QUOTE(rinann @ 2012 09 28, 09:03)
Labas rytas
afi,lelyte laukia tetuko ir niekur neskuba
Pas mus tai irgi viskas bendra.Kadangi MB dazniausiai algas gaudavo grynais pinigais,tai gryzdavo ir atiduodavo man visus pinigelius,o paskui jau kam kiek reikia ir pasiimam,o kadangi abu esam neislaidus,tai problemu niekada ir nekildavo.
O man idomu
Giedrut,kaip jus pavyzdziui maista perkat? Kas einat i parduotuve tas ir mokat ar maistui,mokesciams yra koks bendras katilas?
Už butą moku aš, visus mokesčius aš, maistą perku aš (niu ir jis perka kai nežinia ko nori

), vaikus apiperku aš, o jis moka viską kas susiję su mašina, degalai, detalės, garažo mokesčiai, remontui dažniausiai per pusę. Kai važuojam į keliones per pusę, arba labai brangiem daiktam. Dar anksčiau jis pirkdavo sau įrankius, kurie kosmosą kainavo - ale jau matyt neturimų neliko. O šiaip aš jam nedraudžiu mums ką pirkt. Jei einam kur pramogaut - vietoj tariamės kas mokės. Ir dar jis perka visus marazmus kompams.
Pas mus ginčai kildavo kai pinigai bendri buvo. O dabar ramuma. Aišku būna grynais neturiu - tai aš paprašau, arba jis.
Papildyta:
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 28, 09:36)
Ai, as tai jau pripratau, kad mane vyras islaiko. O ir as pripratau per tuos sesis metus namuose but ir seimininkaut. Man ramu, kad as galiu laiku vaikus is darzo pasiimt, kad galiu jiems sergant namuose su jais but, nereikia niekam aiskintis ir pan.
Bet - ateis tas laikas kaip pensija (jei jos kaip tokios dar bus) - nebusiu uzsidirbus

O, be to, bukim biednos, bet teisingos - kuri garantuota, kad visada su tokiais gerais vyrais busim? Aisku, dabar galiu sakyt, kad su juo iki grabo lentos, bet...
Niekas nėra garantuotas. Aš pati turėjau tarnybinį romaną

Manau nė vienas čia garantuotas negali būt - nebent gyvenimo pabaigoj, bus galima pasakyt
Papildyta:
QUOTE(Mamaitukas @ 2012 09 28, 10:09)
O jus man pasakykit - kaip nugaleti baime einant i pokalbi???
O ko bijai? Niekas tavęs ten nemuš, bijai, kad suvartys. Žinai manau tas pokalbis, kažin ar viską lemia gyvenime. Žiūrėk į tai filosofiškai. Kažkaip juokinga man tie pokalbiai, gal, kad personalo vadove dirbau
Papildyta:
QUOTE(afi @ 2012 09 28, 15:59)
kaip faina, kodel niekas nesumaste penkiaauksciuose peciu pastatyti

Merginos marš gimdyt
Oksaniuksxxx laiminga moteriškė - aš ir vaikščiot negalėjau