QUOTE(maskatukas @ 2012 09 12, 09:44)
sveika, dziaukis, kad tavo skydlaiuke islindo i virsu,
man buvo vidine, iaugusi jau i plauti,visa iseme, svere 209 gr, norma 35 gr
taigi, operuokis, as pritariu merginoms
o operacijos vyksta vienodai, tik Kaune siuva pjuvi siulais, o Vilniuje klijuoja spec klijais, praktiskai man jau nieko nesimato po 2 metu, gijo puikiai, netepiau jokiais tepalais, pjuvis buvo minkstas, neraudonas ir nepatines,
sekmes ir nesinervuok
Dziaugiuosi Del Taves kad viskas puikiai pavyko ir dabar jautiesi puikiai.. As bijau net pagalvot, man taip baisu visos tos operacijos, niekada ju neturejau, jokiu susirgimu, va dabar ne taip seniai susirgau plauciu uzdegimu tai ir buvo mano rimciausia liga.. Vis mastau kaip bus su ta narkoze, kiek truks ta operacija, kaip po jos, Ne duok Dieve dar komplikacijos.?! Skaiciau kad po operacijos paliekamos kazkokie du vamzdeliai ir reikia su jais but iki 2 paru ar tiesa?
Kaip pati jauteisi po operacijos, ar visa skydliauke tau salino? Man tiek baimes, o dar ne LT darysiuos...
Papildyta:
Renaciuk25, jei jau pataria operuotis tai taip ir daryk, operacija nera baisu, ir gijimas neskausmingas. Mes su aleksa esam tos kurios labai abejojo del operacijos, ir stai turim visai nedziuginanti rezultata-carcinoma.
[/quote]
Aciukas uz palaikyma mergaites, bet pergyvenau ir bijau kad ojojoj..
Bet reiks nori nenori kad tik viskas butu ne blogai ir jokiu komplikaciju...
O kaip jus dabar jauciates, bet kodel dabar taip ir kas ta carcinoma?
Sorry uz kvaila klausimuka