaujam i baisogala smile.gif
Geras pasiulymas vyresniems vaikiukams smile.gif
Atsakyti
Nu rupuze kaip nemegstu zmoniu kurie nesilaiko laiko minuciu tikslumu doh.gif Nu butu mano darbuotuoja atleisciau be gailescio -pazada gyvate va dabar siunciu jau dokumentus ,o ju jau valanda nera ...ausi nuraut maza lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ant tu nervu eisiu privalgyt iki negalejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paciute @ 2012 09 28, 12:25)
Labas mamytes smile.gif
Na tase sukrauta, tik mes pacios dar nepasiruosusios, keliausim pas anyta i sveciu smile.gif

paciute,nepabek,kol temos naujos nesukurei 4u.gif 4u.gif
o i ta zurnaliuka as irgi siandien vepsojau ilgai biggrin.gif
nu oksaniuks,griezta direktore matyt esi:algos nepakeltum,uz kokia prazanga atleistum is kart lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rinann: 28 rugsėjo 2012 - 10:58
QUOTE(paciute @ 2012 09 28, 11:25)
Labas mamytes smile.gif

Mačiau ir aš šitą variantą,bet manau dar sudėtingas mano kopūstėliui, nes užsakinėju kutį tai pakankamai jam užsiėmimo ax.gif
Atsakyti
jannetuk,mokytoju diena spalio 5 ar pirma spalio antrdieni? g.gif Nesuprantu,ko man tas antradienis taip uzstrigo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 09 28, 12:14)
jannetuk,mokytoju diena spalio 5 ar pirma spalio antrdieni? g.gif Nesuprantu,ko man tas antradienis taip uzstrigo unsure.gif

spalio 5d. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tu darbe janneta?
Atsakyti
As jau pasinaudojau ta zurnaliuko akcija didis.gif
Atsakyti